Göztepe Galatasaray canlı izle, Galatasaray Göztepe maçı hangi kanalda?

Göztepe Galatasaray canlı izle, Galatasaray Göztepe maçı nasıl izlenir? futbolseverler tarafından en çok arananlardan biri oldu. Peki, Göztepe Galatasaray canlı nasıl ve nereden izlenir?

Google Haberlere Abone ol
Göztepe Galatasaray canlı izle

Göztepe Galatasaray canlı izle, Galatasaray Göztepe maçı nasıl izlenir? bugün saat 17.00'da karşılaşacak olan Galatasaray - Göztepe maçını izlemek isteyen futbolseverler tarafından en çok arananlar arasında yer edindi. Peki, Göztepe Galatasaray canlı nasıl ve nereden izlenir?

Süper Lig'de heyecan dorukta. Son haftalar oynadığı maç ve çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Göztepe, evinde beş büyüklerden biri olan ve yeni bir sayfa açmak isteyen aslanları yani Galatasaray'ı ağırlıyor.

İki başarılı takımın karşı karşıya geleceği ve kozlarını paylaşacağı zorlu mücadele naklen ekranlara gelecek. Türkiye'deki milyonlarca futbolseverin merakla beklediği maçı canlı izleyen vatandaşlar şimdiden maçın yayınlanacağı kanalı merak etmeye başladı bile. İki rakibin maçı öncesinde hazırlıklarını yapan vatandaşlar işlerini maç saatine göre ayarlamak için Göztepe Galatasaray maçı canlı izle seçeneklerini ve maçın yayınlanacağı kanalı araştırmaya başladı bile. Bein Sports 1 kanalında naklen yayınlanacak maç için link arayan vatandaşlar aynı zamanda maçın saatini de sogulamaya başladı.

Maçın saati ve canlı yayınlcanak kanalı merak edenler aynı zamanda Göztepe Galatasaray maçının muhtemel 11'leri ve kadrosunu da merakla araştırmaya devam ediyor.

Göztepe Galatasaray maçı saat kaçta??

Göztepe Galatasaray maçının hangi saatte merak eden vatandaşların araştırmaları devam ediyor. Maç saatine göre ayarlamalarını yapmak isteyenler ise araştırmalarını yoğunlaştırmaya başaladı bile. Daha önceden belirlenen maç günü ve saatlerine göre Galatasaray Göztepe maçı bu akşam 20:00'da oynanacak. Maçı izlemek isteyen vatandaşlar saat 20.00'de maçı naklen yayınlacak kanalda izleyebilir.

Galatasaray Göztepe maçı hangi kanalda?

Bu akşam Galatasaray Göztepe arasında oynanacak maç son haftanın maçlarından biri. 20.00'de karşı karşıya gelecek olan ekipleri sahadan en iyi skorla ayrılmak için kıyasıya bir mücadeleye girecek. Ekran başında milyonlarca vatandaşın takip edeceği maçın yayınlanacağı kanal belli oldı. Buna göre, Galatasaray Göztepe arasında saat 20.00'de oynanacak maç beIN SPORTS 1 HD'den naklen yayınlanacak.

Göztepe Galatasaray maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Göztepe Galatasaray maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.

Göztepe Galatasaray maçı öncesi OPTA istatistikleri

Galatasaray'ı konuk ettiği son altı Süper Ligi maçının beşini gol atamadan kaybeden Göztepe, rakip fileleri havalandırdığı tek karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı (Mart 2002'de 2-0).
Göztepe ile oynadığı son 12 Süper Lig maçının 11'ini kazanan Galatasaray (1M), son altı karşılaşmada rakibine puan vermedi. Galatasaray ayrıca son üç maçı aynı skorla kazandı (1-0).
Süper Lig'de oynadığı son altı maçın sadece birini kaybeden Göztepe (3G 2B), tek yenilgisini geçen hafta Gençlerbirliği deplasmanında aldı (1-3).
Deplasmanda oynadığı son beş maçta tek galibiyet alabilen Galatasaray (3B 1M), bu süreçte sadece Gaziantep FK'yi mağlup edebildi (2-0).
Bu sezon Süper Lig'de 17 gol atan ve ilk 15 haftalar itibarıyla son 35 sezonun en düşük sayısında kalan Galatasaray, ligin ilk 15 haftasında maçlarında en az gol olan takım konumunda (17-13).
Süper Lig'in ilk 15 haftasında en fazla penaltı golü atan iki takımdan biri Galatasaray (5; Yeni Malatyaspor ile birlikte).
Göztepe'nin Süper Lig'de attığı son üç golde Serdar Gürler'in doğrudan katkısı var (2 gol & 1 asist).
Bu sezon Süper Lig'de yaptığı asistlerle takımına en fazla puan kazandıran oyuncu Ömer Bayram (4 asist 6 puan).
Göztepe'yi çalıştıran İlhan Palut, teknik direktörlük kariyerinde Galatasaray'a iki kez rakip oldu. Geçen sezon Türkiye Kupası çeyrek finalinde Hatayspor'un başındayken sarı kırmızılı ekiple eşleşen Palut, ikinci maçta rakibini 4-2 yenmesine rağmen ilk karşılaşmayı 2-0 kaybettiği için tura veda etmişti.
Fatih Terim, Süper Lig tarihinde Göztepe karşısına çıktığı sekiz maçı da kazanırken, bu karşılaşmaların altısında rakibine gol sevinci yaşatmadı.

Göztepe Galatasaray muhtemel 11'leri belli oldu

Muhtemel 11'ler

Göztepe

Serdar Gürler, Beto, Napoleoni, Jerome, Gassama, Titi, Leo, Castro, Soner Aydoğdu, Halil, Reis,

Galatasaray

Belhanda, Selçuk İnan, Muslera, Falcao, Mariano, Nagatomo, Ahmet Çalık, Donk, Ömer Bayram, Marcao, Feghouli



 

Yorumlar

savaş O çok güzel