Aydın'da 'Mavi Balina' dehşeti

Oynayan çocukların hayati tehlike altında oldukları ileri sürülen Mavi Balina ile ilgili bir ölüm haberi de Aydın'dan geldi.

Google Haberlere Abone ol
Aydın'da 'Mavi Balina' dehşeti

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde, 14 yaşındaki R.Ç. intihar etti. 14 yaşında R.Ç.’nin anne ve babası çocuklarının ’Mavi Balina’ oynadığını iddia etti.

Son haberlere göre olay, bugün saat 18.00 sıralarında Koçarlı ilçesine bağlı Bıyıklı Mahallesinde meydanda geldi. 8 sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen R.Ç. evde kimse olmadığı sırada intihar etti.  Eve gelen anneanne, torununu evin girişinde görünce şoka girdi. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, R.Ç.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından R.Ç.’nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adnan Menderes Üniversitesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan R.Ç.’nin anne ve babası iddiaya göre, R.Ç.’nin  bilgisayarda ’Mavi Balina’ oyunu oynadığını fark etti. Bunun üzerine, aile R.Ç.’nin bilgisayarını elinden alması sonucu, R.Ç.’nin bu duruma tepki göstererek intihar ettiği ileri sürüldü. R.Ç.’nin Mavi Balina oyununu oynadığı yönündeki şüphe üzerine polisin bu iddiayı da dikkate alarak soruşturmayı yürüttüğü öğrenildi.

Yorumlar