Yaparsın Aşkım son bölüm kim kazandı 19 Şubat 2020

FOX TV'de yayınlanan Yaparsın Aşkım son bölümde kimin kazandığı merak konusu oldu. İlker Ayrık'ın sunumuyla her çarşamba akşamı FOX ekranlarında yarışma severlerle buluşan yarışmada her bölümde bir araba ödül olarak veriliyor. Peki Yaparsın Aşkım son bölüm kim kazandı?

Google Haberlere Abone ol
Yaparsın Aşkım son bölüm kim kazandı? 19 Şubat

Yaparsın Aşkım son bölüm kim kazandı soru yarışmayı izleyen ancak sonuçlarını göremeyenler açısından önem kazanıyor. FOX TV Yaparsın Aşkım 19 Şubat 2020 Çarşamba akşamı 196. bölümüyle sevenleriyle buluştu. FOX TV'de saat 20.00'de ekranlara gelen yarışmada heyecan ve eğlence eksik olmuyor. Hem stüdyodakilerin hem de ekran başındakilerin eğlendiği yarışmada yarışmacılar da keyifli anlar yaşıyor. Özellikle de İlker Ayrık'ın kendine has sunumuyla her akşam evlere neşe getiriyor. Her akşam bir arabanın hediye edildiği yarışmada eşler kıyasıya yarışıyor, eğleniyor ve eğlendiriyor ve sonunda bir çift lüks bir arabanın sahibi oluyor. Arabayı kazanmak için finalde iki çift yarışıyor. Finalde ise iyi olanlar büyük ödülü kazanıyor. Peki, FOX Yaparsın Aşkım son bölüm kim kazandı? 19 Şubat 2020 Çarşamba arabayı kim kazandı, hangi çift finale kaldı, hangi çift birinci oldu?

YAPARSIN AŞKIM SON BÖLÜM KİM KAZANDI?

Yaparsın Aşkım son bölüm 19 Şubat 2020 Çarşamba günü yayınlandı. Yarışmanın bu akşamki etabında yine birbirinden iddialı dört çift araba ödülünü kazanabilmek için kıyasıya yarıştı. Peki, araba ödülünü kim kazandı?

İşte kazananlar:

YAPARSIN AŞKIM 29 OCAK 2020 ARABAYI HANGİ ÇİFT KAZANDI?

Yaparsın Aşkım 29 Ocak 2020 Çarşamba günü düzenlenen etabına hangi isimler katıldı? Yarışmaya katılan isimler arasından hangi çiftler finale kalarak araba ödülü için yarışmaya hak kazandı? Peki araba ödülünü hangi çift kazandı?

Yarışmanın bugünkü etabında Merve-Hakan, Burcu-Murat, Aslıhan-Ebuzer ve Kübra-Altan çiftleri yarıştı. Kıyasıya mücadelenin sürdüğü yarışmada final etabına Kübra-Altan ve Merve-Hakan çiftleri kaldı. Burada da devam eden mücadelenin sonunda bir çift arabanın sahibi oldu. Sonunda kazanan taraf Kübra-Altan çifti oldu.

YAPARSIN AŞKIM 22 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Yaparsın Aşkım 22 Ocak 2020 Çarşamba akşamı yeni yarışmacılarıyla bir kez daha hayranlarının karşısına çıktı. İlker Ayrık'ın yine eğlenceli ve keyifli sunumuyla ekrana gelen yarışmaya kimler katıldı, finale kimler kaldı? Finalde kimler arabayı hakkederek kazandı?

Finalde araba için kazanma hak kazanan çiftler Yağmur-Kadir ile Gökçe-Yılmaz çifti olmuştu.

İşte haftanan kazanan çiftleri:

YAPARSIN AŞKIM 12 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Yaparsın Aşkım 12 Ocak 2020 Pazar akşamı kimler yarıştı, kimler finale kaldı, kimler kazandı?

 Özlem - İsmail, Yasemin - Halil İbrahim, Yasemin - Caner, Burçin - Batuhan çiftleri oldu.

