22 Mayıs 2019 Çarşamba reyting sonuçları

Her Çarşamba akşamı olduğu gibi dün akşam da yine Diriliş Ertuğrul gecesi yaşandı. TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi finalden bir önceki bölümüyle ekranlara geldi. Dizilerin ve yarışma programlarının yarıştığı Çarşamba akşamının en çok izlenen programları arasında Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Kuzgun, Yemin, Survivor, The Taste Türkiye ve tabii ki Güldür Güldür Show vardı. Peki 22 Mayıs 2019 Çarşamba reyting sonuçları listesi nasıl şekillendi, hangi dizi ya da program birinci oldu.

Google Haberlere Abone ol
22 Mayıs 2019 Çarşamba reyting sonuçları

Başta TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi olmak üzere Çarşamba akşamı yine birbirinden iddialı yapımlar reyting listelerinin zirvesine oturmak için yarıştı.

Her Çarşamba akşamı bütün Türkiye'yi ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisi finalden bir önceki bölümüyle ekranlara geldi. 

Selçuklular'ın son dönemleri ve Osmanlı İmparatorluğu'nun doğuşunu anlatan Diriliş Ertuğrul dizisinde son olarak Altın Orda Devleti Hükümdarı Berke Han ile kurulan ilişkiye yer verildi.

Öte yandan Çarşamba akşamının bir başka klasiği eskiden Sen Anlat Karadeniz'di. Ancak son dönemlerde onun yerini Star TV'de yayınlanan Kuzgun almış gibi görünüyor.

Çünkü Kuzgun reyting listelerinde son dönemlerde Sen Anlat Karadeniz dizisini geçmiş gibi duruyor.

Yine Çarşamba akşamının en çok hayran kitlesine sahip bir başka yapımı da Kanal 7'de yayınlanan Yemin dizisi oluyor.

Hafta içi hergün yayınlanmasına rağmen büyük bir hayran kitlesi bulunan Yemin dizisi, reytinglerde üst sıralara oynuyor.

Diziler kategorisinde durum böyleyken, televizyon dünyasının diziler dışındaki yapımları yani yarışma ve eğlence programları da reyting için mücadele ediyor.

Çarşamba akşamlarının en eğlenceli programı doğal olarak Show Tv'de yayınlanan Güldür Güldür Show'dur. Güldür Güldür, dün akşam yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıktı, yine izleyicilerini kırdı geçirdi.

Onun haricinde Survivor Türkiye Yunanistan da dün akşamın favori programlarından bir tanesiydi. 

Programlar kategorisinde artık FOX TV de yarışmaya dahil olmuş durumda.

FOX TV'de geçen çarşambadan itibaren başlayan The Taste Türkiye yarışma programı da reyting sıralamasına girmeye çalışan yapımlar arasında yer alıyor.

Peki 22 Mayıs 2019 Çarşamba reyting sonuçları nasıl oldu?

AB grubunda; 

Diriliş Ertuğrul dizisi birinci

Fox Ana Haber ikinci

Diriliş Ertuğrul Özet üçüncü

Müge Anlı üçüncü

Güldür Güldür Show dördüncü

Kuzgun altıncı

Güldür Güldür Özet ise yedinci

Sen Anlat Karadeniz ise sekizinci oldu

TOTAL Grubunda ise; 

Diriliş Ertuğrul birinci,

Diriliş Özeti ikinci

Fox Ana Haber üçüncü

Sen Anlat Karadeniz dördüncü

Atv Sahur Vakitleri beşinci oldu.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar