Antrikot tiyatrosu: Antrikotu hazırlayan kişi İmamoğlu'nun özel garsonu çıktı

Ekrem İmamoğlu'nun ekibi İBB'deki ilk gününde garsonlara özel antrikot siparişi verdi, garsonlar kameralar önünde söyleyince ise olay bir anda "İmamoğlu antrikotu istemedi" şeklinde basına yansımaya başladı. Oysa antrikotu hazırlattıran İmamoğlu'nun özel kalem müdürü ve Beylikdüzü Belediyesi'nden getirttiği özel garsonuydu.

Google Haberlere Abone ol
Antrikot tiyatrosu: Antrikotu hazırlayan kişi İmamoğlu'nun özel garsonu çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tartışmalı bir şekilde seçildikten sonra dün göreve başlayan Ekrem İmamoğlu'nun, medyaya yansıyan 'antrikot' videosunun kurgu olduğu ortaya çıktı. İmamoğlu'nun yemek menüsünü sorduğu yerin yemekhane değil İBB Özel Kalem Müdürlüğü'ne ait çay ocağı olduğu öğrenildi. İBB eski Başkanı Uysal'ın ekibi videoya karşı "İBB Yemekhanesi’nde tüm personele aynı yemek çıkmaktadır. Bugüne kadar Başkan da bu yemekten yemiştir" açıklaması yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Mevlüt Uysal'dan görevi devralarak göreve başlayan Ekrem İmamoğlu'nun bugün medyaya yansıyan 'antrikot' videosunun özel bir kurgu olduğu ortaya çıktı.

Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu’nun videosunu Mevlüt Uysal'ın ekibine sorduğunu açıkladı. Çelik, yaptığı paylaşımda "Ekrem İmamoğlu’nun “antrikot istemem, personele pişen musakkadan yiyeceğim” videosu üzerine Mevlüt Uysal’ın ekibine, “başkana ayrı yemek mi pişiriliyor?” diye sordum. Yanıtı aşağıda. İmamoğlu’nun “yemekhane/mutfak” diye girdiği yer çay ocağıymış, bu yeterince ilginç zaten." ifadelerine yer verdi.

İBB'DE TÜM PERSONELE AYNI YEMEK ÇIKAR

Ersin Çelik, Uysal'ın ekibinden aldığı cevabı da paylaştı. Çelik'in paylaştığı cevapta şu şekilde: "Ekrem İmamoğlu’nun Yemekhane diye girip özel bir kurgu ile video çektiği yer Başkanlık Çay Ocağı’dır. İBB Yemekhanesi’nde tüm personele aynı yemek çıkmaktadır. Bugüne kadar Başkan da bu yemekten yemiştir. Farklı bir yemek olması için Özel Kalem Müdürlüğü’nden garsonlara talimat verilmesi gerekmektedir. Çay Ocağı’ndaki garsonun “Size” dediği yemek ancak Özel Kalem Müdürlüğü’nden gelen bir talimatla temin edilmiş olabilir. Bu sadece bir algı operasyonudur. Kendi Özel Kalem Müdürlüğü’nün uhdesinde gerçekleşmiştir."

"Çaylar taze mi muhabbetin yapıldığı yerde antrikot kurgusu yapılmış"

Ersin Çelik Ekrem İmamoğlu'nun videosunun çekildiği yere ait fotoğrafları da paylaşarak "Bu fotoğraflar da Ekrem İmamoğlu’nun videosunda “yemekhane/mutfak” diye gösterilen başkanlık çay ocağına ait. “Çaylar taze mi, demini aldı mı” muhabbetinin yapılması gereken yerde antrikot kurgusu yapılmış belli ki." ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU'NUN KENDİ ÖZEL GARSONU

İmamoğlu'nun yemek menüsünü sorduğu garsonlardan birinin Beylikdüzü Belediyesi çalışanı olduğunu vurgulayan Çelik "Bir düzeltme ve yeni bir bilgi daha vermem gerekiyor: İBB başkanlık katı çay ocağında Ekrem İmamoğlu’na antrikot sunumu yapan garsonlardan birinin Beylikdüzü Belediyesi çalışanı olduğu bilgisine ulaştım. Kendisi Beylikdüzü Belediyesinde İmamoğlu’nun garsonluğunu yapıyormuş." şeklinde paylaşım yaptı.

Yorumlar

Ihsan yahu hala anlamdınızmı chp demek sahtekar yalancı demek