GÜNCELLEME - Muğla'da "göçmen kaçakçılığı" operasyonu

- Yabancı uyrukluları yasa dışı yollardan yurt dışına çıkarmaya çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheliden 7'si tutuklandı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Google Haberlere Abone ol
GÜNCELLEME - Muğla'da "göçmen kaçakçılığı" operasyonu

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 7'si tutuklandı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, göçmen kaçakçılığı yaptığı öne sürülen grupla ilgili çalışma başlattı.

Toplanan delillerin ardından harekete geçen ekipler, Bodrum, İzmir ve Çanakkale'de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda gözaltına alınan 9 zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden S.K. savcılık sorgusunun ardından salıverildi. C.K, H.P, H.Y, H.K, Y.P, U.G. ve O.B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, R.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

255 yabancı uyrukluyu yurt dışına çıkartmaya çalıştıkları belirtilen zanlıların kullandığı bir bot, iki minibüs ve bir tekne motoruna el konulduğu öğrenildi.

Yorumlar