Gönül Dağı Elif Zümre Meğreli diziden ayrılıyor mu?

Gönül Dağı dizisinin son bölümünden Elif ile ilgili kötü haberler geliyor. Acil böbrek nakli bekleyen Elif için hayati bir durum söz konusu. Peki, Gönül Dağı Elif ölüyor mu? Elif diziden ayrılıyor mu?

Google Haberlere Abone ol
Gönül Dağı Elif Zümre Meğreli diziden ayrılıyor mu

Gönül Dağı Elif karekterini canlandıran Zümreli Meğreli dizinin en son yayınlanan son bölümünde Kenan ile evlilik hazırlıkları içinde bir heyecan telaş yaşıyordu. Herkes evlilik hazırlıklarına odaklanmış, Kenan evlilik için alışveriş yapmaya çıkmışken beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Kenan'ın annesinin gördüğü kâbus gerçeğe dönüşecek gibi görünüyor. Gönül Dağı Elif ölüyor mu? Elif diziden ayrılıyor mu?

GÖNÜL DAĞI ELİF ZÜMRELİ MEĞRELİ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Gönül Dağı dizisinin Elif karakteriyle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.

Gelişmeler seyirciyi üzen türden. Çünkü, böbrek bekleyen Elif'e aranan böbrek bulunamıyor.

Gönül Dağı Elif gidiyor mu
Gönül Dağı Elif gidiyor mu

 

Acil olarak böbrek nakli olması beklenen Elif, bir umutla uygun donör bulunuyor; ancak son dakikada gelen haber herkesi hayal kırıklığına uğratıyor.

Doktor, bulunan böbreğin Elif'e uymadığını söylüyor. Hal böyle olunca Elif için umutlar tükenmeye başlıyor.

Gönül Dağı Elif ölüyor mu? Elif diziden ayrılıyor mu?
Gönül Dağı Elif

 

Elif'in öleceği izlenimi giderek güçleniyor.

10 Haziran 2023 Cumartesi akşamı yayınlanan son bölümde Elif böbrek nakli için ameliyata alınıyor. Bütün kasaba Elif için seferber oluyor, endişeli bir bekleyiş başlıyor. Ancak ilerleyen saatlerde bir şeyler ters gidiyor.

Peki, Elif ölüyor mu?

Elif'in sezon finalinde muhtemelen akıbeti belirsiz bir hale sokulması bekleniyor. Çünkü önümüzdeki sezon durumları belirsiz olan oyuncular için genellikle bu yöntem uygulanıyor.

Oyuncu ile yeniden sözleşme imzalanırsa Elif ölmeyecek; ancak sözleşme yenilenmezse ölmüş olacak. 

Dizinin son bölümündeki sahneye bakıldığında Elif ölüyor. 

Dizinin son bölümünde Elif mektubu okuduktan sonra dönüp eve bakıyor. Bu bakış, gitmek üzere olan birinin bakışlarına benziyor; ancak Elif'in gerçekte gidip gitmeyeceği önümüzdeki bölümde belli olacka. 

Gönül Dağı dizisinin önümüzdeki bölümünde Elif'in gidip gitmeyeceği belli olacak; ancak öncesinde Kenan'ın annesinin gördüğü kabusun bu olabileceği konuşuluyor. 

İSTEME TÖRENİ GERÇEKLEŞİYOR

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanını izlediğimizde Elif'in henüz ayrılmadığı, isteme töreninin gerçekleştiği ve herkesin mutlu olduğu görülüyor.

Yorumlar