Finale çıkan çiftler Caner-Yasemin ve Burçin-Batuhan çiftleri oldu.

Arabayı kazanan ise Burçin ve Batuhan çifti oldu.

YAPARSIN AŞKIM 25 ARALIK ÇARŞAMBA KİM KAZANDI?

Yaparsın Aşkım 25 Aralık 2019 Çarşamba akşamı düzenlenen bölümünde yarışan isimler arasından kimler finale kaldı, finale kalanlardan arabayı kim kazandı?

YAPARSIN AŞKIM 16 EKİM 2019 ARABAYI KİM KAZANDI?

Yaparsın Aşkım 16 Ekim 2019 Çarşamba günü yeni yarışmacıları ve eğlenceli yarışma etaplarıyla bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor. Özellikle de balon patlamaca oyunu stüdyoda izleyicileri ve ekranbaşındakileri gülmekten kırıp geçiriyor. Peki, Yaparsın Aşkım 16 Ekim Çarşamba günü finale hangi çiftler kaldı, araba ödülünü kim kazandı? Bu akşam yarışan isimler Umutcan-Can Umut, Nurşah-Emre, Tuğba-Mehmet, Ayşegül-Murat çiftleri oldu. Peki, finale kim kaldı, kim kazandı?

YAPARSIN AŞKIM 6 EKİM 2019 ARABAYI KİM KAZANDI?

Yaparsın Aşkım 6 Ekim 2019 Pazar akşamı kimler yarıştı, kimler araba ödülünü kazanmak için finale kaldı. Finalde yarışan iki takımdan hangisi arabayı kazandı?

YAPARSIN AŞKIM 29 EYLÜL 2019 ARABAYI KİM KAZANDI?

Yaparsın Aşkım 29 Eylül 2019 Pazar günü yayınlanan 178. Bölüm'de kimler yarıştı, hangi çiftler daha yetenekli ya da şanslı çıkarak finale kaldı. Finale kalan iki şanslı çiftten hangisi büyük ödül olan arabayı kazandı? Yarışmaya bu akşam katılan isimler Ece-Burak, Züleyha-Doğancan, Pınar-Erhan, Ferda-Emrah çiftleri oldu. Peki finale hangi isimler kaldı?

Yaparsın Aşkım 29 Eylül 2019 Pazar akşamı finale kalan isimler Ece-Burak çifti ile Ferda-Emrah çifti oldu. Araba ödülünü kazanan çift ise Ferda ve Emrah çifti oldu.

YAPARSIN AŞKIM 22 EYLÜL 2019 ARABAYI KİM KAZANDI?

Yaparsın Aşkım 22 Eylül 2019 Pazar akşamı düzenlenen etabında kimler katıldı, kimler finale kaldı. Finale kalan iki çiftten hangisi yarışmayı kazanarak araba ödülünün sahibi oldu? Yarışmanın bu akşamki etabında finale kalan isimler merak konusu oldu. Yaparsın Aşkım 22 Eylül günü finale kalan çiftler Sibel-Eray ve Sevda-Onur çifti oldu. İki seti yaparak araba ödülünü kazanan çift ise Sibel ve Eray çifti oldu.

YAPARSIN AŞKIM 17 EYLÜL 2019 ARABAYI KİM KAZANDI?

Yaparsın Aşkım 17 Eylül 2019 Salı günü bir kez daha birbirinden iddialı çiftlerle ekrana geliyor. Peki, yarışmaya bu akşam kimler katıldı, kimler finale kaldı, finalde kimler arabayı kazandı?

Yaparsın Aşkım 17 Eylül'de finale kalan isimler Şengül-Mert ve Damla-Aydoğan çifti oldu. Şengül ve Mert Kırmızı Takımda, Damla ve Aydoğan ise Mavi Takımda yarıştı. İki set yapan arabayı kazanıyor. Oyun ise el ile penaltı atmak. Kalede ise çiftlerin ikisi de duruyor.

Arabayı kazanan çift mavi takımda yarışan Damla ve Aydoğan çifti oldu.

