Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'kapak' cevabı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun "kapak" açıklamasına "Kaynayan kazan kapak tutmaz, gazoz kapağıyla oyun olmaz. Sana o kapak çoktan oldu da senin haberin yok" şeklinde cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'kapak' cevabı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ekrem İmamoğlu'nun İBB'nin kapısına TC ifadesini eklediğini belirterek, "Bu da Bahçeli'ye kapak olsun" dediği ifade edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na cevabında şunları söyledi:

Konuşmasının bir yerinde, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti'ni eklediğini söylemiş, bunun da bana kapak olduğunu söylemiştir. Sevsinler senin kapağını. Aferin çok güzel laf ettin.Boynuna berat belgesini asarsın artık. Sayın Kılıçdaroğlu bilesin ki, kaynayan kazan kapak tutmaz, gazozuna oyun olmaz.Şayet oynamaya kalkarsan aklın başından gider.

Sana çoktan kapak oldu da ya duymadın ya da duyurmadılar. Geçmiş olsun. Laf dedi döndü kasnak, söz söyledi buna eski çamlar bardak.

Sayın Kılıçdaroğlu kapak resmi sevilerek alınan kitap gibisin, dışın hoş gibi, duruşun hoş gibi, için bomboş. CHP Genel başkanı yöneticileri her şey yanlış anlıyor.

Atı arabanın ardına koşuyorlar. Önden TC tabelası asarlar, arkadan "YPG bize mi saldıracak" diyerek tıkır tıkır işlerine bakarlar.

Önde şehit cenazesine katılırlar, arkada şehit yakınlarına terörist iftirası atarlar.

Ön tarafta TC tabelasını kurarlar, arkada HDP ile buluşurlar, Kandil'in destek mesajından mutluluk duyarlar.

Önde Kuvva-i Milliye pozu verirler, arkada Kuvve-i Melanete kucak açarlar. Çünkü önde başka, arkada başkalar.

Önce TC'yi asarlar sonra da hıyaneti askıya çıkarırlar. Sizin neyinize Türkiye Cumhuriyeti. Varın gidin zilletin neferleri. Bilinmelidir ki Türkiye bir hukuk devletidir. 

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar