Arka Sokaklar 541. Bölüm İzle Full HD

Arka Sokaklar 541. Bölüm 7 Şubat 2020 Cuma akşamı hayranlarıyla buluşuyor. Arka Sokaklar yeni bölüm canlı izleyenler aksiyon ve heyecan dolu sahneler seyredecek. Nevres karısının ve çocuğunun katilinin Tarık olduğunu öğrenir ve intikam almaya yemin eder.

Google Haberlere Abone ol
Arka Sokaklar 541. Bölüm İzle Full HD

Arka Sokaklar 541. Bölüm 7 Şubat 2020 Cuma akşamı saat 20.00'de sevenleriyle buluşuyor. Arka Sokaklar dizisinin 541. bölümünde Adnan isimli bir iş insanının kaybolmasının ardından ekip adamın karısı ile görüşür. Kadın, eşinin en son tazminatsız kovduğu bir çalışanı tarafından tehdit edildiğini söyler. Öte yandan intikam yemini eden Nevres, adamı Yahya'ya verdiği bombayı İstanbul'un en işlek noktalarından birinde patlatır. Olayda yaralananlar vardır. 

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM CANLI İZLE - 541. BÖLÜM FULL HD

Geçtiğimiz bölüm Zeliha'nın sevgilisi tarafından kaçırılan Hüsnü ve Zeliha kurtarılırken ekip bunun ardından rahat bir nefes alacağını düşünürken Nevres'i ellerinden kaçırırlar. Bunun üzerine Savcı Fahri, Rıza Babayı sıkıştırmaya başlar. Nevres'i bulmazlarsa başları derde girebilir.

Arka Sokaklar son bölümde Nevres'i sorgulayan Mesut bu sırada Hüsnü'nün kaçırıldığını öğrenir. Hüsnü'nün kaçırılması ekipte tartışmalara neden olur. Rıza ile karşı karşıya gelen Engin daha sonra Mesut ile kavga eder. Muhabir zannettiği sevgilisi Tarık'ın babasını kaçırmasından dolayı Zeliha kendini sorumlu tutmaktadır. Tarık ise Hüsnü'nün serbest bırakılması için fidye istemektedir.

Mesut bir kez daha ekibi zor duruma sokuyor. Dizinin yeni bölümünde ekip, Zeliş'i kurtarma operasyonu düzenliyor. Ancak Mesut'un başına buyruk hareketleri bu operasyonu zor duruma sokuyor. Zeliş'i rehin olarak tutan Kurye'nin Mesut tarafından vurulması işleri içinden çıkılamaz hale getiriyor. 

Arka Sokaklar 30. Bölüm izleyenler cevval polis ekibinin yeni bir operasyonla nefeslerini tutacak. Organize suç örgütü lideri Kolsuz lakaplı şüphelinin peşine düşen ekip, önemli bir ilerleme sağlamaktadır. Nadir ve Kolsuz'un işbirliğini çözen ekip, mal transferi yapan Nadir'e büyük bir darbe indirir. Ancak Nadir, kendisine ağır darbeyi indirenin kim olduğunu bilemez ve bir başka suç örgütü lideriyle çatışmaya girer. Arka Sokaklar Son bölüm izleyen, ekibin bir operasyon esnasında çok fena halde tuzağa düştüğüne de tanık olacaklar.Arka Sokaklar son bölümde polis ekibi ünlü bir kartelin peşine düşüyor. Nadir isimli bu kartelin yakalanması için bütün emniyet birimleri teyyakkuza geçiyor. Devlet içindeki güçlü bağlantıları olduğu ortaya çıkan bu isim ekibe karşı hamleler yapıyor. Hatta Savcı Ceyda'nın başka yere tayinini bile sağlamış, yerine daha pasif bir savcının atanmasını bile sağlamıştı. Ancak ekibin olaya dört elle sarılması, durumu ölüm kalım meselesi haline getirmesi Nadir'in hayallerini ve planlarını suya düşürecek. Özetle, ekip savcılık makamından gizli bir şekilde Nadir'i köşeye sıkıştırmayı başarıyor.

ARKA SOKAKLAR 530. BÖLÜM FULL HD CANLI İZLE - SON BÖLÜM

Arka Sokaklar son bölümde Engin müdürün başı hala dertte görünüyor. Cevval savcı Ceyda, Engin Müdürün peşini bırakmıyor. Engin Müdür ile ilgili bir belgeyi Rıza Babaya teslim eden Savcı Ceyda, gereğinin yapılmasını ister. Savcı hanımın verdiği belgede ise Engin'in yurt dışında yabancı bir ülkede yüklü miktarda parası olduğu yönünde. 

Ancak belgelere rağmenn Rıza Baba, güvendiği Engin Müdürün üzerine iftira atıldığını bilir ve ekibi ile bu iftirayı temizlemek için Sait'in içinde bulunduğu suç şebekesine operasyonlar düzenlerler. Engin Müdür ise, hem iftiranın, hem de Narkotik Şube Müdürlüğünden açığa alınmanın şokunu yaşamaktadır. 

Bu sırada ekip, şebekenin izini bulur. Savcı Ceyda da ekip ile birlikte operasyona katılır. Şebeke, ekibin operasyonundan haberdardır ve hazırlıklıdır. Uzun namlulu tüfeklerle ekibe ateş açmaya başlarlar. Savcı Ceyda bir keskin nişancı tarafından vurulur. Ekip ise, zor durumdadır. Rıza Baba tüm polis telsizlerine anons geçerek ekibine destek toplar...

Arka Sokaklar son bölüm izleyenler, yılların ekibi Rıza Baba ve arkadaşlarının yeni savcıyla başının belada olduğuna tanıklık edecek. Rıza Baba ve arkadaşlarının bir vakıadan dolayı Savcı Ceyda ile başları belada. Bütün ekibin bu olaydan etkilenmemesi gerekiyor. Bunun için de en büyük görev yine Rıza Baba ve Engin Müdür'e düşüyor. Savcı Ceyda ise hiç kimseye aldırış etmeden ekibi yakın takibe alır. Öte yandan Hakan'ın başı da dertte. Boş bir binada zorlu bir rehine olayıyla karşı karşıya kalır. Rehineci, Hakan'ın bütün ısrarlarına rağmen elindeki kadın rehineyi bırakmaz. Ancak olay hiç kimsenin istemeyeceği bir boyuta ulaşır. Rehineci ile kadın rehine birlikte inşaattan aşağı düşerler. Arka Sokaklar son bölümde konu edinen bir başka konu kadına yönelik şiddet oluyor. Adamın biri eski sevgilisinin düğününü basar. Silahlı baskında damadı ve gelinin babasını öldürür. Sorunu çözümlemek de yine ekibe kalıyor. 

Arka Sokaklar son bölüm izleyenler yine heyecan ve aksiyon dolu sahnelerle keyifli dakikalar yaşayacak. Son bölümde Bahar çok tehlikeli bir göreve talip olur. Uyuşturucu satıcısının peşine düşen ekip, şebekeye sızmak için Bahar'ı gizli görevde kullanır. Uyuşturucuyu satın alan adam, ödemeyi genellikle kadınlarla yaptığından operasyon planı da bunun üzerine kurulur. Bahar ve adam, şebekenin başındaki patronun yanına gider. Operasyon sorunsuz ilerlediği sırada patron Bahar'ın polis olduğunu anlar. Bahar vakit geçirmeden çantasından çıkardığı silahı patrona doğrultur. Bu sırada arkasından yakalaşan adamı fark edemez. Adam Bahar'ın kafasına odunla vurarak onu bayıltır.

ARKA SOKAKLAR 519. BÖLÜM FULL HD

Ekibin uzun zamandır hareketli geçen günlerinden sonra ilk kez herkes aynı sofrada neşeli dakikalar için bir araya gelmiş durumda. Mangalların yapıldığı, yemeklerin yendiği bu güzel toplantıdan sonra ekibin bu bölümdeki görevi de belli oluyor. Uyuşturucu çetesi. Uyuşturucu nedeniyle ölen iki genç kızın faillerini bulmak yine ekibe düşüyor.

Öte yandan Mesut da yine Ceren'i korurken başı fena halde derge giriyor. Çünkü, Çeren'i kaçırmaya gelenlerle çatışmaya giriyor. Ekip yetişmezse muhtemelen Mesut hiç beklemediği bir sonla karşılaşacak.

Arka Sokaklar 517. bölüm izleyenler, daha önce polisin elinden kaçarak oğlunun başını derde sokan Nasuh'un bu kez polise yardımcı olduğuna tanıklık edecekler. Ankara'daki müsteşardan önemli bir telefon ve emir gelir. Ali'nin babası Nasuh, mahkemeye çıkmadan özel korumalı bir evde kalacaktır. Rıza Baba ve Engin Müdür bu duruma anlam veremezler; fakat, emir yerine getirilir. Savcının da eli kolu bağlı kalır. Nasuh'un kızı Şebnem, bu durumu kullanarak Engin Müdürle bir anlaşma yapmak ister. Engin Müdür önce itiraz eder; fakat, azılı terörist Zahir ve radikal terörist lideri Şeyh Hamit'i yakalama fırsatı çıkınca mecburen teklifi kabul eder. 

Mesut, Canan ve kızı Ceren saldırı esnasında Firaz'ın kıskacında kalırlar. Firaz bu meseleyi fidye meselesinden çıkartıp gurur meselesi yapmıştır. Tek amacı vardır; o da, Canan ve kızı Ceren'i öldürmektir. Canan'ın korumaları tek tek bu çatışmada düşerken, Mesut elinden geldiğince onları korumaya çalışır. Firaz'ın adamı Canan ve Ceren'e ulaştığı sırada Mesut son anda yetişir. Canan ve kızının kurtulması ve ekibin de yetişmesi Firaz'ı daha da öfkelendirir. Ceren'in koşu yarışmasını öğrenir ve hamlesini bunun üzerine kurar. Mesut ve Ceren, Firaz ve adamlarıyla tekrar karşı karşıya kalırlar. Bu sefer ikisi de yalnızdır...

ARKA SOKAKLAR 516. BÖLÜM

Arka Sokaklar son bölüm izleyenler, ekibin en değerli üyelerinden Ali'nin başının dertte olduğuna tanıklık edecekler. Çünkü Ali'nin bir suçlu olan babasının güvenlik güçlerinin elinden kaçarak ortadan kaybolmasından oğlu polis Ali suçlanıyor. Bu nedenle Ali savcılık tarafından gözaltına alınıyor. Ali'nin kaçan babası ise tek başına kaçmayı başardığını ileri sürse de oğlunu gözaltına alınmaktan kurtaramayacaktır.

Arka Sokaklar 516. Bölüm izleyenler bir suçlu bir babanın polis oğlunu nasıl zor durumda bıraktığına şahit olacaklar. Ali'nin babası Nasuh, oğlunu hiç düşünmeden bir anda ortadan kayboluyor. Savcılık ise bu kaçıştan hem Rıza Baba'yı hem de Ali'yi sorumlu tutuyor. Savcı, soruşturma kapsamında Ali'yi gözaltına aldıktan sonra cezaevine gönderir. Savcılık soruşturması sırasında Ali'nin üzerinden çıkan bir cep telefonu ise işleri tamamen karıştıracak. Çünkü o telefon Nasuh'un adamlarından birine ait.

Ali'nin tutuklanmasını kabullenemeyen Rıza Baba kolları sıvar. Bunun için öncelikle Nasuh'a ulaşır ve oğlunun onun yüzünden tutuklandığını haber verir. Nasuh ise yurt dışına kaçış planları yapmaktadır. Şimdi önünde iki seçenek var. Ya geri dönerek oğlunun suçsuzluğunu savcıya tek tek anlatacak. Ya da oğlunu hiç düşünmeden yurt dışına kaçarak oğlunun hapislerde çürümesine göz yumacaktır.

Öte yandan Mesut'un yeni görevi olan korumalıkta ise işler ters gitmeye başlar. Çünkü onun koruduğu Canan'ın kızı fidye için kaçırılmak istenir. Fidyeciler Canan'ın evine silahlı bir baskın düzenler. Burada bulunan Mesut ise teröristlere karşı büyük bir mücadele ortaya koyar.

Arka Sokaklar yeni bölümde en çok merak edilen konulardan biri ameliyat masasında kalbi duran Ali'nin akibeti ne oldu? Ayrıca dizinin fragmanında bir cenaze töreni görünüyor. Cenazenin Ali'ye mi yoksa başkasına mı ait olduğunu ancak diziyi izleyenler anlayabiliyor. Dizin son bölümünde ağır bir şekilde iç kanama geçiren Ali, ikinci kez ameliyata alınır. Ameliyat sırasında kalbi durur. Rıza Baba, Ali için gerekli olan karaciğer donörünü bulmuş hastaneye getirmiştir. Bu donör Ali'nin babasıdır. Ameliyathane kapısında endişeli bir bekleyiş sürmektedir. Doktor elinden geleni yapar. Ali ölümle, yaşam arasındaki ince çizgidedir. Pınar, kalbinin durduğu haberini alır ve yıkılır. Ekip, tam tekmil bir cenaze merasimindedir. Cenaze herkesi yasa boğmuştur. İzleyenlerin merakla beklediği sahne Ali'nin cenazesine mi ait? Tabuttaki kişi kim? 

Dizinin son bölümünde Ali'nin ve Hüsnü'nün hayati tehlikeleri bulunuyor. Ali ameliyat masasında hayatla mücadele ederken, Hüsnü sokaklarda kovaladığı suçlular ile tehlikeli anlar yaşamakta. Ameliyat masasındaki Ali'nin kalbi duruyor. Ekib büyük bir üzüntü içindedir. Ali kurtulacak mı yoksa hayatını mı kaybedecek.

Öte yandan heyecan ve aksiyonun eksik olmadığı Arka Sokaklar son bölümde Hüsnü'nün hayatı da tehlikededir. Çünkü Hüsnü, Barış isimli bir kişinin izini sürmektedir. Hüsnü'nün de izini süren bir kişi vardır. Hüsnü, haber alamadığı Barış'ın evine gittiğinde bu şahıs onun arkasından sinsice yaklaşır ve silahını doğrultur. 

Türk televizyon kanallarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar 513. Bölüm de yine heyecan ve aksiyon dolu sahnelerle dolu. Son bölüm izleyenler bıçaklı saldırıya uğrayan Ali'nin ölüm kalım savaşına tanık olacak. Arka Sokaklar son bölümde Asaf'ın kaçırarak bıçakladığı Ali, ağır yaralı bir şekilde ekip tarafından bulunur. Hemen müdahalede bulunulur. Pınar ise olukça tepkilidir. Rıza ile arasında gerginlik yaşanır. Asaf ise saldırılarına devam eder. Çıkan çatışmada bu sefer Selin, Asaf tarafından rehin alınır. Mesut ise Asaf'ın karşısına çıkar. Artık kayıp vermeye gücü olmayan Mesut, tehlikeli bir oyun oynar. Ali'nin girdiği ameliyatta ise sorun çıkar. Ali kurtulabilecek mi? Selin ve Mesut'a ne olacak?

ARKA SOKAKLAR 512. BÖLÜM FULL İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Arka Sokaklar 512. Bölüm izleyenler yine heyecan ve aksiyon dolu sahneler seyredecek. Türk televizyonlarının en uzun soluklu polisiye dizisi olan Arka Sokaklar'ın 512. yeni bölümünde ekip, Asım'ın elinden Engin Müdür ve Ali'yi kurtarmaya çalışıyor. Arka Sokaklar son bölüm'de Asım, köşeye sıkıştığı sırada yerinde hamleler yaparak Engin Müdür ve Ali'yi yakalamayı başarır. Üzerindeki suçlardan kurtulabilmek için onları rehine olarak tutmaya devam eder. Rıza Baba ve ekibi meslektaşlarını kurtarabilmek için canhıraş görevlerinin başındadırlar. Asım ise, Engin Müdür ve Ali'ye işkence yapıp ekipten intikam almaya çalışır. Engin Müdür ve Ali kendi imkanlarıyla Asım'ın adamlarından kurtulmayı başarsalar da özgürlükleri kısa sürer. İkisinin birlikte tehlikeli olduğunu gören Asım, çözümü onları ayırmakta bulur. Asım, Ali'yi kendisi alır; Engin Müdürü ise, güvendiği adamlarına teslim eder. 

ARKA SOKAKLAR 509. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM

Arka Sokaklar 511. Bölüm izleyenler bir kez daha aksiyon ve heyecan dolu sahnelerle keyifli anlar yaşayacak. Son bölümde rehabilitasyon merkezine yatırılan Mesut, kendisine verilen görevi yerine getirmeye çalışırken, Asaf’la arkadaş olur. Asaf akşamları gittiği eğlence mekanına Mesut’u da götürür. Asaf orada da yeni bir kıza musallat olur. Mesut, Asaf’ın görüntülü konuşma olarak yaptığı bir görüşmeye kulak kesilir. Yeni bilgiler öğrenmektedir.

Öte yandan Tahsin, Volkan’ın Antalya’dan aile dostudur. Volkan ve Arda, Tahsin’in kuyumcusuna yüzük bakmaya giderler. Tahsin göçmenler tarafından tehdit edilmektedir ve onların istediği haracı vermediği için, tehdit edilmektedir. Tahsin durumu Volkan’a anlatır. Volkanlar olaya el koyar. Meryem vesikalık fotoğraf çektirmek için Çetin’in fotoğrafçısına gitmiştir. Çetin, Meryem’in fotoğraflarını çeker. Hüsnü dükkana Meryem’in seksi fotoğraflarının asıldığını görünce çok sinirlenir. Meryem, Hüsnü’nün anlayışsızlık yaptığını düşünüp ayrılma kararı alır.

ARKA SOKAKLAR 510. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Arka Sokaklar son bölüm izleyenler, katıldıkları bir operasyonda çok zor durumda kalan Emniyet Müdürü Engin ile polis memuru Bahar'ın durumundan endişe duyacaklar.

Operasyona katılan Bahar'a çetenin başı gönlünü kaptırıyor. Bahar'a saplantılı bir şekilde bağlanan çete reisiyle polisin mücadelesi son bölüme damgasını vuracak. 

İstanbul sokaklarının bu en hızlı ekibi, yeni bir görevde suçlular ile karşı karşıya kalıyor. Bu görev için Engin Müdür ve Bahar kimlik değiştirerek suç şebekesi ile pazarlık yapacakları yerde konumlanıyor. Şebekenin lideri iletişimde olduğu Bahar'dan etkilenerek saplantılı bir sevdanın içine giriyor. Bahar, şebekeyi çökertmek için bu durumun kullanılması gerektiğini söylüyor. Şebeke ile buluşma noktasında sorun çıkıyor. Adam, anlaşmayı kabul ediyor; fakat, Bahar'ın da kendisi ile gelmesini şart koşuyor. Engin Müdür, Bahar'ı tehlikeye atmamak için hareket ediyor. Şebekenin elemanları ile bir çatışmanın içine düşüyor.

Ekip, çocukların hayatlarını etkileyen bir internet oyunu yüzünden sıkıntılı anlar yaşıyor. Bir çocuk "Beyaz Balık" adlı internet oyununun talimatları ile suç işlemeye başlıyor. Sonra çocuk intihar ediyor. Meseleyi inceleyen ekip çocukları etkisi altına alan oyunun başka ölümlere yol açıp, açmadığını araştırmaya başlıyor.

Hüsnü ve Meryem'in düğün zamanları yaklaştıkça ailelerde heyecan artmaya başlıyor. Meryem ve Nazike düğün alışverişine çıkıyorlar ve gelinlik alma esnasında eğlenceli sorunlar yaşanıyor.

ARKA SOKAKLAR 509. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Arka Sokaklar 509. Bölümde işten atılan bir adam intihara kalkışıyor. Arka Sokaklar son bölüm tek parça izleyenler, arabuluculuk sisteminin nasıl işe yaradığına tanıklık edecek. Ekip, tam zamanında yetişerek onu intihar etmekten kurtarıyor. Adam, Rıza Babanın önerdiği "Arabuluculuk Sistemi" ile tekrar iş hayatına dönüyor! Bahar, Volkan ve Arda devriye gezerken telsizden bir anons gelir. Adamın biri intihara kalkışmaktadır. Hemen olay yerine giden ekip adamı zar zor ikna ederler. Adam işten çıkartılmıştır ve ne tazminat almıştır, ne de yeni bir iş bulabilmiştir. Ailesini geçindiremeyen adan son çare olarak intiharı seçmiştir. Emniyete getirilen adam ile Rıza Baba ilgilenir. Ona yardımcı olacağını düşündüğü ve Adalet Bakanlığı’nca hayata geçirilen, mahkemelerin iş yükünü azaltan alternatif çözüm yollarından olan arabulucuk sistemini önerir. Arabulucu, işten çıkartılan adam ile eski patronu bir araya getirir. Patron, işlerinin eskiye nazaran daha iyi olduğunu söyler ve adamı tekrar işe alır. Böylelikle "Arabuluculuk Sistemi" bir kişinin daha hayatını kurtarmış olur.