YAPARSIN AŞKIM 15 EYLÜL 2019 ARABAYI KİM KAZANDI?

Yaparsın Aşkım 15 Eylül 2019 Pazar akşamı düzenlenen etabında kimler yarıştı, kimler finale kaldı, finale kalan iki takımdan hangisi arabayı kazandı?

Yarışmanın bu akşamki etabında Sünbül-Emrah çiftiyle Gizem-Yusuf çifti araba için finalde yarıştı. Mavi Takımda Gizem ve Yusuf, Kırmızı Takımda ise Sünbül ve Emrah çifti vardı. İlk seti sünbül ve Emrah çifti kazandı.

Yaparsın Aşkım 15 Eylül arabayı kazanan çift Sünbül ve Emrah çifti oldu.

YAPARSIN AŞKIM 10 EYLÜL 2019 ARABAYI KİM KAZANDI?

Yaparsın Aşkım 10 Eylül 2019 Salı akşamı yarışan isimler kimler oldu, kimler finale kaldı, finale kalan iki çiftten hangisi arabayı kazandı?

Yarışmanın bu akşamki etabında Şeyma-Burak ve Melek-Hamit çifti finalde araba için yarıştı. 10 Eylül 2019 Yaparsın Aşkım arabayı kazanan çift Şeyma-Burak çitfti oldu.

YAPARSIN AŞKIM 8 EYLÜL 2019 ARABAYI KİM KAZANDI?

Yaparsın Aşkım 8 Eylül 2019 Pazar etabına hangi isimler katıldı, kimler yarıştı, kimler finale kaldı, araba için finalde hangi iki çift yarıştı, arabayı kim aldı? Yaparsın Aşkım 8 Eylül 2019 Pazar yarışmacıları Özlem - Hüseyin, Semra - Eren, Sezgi - Erdem, Kudret - Kemal çiftleri oldu. Finale ise Kudret - Kemal çifti ile Sezgi - Erdem çifti çıktı. İkilinin mücadelesinde ilk seti Kudret - Kemal çifti kazandı. Mücadeleyi de diğer çifte göre daha iyi yarışan Kudret ve Kemal çifti kazandı.

YAPARSIN AŞKIM 7 EYLÜL 2019 ARABAYI KİM KAZANDI?

Yaparsın Aşkım 7 Eylül 2019 arabayı kim kazandı, yarışmaya kimler katıldı, finale kimler kaldı, finale kalanlardan arabayı hangi çift aldı? Yaparsın Aşkım 7 Eylül'de Zafer - Esra, Kenan - Gözde, Hasan - Birsen ve Mustafa - Yeşim çiftleri yarıştı. Yarışmanın bu akşamki kazanan çifti Mustafa ve Yeşim çifti oldu. Gözde - Kenan ve Yeşim - Mustafa çiftleri finale çıkan takımlar olmuştu.

YAPARSIN AŞKIM 5 EYLÜL 2019 ARABAYI KİM KAZANDI?

Yaparsın Aşkım 5 Eylül 2019 Perşembe günü yarışan ailelerden hangileri finale kaldı, finale kalan ailelerden hangisi arabayı kazandı?

Yarışmanın bu akşamki etabında Murat-Şüheda, Kübra-Ali, Gamze-Gökhan ve Mine-Yılmaz çiftleri yarıştı. İlk elenen çift Kübra ve Ali çifti oldu. İlk finalist ise Mine ve Yılmaz çifti oldu.

Finale kalan çiftler ise Mine ve Yılmazcan ile Gamze ve Gökhan çiftleri oldu. Araba için yarışan çiftlerden Gamze ve Gökhan ilk seti kazandı. İki set yapan arabayı kazanıyordu. Her iki takım sonuna kadar başa baş geldi. Topla şişe devirme oyunu oynandı. Oyunda son 5 şişeyi deviren arabayı kazanıyordu. Mavi takımda yarışan Mine ve Yılmazcan geriden getirdikleri oyunu kazandı. Yaparsın Aşkım 5 Eylül arabayı kazanan çifti Mine ve Yılmazcan çifti oldu.

