Güldür Güldür neden yok? Güldür Güldür yeni bölüm neden yayınlanmıyor, bitti mi? Ne zaman?

Güldür Güldür Show yeni bölümü neden yok, neden yayınlanmıyor sorusu programın hayranları tarafından bu aralar sık sık soruluyor; çünkü her cumartesi akşamı yayınlanması beklenen program son birkaç haftadır tekrar bölümleriyle ekrana geliyor. Konuyla ilgili son dakika açıklama geldi

Google Haberlere Abone ol
Güldür Güldür neden yok? Güldür Güldür yeni bölüm?

Güldür Güldür neden yok, bitti mi, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak soruları merakla soruluyor. Show TV'de son günlerde hatfa sonu cumartesi günü ekrana gelen program son birkaç haftada tekrar bölümleriyle ekrana gelmeye başlayınca seyirci meraklanmaya başladı. Acaba program sona mı erdi, neden yayınlanmıyor, neden yok, yeni bölümü ne zaman yayınlanacak soruları merakla cevap bekliyor. 

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW NEDEN YOK?

Ali Sunal'ın sunuculuğunu yaptığı Güldür Güldür Show neden yok sorusunun cevabı merakla sorulurken programın yayınlandığı kanaldan açıklama geldi. 

Programın yayınlandığı kanal olan Show TV resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Güldür Güldür Show kısa bir ara verdi.

Bu yüzden Show TV ekranlarında Cumartesi akşamları saat 20.00'da Güldür Güldür Show'un tekrar bölümleri yer alıyor.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Güldür Güldür Show 4 Şubat Cumartesi günü 20.00'da yeni bölümüyle Show TV ekranlarında seyirci karşısına çıkacak. 

YENİ SEZON YENİ KADRO

‘Güldür Güldür Show’un yeni sezon çekimleri her yıl olduğu gibi büyük bir ilgiyle karşılandı. Kahkaha denildiğinde akla gelen ilk adres ‘Güldür Güldür Show’ renkli görüntülerin yansıdığı çekiminin ardından beklenen afişini de hayranlarının beğenisine sundu.

Güldür Güldür neden yok Güldür Güldür Show bitti mi Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak Açıklama geldi
Güldür Güldür Show yeni kadro

 

Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Giray Altınok, Gürhan Altundaşar, Hasibe Eren, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter performanslarıyla sezona damga vurmaya hazır.

 Tiyatro salonundaki kahkahaları ekrana taşıyan program eğlenceli skeçleri ve tiplemeleriyle alkışlanmaya devam edecek.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DAN KİMLER AYRILDI?

Programın ilk bölümünden beri kadroda yer alan Ecem Erkek, Çağşar Çorumlu ve Onur Buldu'nun yeni sezonda yer almayacağı öğrenildi.

ÇAĞLAR ÇORUMLU KİMDİR?

Güldür Güldür Show'dan ayrılan isimlerden biri de Çağlar Çorumlu oldu. 4 Aralık 1977 tarihinde Merzifon, Amasya'da dünyaya gelen Çağlar Çorumlu, 2000 senesinde Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünden mezun olmuştur. Eskişehir'de yaşadığı yıllarda, okuduğu üniversitenin tiyatro kulübüne dahil olan isim,  Tolga Evren'in yardımı ile tiyatro yeteneğini fark etmiştir.

Tiyatro hayatına profesyonel olarak devam etmek için 2000 senesinde İstanbul'a yerleşen isim bir dönem 7 Numara dizisinde Yusuf Güdük karakterini canlandırmıştır.  2007 yılında İstanbul Efendisi adlı oyun ile İstanbul Şehir Tiyatroları'na katılmıştır. 2013 yılında, altı yıl oyuncu olarak çalıştığı bu kurumdan istifa etmiştir. 2013'te Cem Yılmaz ile beraber İş Bankası reklamlarında rol almıştır.


 

Yorumlar