Güldür Güldür Bilal neden ayrıldı? Onur Buldu neden yok, nerede?

Güldür Güldür Bilal karakterini canlandıran Onur Buldu, yeni sezonda programda yer almıyor. Onur Buldu'nun ayrılık haberleri sezon başlamadan önce basına yansımıştı. Peki, Güldür Güldür Bilal neden ayrıldı?

Google Haberlere Abone ol
Güldür Güldür Bilal neden ayrıldı?

Güldür Güldür Bilal neden ayrıldı, şu anda nerede ve ne yapıyor soruları ünlü oyuncunun hayranları tarafından merakla soruluyor. Güldür Güldür Show eğlence programında Bilal karakterini canlandıran Onur Buldu, birçok tiplemeyle seyirciden büyük ilgi görüyordu. Bilal karakterinin programdan ayrılacağı haberleri sezon henüz başlamadan çıkmıştı. Sezon başladıktan sonra Bilal'in gerçekten de programdan ayrıldığı görüldü. Peki, Güldür Güldür Bilal neden ayrıldı? Onur Buldu neden yok, nerede?

GÜLDÜR GÜLDÜR BİLAL NEDEN AYRILDI?

Güldür Güldür Bilal karakteri kendisine ait yeni projelerde yer almak üzere programla vedalaştı.

Güldür Güldür Bilal neden ayrıldı
Güldür Güldür Bilal

 

Kariyerinde farklı noktalara gelmek için Güldür Güldür'den ayrılan Onur Buldu, ilk olarak reklam filmleriyle dikkat çekti.

Ardından da Sizi Dinliyorum isimli Exxen'de yayınlanan dizide kılıktan kılığa girdi ve burada da izleyicisini çok güldürdü.

Onur Buldu, Selçuk Aydemir'in yeni hikayesinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Güldür Güldür Bilal neden ayrıldı
Güldür Güldür Bilal 

 

Organizasyon Bizim İşimiz isimli yeni komedi dizisi için önümüzdeki ay sete çıkacak olan Onur Buldu, yine bir komedi projesinde yer alacak.

Ünlü isimlerle birlikte yeni dizisine hazırlanmaya başlayan Onur Buldu, 10 bölümlük bu projede yine hayranlarını şaşırtacak bir rolde yer alacak gibi gözüküyor.

ONUR BULDU KİMDİR?

Onur Buldu 4 Ağustos 1982 tarihinde İzmir'in Bergama ilçesinde dünyaya geldi.

Ebe hemşire bir anne ve öğretmen bir babanın oğlu olarak doğdu, Menemen'de büyüdü.

Ailesi aslen Mazgirt, Tuncelilidir.

Güldür Güldür Bilal neden ayrıldı
Güldür Güldür Bilal

 

Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. 

İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bir süre görev aldı ve Keşanlı Ali Destanı oyununda oynadı.

Daha sonra İstanbul'a yerleşen oyuncu, Organize İşler filmiyle profesyonel kariyerine adım attığı 2005 yılından itibaren birçok dizi, internet ve sinema yapımında rol aldı.

Yaklaşık on sene boyunca, Show TV'de yayımlanan Güldür Güldür adlı eğence programında Bilal Koçyiğit karakteriyle 2022 yılına kadar rol aldı.

2020'de İngilizce öğretmeni olan sevgilisi Duygu Kozoğlu'yla evlenen Buldu'nun 2022 yılında Masal adında bir kızı olmuştur.

 

 

Yorumlar