Mesut, oğlunun acısıyla kendini iyice bırakıyor. Üzüntüsünden ne yapacağını bilemiyor. Kendini suçlayan Mesut, sonunda intihara bile teşebbüs ediyor. Son anda Hüsnü yetişerek Mesut'u tokatlıyor. Mesut'a bağırıp çağıran Hüsnü, onun kendine gelmesini sağlıyor.

Öte yandan Arka Sokaklar 508. Bölüm izleyenler Mesut'un içine düştüğü duruma üzülmüşlerdi. Mesut, oğlunun katiliyle hesaplaşmak istiyor. Polislik görevinden uzaklaştırıldığı için son derece üzgün olan Mesut, Derman'ı öldürmek istiyor. Ancak arkadaşları buna engel oluyor. Mesut, kalbinin kırıklığıyla arkadaşlarına sert çıkıyor. Arkadaşlarına sert çıkan Mesut, daha sonra Emniyet Müdürlüğü'nün merkezine giderek Derman'ı burada öldürmek istiyor. Arkadaşları Mesut ikna etmek için uzun uzun dil döküyor. Ancak uğraşları işe yaramıyor. Sonunda Rıza Baba devreye giriyor. Mesut'u azarlayarak merkezden ayrılmasını istiyor. Mesut'a, "Sen burada olmayı hakketmiyorsun" demesi ise Mesut'u çok daha kıracaktır. 

ARKA SOKAKLAR 507. BÖLÜM NE OLMUŞTU?

Ekip bu kez azılı bir çeteyle uğraşmak zorunda kalıyor. Ekibin eli kolu bu kez bağlı çünkü, operasyon düzenleyecekleri çete çok acımasız ve ellerinde Mesut'un oğlu var. Mesut oğlunu kurtarmak için kendi hayatını ortaya koyuyor. Mesut'u rehin alan çete ekipten kurtulabilecek mi? Arka Sokaklar son bölüm izleyenler yine dolu dolu vakit geçirecek.

Arka Sokaklar 507. Bölüm izleyenler yine heyecan ve aksiyon dolu sahnelere şahit olacak. 

Arka Sokaklar Son Bölüm izleyenler Mesut ve ekibinin uzun zamandır aradıkları çete lideri Derma'ı nasıl bulduğuna tanıklık edecek. 

Umut Bebeğin ölümünden dolayı son derece üzgün olan Mesut, Derman'ın peşine düşüyor. Hem de tek başına. Ancak bu karar onun başına büyük işler açacak. 

Mesut'un bu hareketi başta amirleri olmak üzere emniyet camiasını zor duruma düşürüyor. 

Ancak yine de Derman'ın saklandığı karanlık işlerin döndüğü mahalleye tek başına girmeyi başarıyor. Onun ardından mecbur kalan ekip de mahalleye dalmak zorunda kalıyor. Çıkan çatışmalardan sonra mahalle uyuşturucu satıcılarından ve çetecilerden temizleniyor. 

Mesut ve ekip uyuşturucu satıcısı Muhip'i yakalayarak gözlatına alıyor. 

Ancak Derman yakalanamıyor. 

Ancak ekip yine de Derman'ın paşini bırakmaz. 

ARKA SOKAKLAR 105. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM

Arka Sokaklar 105 Bölüm İzle

ARKA SOKAKLAR 104. BÖLÜM FULL HD İZLE

Mesut, yıllar sonra bir kez daha dağlarda. Düşen helikopterden sağ kurtulan ancak teröristler tarafından rehin alınan yüzbaşının kurtarılması için düzenlene operasyona, tecrübeli olduğu için Mesut da dahil ediliyor. Mesut'un bu görevi kabul etmesi nişanlısıyla arasını açar. 

