Gülümse Kaderine neden final kararı aldı?

Gülümse Kaderine neden final kararı aldı, yeni başlayan dizinin bitirilmesine neden karar verildi?

Google Haberlere Abone ol
Gülümse Kaderine neden final kararı aldı?

Gülümse Kaderine neden final kararı aldı, henüz yeni başlayan dizinin bitirilmesine neden karar verildi soruları merakla soruluyor. 

FOX TV'nin yeni başlayan ancak başlamasıyla bitirilmesi bir olan Gülümse Kaderi neden final kararı aldı?

Dizinin büyük iddialarla ekrana gelmesinin üzerinden henüz birkaç bölüm geçmişken kanal yönetimi diziyi bitirme kararı aldı.

Bu yıl yayınladığı hiçbir dizi ve programdan beklediğini alamayan FOX TV yönetimi sayısı belli olmayan diziyi ilk bir kaç bölümünde sona erdirdi. 

Şu anda sadece iğrenç olarak değerlendirilen ilişkilerle gündeme gelen Yasak Elma dizisiyle reyting yarışlarında varlığını korumaya çalışan FOX TV son olarak Gülümse Kaderine dizisini de harcadı. 

Çarşamba günleri ekranda olan Gülümse Kaderine dizisinden takipçilerine kötü haber geldi. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte projede 5. bölümde ekranlara veda edeceği ortaya çıktı. 

Gülümse Kaderine yeni bölüm fragmanı “Kudret Bey senin baban” başlığı ile dizinin takipçilerinin beğenisine sunuldu. Yeni bölümde aynı zamanda projenin sona ereceği de ortaya çıktı.

GÜLÜMSE KADERİNE BİTİYOR MU, NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Gülümse Kaderine dizisi yeni bölüm fragmanında “final” ifadelerini kullandı. Bu da dizinin sona ereceğini kesinleştirdi. Dizinin neden final yaptığıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmese de elde edilen reyting sonuçlarının final kararında etkili olduğu tahmin ediliyor.

GÜLÜMSE KADERİNE OYUNCULARI KİMLERDİ?

Projenin oyuncu kadrosu şöyle: Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur, Müge Su Şahin, Sevinç Kumaş, Nazan Diper, Aslı Samat, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı ve Duygu Arda.


 

Yorumlar