Ara Güler: Cumhurbaşkanı Erdoğan gibisi gelmedi

Dünyaca ünlü foto muhabiri Ara Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "onun gibisi gelmedi" yorumunda bulundu. 

Google Haberlere Abone ol
Ara Güler: Cumhurbaşkanı Erdoğan gibisi gelmedi

Üsküdar Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Foto Muhabiri Ara Güler'e Vefa Gecesi" programında konuşan Ara Güler, Cumhurbaşkanı Erdoğan için çok önemli sözler söyledi. Ara Güler, Cumhurbaşkanı Erdoğan için, "Bugüne kadar kaç cumhurbaşkanı geçti bizden, 20 tane, 30 tane geçti. Bir tanesi de kafa tutmadı ya kimseye. Yani onun o tarafı hoşuma gidiyor." yorumunda bulundu.

"Foto Muhabiri Ara Güler'e Vefa Gecesi" programına Cumhurbaşkanlı Sözcüsü İbrahım Kalın, Coşkun Aral ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı. 

Ara Güler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarını çekmesine ilişkin, "Bir gün bir yere gittik. Bir şey alıyordum. Orada bana yakın oldu. Bir süre evine gittim. Resimlerini çektim. Bugün de gelir diye düşündüm, gelmedi." dedi.

Ara Güler: Cumhurbaşkanı Erdoğan

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GİBİSİ GELMEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili ilginç yorumlarını paylaşan Ara Güler şunları söyledi: "Bugüne kadar kaç cumhurbaşkanı geçti bizden, 20 tane, 30 tane geçti. Bir tanesi de kafa tutmadı ya kimseye. Yani onun o tarafı hoşuma gidiyor. Niye çekinsin ki biz devletiz be, Osmanlıdan geliyoruz biz." 

Coşkun Aral

Coşkun Aral: Ara Güler'e kalfa olamadım

Foto muhabiri Coşkun Aral, Ara Güler'e 45 yıldır çıraklık yaptığını, fakat hala ona kalfa olamadığını dile getirerek "Belgeselci olduğunu biliyor musunuz? Üstelik Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan önce milyonlarca kilometrekare Osmanlı'nın bugün 765 bin kilometrekareye inmesine yol açan Birinci Dünya Savaşı'nın sonucu değil, başlatıcısı olarak tanımlanan bir geminin, Yavuz'un hikayesini yapmıştır. Söküldüğü gün devreye girip, günlerce o geminin söküm hikayesini yapmıştır ama ne yazık ki ülkemizin bir kaderi vardır. Sansür denilen şey. O filmin orijinallerini getirmek bana nasip oldu, yıllar sonra 1980'lerde New York'tan. O zamanlar ne yazık ki Türkiye'de o belgeseli yayınlamadılar. Şu anda 'Kahraman'ın Sonu' olarak onu izleme imkanımız var." dedi.

Yorumlar