Gökhan Özçınar kimdir nerelidir kaç yaşında uzmanlık alanı nedir?

Gökhan Özçınar kimdir nerelidir kaç yaşında ve uzmanlık alanıyla ilgili bilgiler son günlerde merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Gökhan Özçınar kimdi?

Son dönemlerde televizyon ekranlarında yorumlarına ve görüşlerine başvurulan isimler arasında yer alan Op. Dr. Gökhan Özçınar kimdir, nerelidir, kaç yaşında, uzmanlık veya ihtisas alanı nedir gibi sorular da haliyle merak konusu oldu. İşte Gökhan Özçınar biyografisi: 

Kas ve iskelet sistemlerindeki ağrıların sebepleri, koronavirüs ağrılarıyla normal kronik hastalıkların sızıları arasındaki farklar konusunda önemli bilgiler veren Gökhan Özçınar, korona döneminde hastalara önemli önerilerde bulundu.

Televizyon ekranlarındaki sağlık programlarının mudavimlerinden biri olan Gökhan Özçınar 1963 yılında Amasya'nın Merzifon ilçesinde doğdu. 

Doktor olmasının yanında aynı zamanda televizyon program sunucusudur. Ve aynı zamanda Bel ve Boyun Akademisi Kurucusudur. 

Gökhan 57 yaşında olan Gökhan Özçınar, İlkokul, ve Ortaokul tahsilini babasının Hava Subayı olması nedeniyle Anadolu'nun çeşitli illerinde tamamladı.

Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tamamladı. 

Gökhan Özçınar kimdir nerelidir kaç yaşında uzmanlık alanı nedir?
Gökhan Özçınar, son olarak 4 Ocak 2021 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlana Çağla ile Yeni Bir Gün programına konuk olarak önemli yorumlarda bulundu.

 

Op. Dr. Özçınar İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde uzmanlık eğitimi aldı.

Özçınar, Nöroşirürji Ana Bilim Dalı'nda yapmış, 6 senelik uzmanlık dönemini 5 sene 8 ay içerisinde tamamladı. 

Özçınar, o dönem içerisinde, 10 tanesi yurtdışı olmak üzere 41 adet yayına imza attı.

Malatya Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Bölümü'nde klinik şefi olarak çalışan Özçınar, 1998'de devlet memurluğundan istifa etmiş serbest çalışmaya başlamıştı.

Aynı sene, Finlandiya Helsinki'de ameliyatsız bel ve boyun fıtıkları tedavisinin yapıldığı DBC Active Spine Care kurumunda çalışmalarını sürdürmüştür.

1999 yılının Ekim ayı ile 2002 yılının Mart ayları arasında Flash TV ekranlarında 3,5 sene Önce Sağlık isimli programın hafta içi hergün yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenmiştir.

Yine aynı kanalda Tıp Dünyasından programının sunuculuğunu üstlenmiştir. 2002 yılında 3 ay süre ile Levent Kırca TV'de, hafta içi her gün Sağlıklı Yaşam programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapan Özçınar 2005 yılında başlayan Digitürk Elmax TV'de yayınlanan "Önce Sağlık" ve 2007 yılında başlayan ve Haber 7 TV'de yayınlanan "Sağlıklı Yaşam" programlarının yapımcılığı ve sunuculuğunu yapmaktadır.

Gökhan Özçınar kimdir nerelidir kaç yaşında uzmanlık alanı nedir?
ugüne kadar Ebru Akel, Pelin Çift, Çağla Şikel, Zahide Yetiş ve Doğa Rutkay bir çok ünlü ismin sunduğu programlara konuk olarak katılmıştır.

 

Aynı zamanda kurucusu olduğu Bel ve Boyun Akademisi'nde çalışmalarını sürdürmektedir. Bugüne kadar Ebru Akel, Pelin Çift, Çağla Şikel, Zahide Yetiş ve Doğa Rutkay bir çok ünlü ismin sunduğu programlara konuk olarak katılmıştır.

Sık sık bu programlara davet edilmekte ekran severler ile bilgi paylaşımı yaparak hizmetlerini devam ettirmektedir.Gökhan Özçınar; Beyin – Omurilik – Sinir Cerrahisi Uzmanı, Operatör Doktor, Bel ve Boyun Akademisi Kurucusu ve aynı zamanda Program Yapımcısı'dır.

Gökhan Özçınar, son olarak 4 Ocak 2021 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlana Çağla ile Yeni Bir Gün programına konuk olarak önemli yorumlarda bulundu.

Yorumlar