YAPARSIN AŞKIM BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Yaparsın Aşkım başvuru nasıl yapılır, katılım formu ve şartları, iletişim bilgileri nelerdir? FOX TV Yaparsın Aşkım WhatsApp hattı numarası kaç? Ekranların sevilen yarışmaları arasına giren "Yaparsın Aşkım" yarışmasını Türkiye'nin "Geniş Ailem" isimli diziden tanımaya başladığı ünlü program sunucusu İlker Ayrık sunuyor. İlker Ayrık'ın kendi renkli kişiliğini de katarak sunumunu yaptığı yarışma her akşam büyük bir keyifle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programı izleyenler keyifli dakikalar geçiriyor. FOX TV kanalında her Cumartesi saat 16.00'da ekranlara gelen Yaparsın Aşkım yarışmasında aileler eğlenceli bir şekilde yarışıyor. 

Yaparsın Aşkım başvuru yapmak isteyen izleyicilerin FOX TV'nin  şu adresinde https://www.fox.com.tr/Yaparsin-Askim/ekstra/22/Basvuru-Formu yer alan Yaparsın Aşkım başvuru formunu doldurması gerekiyor.

YAPARSIN AŞKIM BAŞVURU FORMU

Buradaki formda kadın ve erkek olmak üzere iki ayrı bölüm yer alıyor. Eşlerin adı soyadı, doğum tarihleri, cep telefon numaraları, e-posta adresleri, eğitim durumu, mesleği ve memleketinin sorulduğu formda, yarışmacılardan kendileri hakkında bilgi vermeleri istenen birkaç soru da yer alıyor. Hobiler, fobiler, tanışma hikayeleri gibi soruların sorulduğu formun en sonunda ise şartları kabul etmediğiniz soran bir kutucuk bulunuyor. 

Buradaki şartlar ise FOX TV'ye teslim ettiğiniz fotoğraflarınızın, bilgilerinizin ne şekilde ve hangi şartlarda kullanılacağı belirtiliyor. Bu formu dikkatlice okumanızı öneririz. Çünkü özellikle görselleri ve program görüntülerini kullanma hakları tamamen kanalın oluyor. Sonradan buna itiraz etme hakkınız yok.

YAPARSIN AŞKIM SUNUCUSU İLKER AYRIK KİMDİR?

Türkiye onu Geniş Ailem'deki "ailenin okumuş çocuğu" olarak tanımıştı. Şu sıralar FOX TV'nin Yaparsın Aşkım yarışmasını sunan ünlü oyuncu sunucu İlker Ayrık kimdir. Türkiye'nin Geniş Ailem dizisiyle yakından tanımaya başladığı İlker Ayrık 1979 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. İlker Ayrık kariye  boyunca sinema, tiyatro ve televizyonda birbirinden başarılı işlere imza attı. Çakallarla Dans’taki Servet, Yapışık Kardeşler’deki Selim, Geniş Aile’deki Mürsel, Seksenler’de Çağatay, Aslı ile Kerem’de Cem ve daha birçok unutulmaz karaktere hayat verdi. Ayrık, Ben Bilmem Eşim Bilir, Çarkıfelek, Bir Sıfır, Var Mısınız Yok Musunuz gibi birbirinden başarılı işlerde 500 bölümden fazla sunuculuk yaptı.

YAPARSIN AŞKIM'DA VERİLEN ARABA MODELİ

Yaparsın Aşkım yarışmasında kazanan çiftlere ödül olarak verilen arabanın marka ve modeli de sık sık merak ediliyor. Yarışmada ödül olarak verilen arabanın marka modeli genel olarak değişkenlik gösteriyor. İşte Yaparsın Aşkım yarışmasında ödül olarak verilen araba hakkında gerekli bilgiler:

Yaparsın Aşkım araba ödülü hangi marka ve model 2020?Genel

Yaparsın Aşkım Yarışmasına başvuru nasıl yapılır?

 

Yorumlar