Atatürk büstüne saldıran kadın Bakırköy'e yatırıldı

Tekirdağ'da Atatürk büstüne saldıran kadın çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı ancak psikiyatri tedavisi görmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine yatırıldı

Google Haberlere Abone ol
Atatürk büstüne saldıran kadın Bakırköy'e yatırıldı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Atatürk Anıtı'na baltayla saldıran ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Çiğdem B. (30), tedavi görmesi için mahkeme kararı ile İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Çorlu'da 13 Kasım'da Omurtak Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı'na baltayla vurup anıtın ayak kısmına zarar veren Çiğdem B., polis tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan Çiğdem B., çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi'nde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çiğdem B., daha sonra polis tarafından yeniden gözaltına alınarak, tekrar Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkeme, Çiğdem B.'nin psikolojik tedavi görmesi için hastaneye yatırılmasına karar verdi.

Çiğdem B., kararın ardından polis eşliğinde İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Çiğdem B., burada tedaviye alındı.

Yorumlar