Gratis kimin sahibi kim? Gratis'in sahibi kimdir?

Gratis kimin, sahibi kimdir, ne zaman kim tarafından nerede kuruldu? Gratis Sabancı ailesinden kopan fertlerinden birisi tarafından 2009 yılında kuruldu. Gratis de koronavirüs salgını nedeniyle kapanan işletmeler arasında yer alıyordu. Peki Gratis ne zaman açılacak?

Google Haberlere Abone ol
Gratis kimin sahibi kim, Gratis ne zaman açılacak?

Gratis kimin, Gratis'in sahibi kimdir, ne zaman, nerede ve nasıl kuruldu. Türkiye'de açılan yeni konsept mağazacılık anlayışıyla bakım sektöründe öncü olmaya başlayan Gratis, piyasada en uygun fiyata ürün bulundurma ve satma iddiasıyla ortaya çıktı. Peki, Gratis kimin, Gratis'in sahibi kimdir?

Gratis kimin sahibi kim Gratis'in sahibi kimdir
Gratis kimin sahibi kim Gratis'in sahibi kimdir

 

Gratis 2009 yılında Demir Sabancı tarafından İstanbul'da kuruldu. Sabancı Ailesi'nden kopan isimlerden Demir Sabancı. Sedes Holding çatısı altında topladığı 6 şirketiyle 3 sektörde; lojistik, perakende ve gayrimenkulde faaliyet gösteriyor. Son halka da bakım sektöründe Gratis oldu.

Gratis kimin sahibi kim Gratis'in sahibi kimdir
Gratis

 

Gratis'in sahibi Demir Sabancı, "Eylül'de dünyada kriz başlamıştı endişe duymadınız mı" sorusuna şu cevabı vermişti:

"Mizaç olarak konservatif (tutucu) yatırımcıyız. Ama yine bazı riskleri göz önüne almak lazım. Yağışlı gün de oluyor güneşli gün de... Hesaplı kitaplı risk elbette alacağız. Nefesini tutma kabiliyetiniz varsa neden olmasın."

GRATİS NE ZAMAN AÇILACAK?

Koronavirüs nedeniyle alınan kararlar kapsamında kapatılan işletmeler arasında Gratisler de bulunuyordu. Gratislerin kapanmasıyla birlikte sık sık bu mağazalardan alışveriş yapanlar haliyle ne zaman açılacağını merak ediyor. Peki, Gratis ne zaman açılacak? 

Gratis 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü açılacak; ancak sadece AVM'lerde hizmet veren gratisler bu tarihte açılacak. 

Normal cadde dükkanı şeklinde işletmesi bulunan Gratislerin ne zaman açılacağı ise henüz belli değil. 

Bilindiği gibi hükümetin aldığı en son kararda, kuaförler, berberler, güzellik salonları ve AVM'lerin açılmasına müsaade edilmişti. 

Alınan karar kapsamında bu işletmeler 11 Mayıs Pazartesi günü itibariyle faaliyete başlıyor. 

Cadde işletmeleri, kafeler, mağazalar ve restaurantların ne zaman açılacağı ise henüz belli değil. 

GRATİS NEDİR?

Gratis bir tür kişisel bakım mağazasıdır. 2009 yılından bu yana her yıl büyüyerek 79 ilde, 600'ün üzerinde mağazasıyla kozmetik, cilt bakım, saç bakım ve kişisel bakım alanında 30.000’i aşkın ürünü tüketici ile buluşturan, Türkiye'nin 1 numaralı kişisel bakım marketidir.

Gratis kimin sahibi kim Gratis'in sahibi kimdir
Gratis kimin sahibi kim Gratis'in sahibi kimdir

 

İlk mağazasını 17 Temmuz 2009’da Metrocity Avm’de açan Gratis; yenilikçi ve dinamik duruşuyla, ileri teknolojik alt yapısıyla, uzmanlaşmış mağazacılık anlayışıyla, hesaplı ürün ve marka çeşitliliği ile Türkiye’de doğan, büyüyen ve tüketicilerin tercih ettiği perakende markalarından biridir.

“Güzel Bak Kendine” mottosu ile Gratis’in amacı; müşterilerine kolay ulaşılabilir, hızlı ve rahat alışveriş imkanı sunmak, temel kişisel bakım ihtiyaçlarının yanı sıra heyecan veren yeni markalar ve ürünler ile müşterilerinin mutluluğuna katkı sağlayarak, kişiye özel alışveriş deneyimi sunan bir perakende zinciri haline gelmektir.

GRATİS MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI KAÇ?

Gratis'in ne zaman açılacağı, size en yakın mağazasının nerede olduğu, satın aldığınız ürünlerle ilgili yaşadığınız sorunları iletebileceğiniz müşteri hizmetleri birimi mevcuttur. Gratis müşteri hizmetleri birimi üzerinden, sorunlarınıza çözüm bulabilir, sorularınıza cevap alabilirsiniz. Mağazaların ne zaman açılacağı konusunda da yine Gratis'ten bilgi alabilirsiniz. Bunun için Gratis Müşteri Hizmetleri numarası olan 0 850 210 69 00 üzerinden bilgi alarbilirsiniz. Ayrıca Gratis'in resmi internet sitesi üzerinden alışveriş yapabilir, sorunlarınızı bildirebilir, sorularınıza cevap alabilirsiniz. 

GRATİS NE DEMEK KELİME ANLAMI NEDİR?

Öte yandan Gratis'ten alışveriş yapan birçok insan, Gratis ne demek, kelime anlamı nedir gibisinden soruların cevabını da merak ediyor. 

Gratis Flemenkçe kökenli bir kelimedir. 

Gratis kelimesinin anlamı ise "Ücretsiz, bedava" demektir. 

Gratis mağazalarıyla bu ismin ne kadar uyuştuğunun yorumu ise sizlere ait. 


 

Yorumlar