Gönül Dağı Dilek neden ayrıldı? Dilek diziye bir daha dönecek mi?

Gönül Dağı dizisinin Dilek isimli karakteri neden ayrıldı sorusu dizinin hayranları tarafından uzun süredir merakla sorulurken, içinde Dilek'in de bulunduğu eski bölümlerden oluşan özel bir derleme yayınlanınca seyirci heyecanlandı. Dilek diziye geri mi dönüyor?

Google Haberlere Abone ol
Gönül Dağı Dilek neden ayrıldı, Gülsim Ali İlhan?

Gönül Dağı Dilek neden ayrıldı, diziye geri dönecek mi? Gülsim Ali İlhan diziye veda mı ediyor soruları bu aralar merakla cevap arıyor. Dizinin ilk iki sezonuna damgasını vuran başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan'ın üçüncü sezonda olmaması seyirciyi üzdü. İlhan'ın yeniden diziye dönüp dönmeyeceği merak edilirken, senaryoya göre ölmesi geri dönüşünü zorluyor. Ancak ünlü oyuncunun da dönmek isteyi istemediği bilinmiyor. Peki, Gönül Dağı Dilek neden ayrıldı, Gülsim Ali İlhan diziden neden çıktı?

İddiaya göre TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinin başrol karakterlerinden Dilek diziden ayrılıyor. 

GÖNÜL DAĞI DİLEK NEDEN AYRILDI?

Diziye yeni yeni karakterlerin dahil olacağı ve bazı karakterlerin ise ayrılacağı öğrenildi. 

Gönül Dağ Dilek diziden ayrılıyor mu?
Gönül Dağ Dilek diziden ayrılıyor mu?

 

Dilek'in bir sonraki bölüm olan 65. Bölüm itibariyle diziye veda edeceği belirtiliyor.

Gönül Dağ Dilek diziden ayrılıyor mu?
Gönül Dağ Dilek diziden ayrılıyor mu?

 

Gülsim Ali iki sezondur Gönül Dağı'nda Dilek karakterini oynuyor. Gülsim Ali hakkında ayrılık iddiası ortaya atıldı. Ünlü oyuncunun ilerleyen bölümlerde Gönül Dağı'ndan ayrılacağı iddia edildi.

Gönül Dağı TRT 1'in en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Tüm dizilerin reytingleri hesaplandığında aylık bazda da en çok izlenen dizi olan Gönül Dağı için bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. Dizide Dilek karakterini oynayan Gülsim Ali'nin projeden ayrılacağı iddia edildi.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Eskişehir'de çekilen dizide Berk Atan ile başrolü paylaşan Gülsim Ali, hikaye gereği hamileydi.

İddiaya göre ünlü oyuncu, projeden 65. bölüm itibariyle ayrıldı.

Ayrılış şekli ise Taner ile aralarında yaşanan bir olumsuzluklar sonrasında Gönül Dağı'na gitti.

Gönül Dağında kayalıklar bir kez daha yerinden oynayınca Dilek yuvarlanan taşların ltında kalarak öldü.

Gülsim Ali İlhan'ın Gönül Dağı dizisinden ayrılmasından sonra yerine kimin geleceği merak ediliyor.

Şu ana kadar verilen bir bilgi yok.

GÜLSİM ALİ'DEN AÇIKLAMA

Gönül Dağı Dilek neden ayrıldı sorusuna Gülsim Ali İlhan'ın kendisinden cevap geldi. 

Gülsim Ali, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi: 

Hoşçakal öğretmen kızı, hoşçakal çiçek kızım…Gönül Dağı türküsünün bende yeri apayrı, bu projeden önce de sürekli bıkmadan usanmadan dinlerdim, bir gün bir senaryo geldi adı “Gönül Dağı”. İlk bölümü okudum ve bu işte oynamak istiyorum, Dilek ben olmalıyım dedim, ve öyle de oldu.

İyi ki de olmuş ♥️ çok güzel bir Anadolu masalının prensesi oldum. Ben sizden, siz de benden bir parça oldunuz. İki sene reyting rekorları kıran ve birinciliği böylesine hak eden bir işte oynamak, ben ve ailem adına mutluluk ve gurur vesilesi oldu.

Dilek nereye ait olduğunu bilmiyordu, annesinden başka kimsesi yoktu,şimdiyse geride koskoca bir aile bıraktı. O, görevini tamamladı ve bu güzel “Anadolu Masalın’dan” göçtü.

Beni böylesine sevdiğiniz, desteklediğiniz ve hep hayal ettiğim gibi ailenizden biri olarak gördüğünüz için size minnettarım. Bu projeyi hayata geçiren başta @trt ailesi olamak üzere , yapımcımız Sn; Ferhat Eşssiz, sevgili yönetmenlerimiz @yahya_samanci ve @aslikahramman ’a ve Tüm oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ederim, bundan sonraki yolculuğunuz daha da güzel geçsin, herşey istediğiniz ve hayal ettiğiniz gibi olsun inşallah.

Ve canım ekibim, sizler de iyi ki varsınız; prodüksiyon, reji, kamera grubu , hazırlık ve diğer güzel kalpli tüm çalışma arkadaşlarım,umarım yollarımız tekrar kesişir, hepinizin ismi aklımdan geçiyor şu an, ama yazsam buraya sığdıramam. Siz kendinizi biliyorsunuz, yaptığınız herşey için, her zaman yanımda olduğunuz için teşekkür ederim.

"Herkese içindeki iyilik kadar iyi bir hayat dilerim."

Hoşçakalın

Gülsim Ali'nin açıklaması

 


 

Yorumlar