Arka Sokaklar Son Bölüm'de kadına şiddet teması da işlendiyor. Eşini silahla vurarak yaralayan biri kişi İstanbul polisini harekete geçiriyor.

ARKA SOKAKLAR 503. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Arka Sokaklar 503 Bölüm Son Bölüm İzle

Arka Sokaklar 502. Bölümü izlemenin iki yolu var. 

Birincisi Kanal D'nin kendi resmi internet sitesinden parça parça halinde. 

İkincisi ise BluTv'ye üye olarak reklamsız ve tek parça halinde izlemek mümkün. 

Blutv'ye üyelik ücret gerektiriyor.

Detayları bu makalede bulabilirsiniz.

Son bölümde ekip, Mesut'u terör örgütünün elinden kurtarmaya çalışıyor.

Mesut, doğuda yaptığı görev sırasında örgüt liderlerinden Reşo'yu karısı Dilan'ın önünde öldürmek zorunda kalıyor.

Bu olay yıllar sonra Mesut'un önüne yeniden çıkıyor.

Ölen teröristin karısı Mesut'tan intikam almak için İstanbul'a geliyor ve Mesut'u kaçırıyor.

Arkadaşları, Mesut'un telefonuna ulaşamayınca hayatından endişe duymaya başlıyor.

Köşe bucak onu aramaya başlayan ekip yavaş yavaş ona ulaşmaya başlıyor.

Bu sırada Mesut, Dilan'ın elinde işkence görüyor.

Götürüldüğü hurdalıkta onun için infaz emri verliyor.

Mesut, hurda bir arabanın içinde ölüme doğru giderken ekip ulaştığı ihbar sayesinde onu kurtarıyor.

ARKA SOKAKLAR 502. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar 501. Bölüm 28 Aralık 2018 Cuma günü saat 20.00'da sevenlerinin karşısına çıktı.

Arka Sokaklar 500. Bölüm'de Mesut Sinem ile dünya evine giriyordu.

Mesut'un dünya evine girme çabasının damgasını vurduğu 500. Bölüm'de keyifli anlar yaşandı. Mesut'un özellikle damatlık beğenmek için gittiği mağazada satıcıyla yaşadığı diyalog, satıcının tekme tokat dayak yemesiyle sonuçlandı. Satıcının Mesut'un göbeğine sık sık laf söylemesi Mesut'un tepesini atar. Mesut en sonunda dayanamaz satıcıya tekme tokat dalar. 

Hüsnü ise yeni tanıştığı komşusu Meryem ile başı dertte. Meryem Hüsnü'nün rüyalarına girmeye başlar, ancak Hüsnü ise hala eski eşi Suat'ın gölgesinden korkar durumda. 

ARKA SOKAKLAR 501. BÖLÜM CANLI İZLE

Arka Sokaklar 500. Bölüm tek parça izle

ARKA SOKAKLAR 500. BÖLÜM ÖZEL GÖSTERİM

ARKA SOKAKLAR 499. BÖLÜM'E DAMGASINI VURAN BAZI SAHNELER

 Arka Sokaklar son bölümde Hüsnü'nün başı fena halde dertte. Mahalleye yeni taşınan Meryem, Hüsnü'yü ziyaret eder. Bu sırada olaylar farklı bir seyir izler. Son bölümde Pınar intihara kalkışır neyse ki acilen hastaneye yetiştirilir. Ekip, Zeyno'nun rehin tutulduğu mahalleyi bulurlar. Evin lokasyonuda belli olduktan sonra Ali harekete geçer.

ARKA SOKAKLAR 499. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM

Yıllardır eskimeden ekranlarda kalmayı başaran Arka Sokaklar dizisi önümüzdeki 500. Bölümü ile seyircinin karşısına çıkacak?

ARKA SOKAKLAR 500. BÖLÜM FRAGMAN

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA VE REKLAMSIZ NASIL İZLENİR?

Arka Sokaklar dizisinin son bölümü de dahil bütün bölümlerini tek parça ve reklamsız izlemek mümkün.

Ancak bunun için blutv üyeliği yaptırmanız gerekiyor. Blutv üyeliğinin nasıl yapılacağını öğrenmek için ise bu makalemizi okuyabilirsiniz.

Yorumlar

mehmet mesut seni seviyorum
habibe sizleri çok seviyorum
komser mesut seni seviyoruz