Grip için gitti, bağırsağında tümör olduğunu öğrendi

- Samsun'da yaşayan ve grip için gittiği hastanede yaptırdığı check-up sonucu bağırsaklarında tümör olduğu belirlenen 64 yaşındaki Ali Duran, ameliyat edilerek, sağlığına kavuşturuldu - Duran: - "Hiçbir rahatsızlığım yoktu. Grip için hastaneye gittim. Gelmişken check-up yaptırmak istedim. Bağırsaklarımda tümör çıkınca ameliyat oldum"

Google Haberlere Abone ol
Grip için gitti, bağırsağında tümör olduğunu öğrendi

SAMSUN (AA) - Samsun'da yaşayan 64 yaşındaki Ali Duran, grip için gittiği hastanede check-up yaptırınca, bağırsaklarında ortaya çıkan tümör nedeniyle ameliyat edildi.

Evli ve 4 çocuk babası Duran, grip olduğu için gittiği Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kan tahlillerinin ardından check-up da yaptırmak istediğini belirtti. Duran'ın, check-up sonrası kalın bağırsağında tümör saptandı.

Kitleden alınan örneği inceleyen doktorlar, tümörün bağırsaklarda yayılarak kansere çevirebileceğini, bu nedenle ameliyat edilmesi gerektiğini bildirdi. Duran, hastanede kapalı yöntem laparoskopik yöntemle ameliyat edilerek, sağlığına kavuşturuldu.

Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grip şikayetiyle hastaneye başvurduğunda başka bir rahatsızlığı bulunmadığını ifade etti.

"Şurup ya da bir hap kullanıp, çabuk iyileşeyim." diye düşündüğünü anlatan Duran, "Hiçbir rahatsızlığım yoktu. Grip için hastaneye gittim. Gelmişken check-up yaptırmak istedim. Bağırsaklarımda tümör çıkınca ameliyat oldum." dedi.

Bağırsaklarındaki tümör erken teşhisle alınarak, sağlığına kavuştuğu için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkililerine ve doktorlarına teşekkür eden Duran, "İnançlı insanız, tahlillerin sonucu kötü çıktığında üzülmedim. Erken teşhisle tümör kansere çevirmeden ameliyat edildim. Sağlığıma kavuştuğum için mutluyum. Bugün taburcu edileceğim." diye konuştu.

Hastane yetkilileri de Ali Duran'ın da erken teşhis sayesinde tedavi edilerek, sağlığına kavuşturulduğunu kaydetti.


Yorumlar