Gökçek'in istifa toplantısında gerginlik

Melih Gökçek'in Ankara'daki istifa toplantısında gerginlik yaşandı. Gerginliğin nedeni ise toplantı salonunun önünde toplanan bir grubun Akit TV'nin muhabirine saldırısı oldu. Akit TV muhabiri, Gökçek'in CHP ile dirsek temasında olduğunu ileri sürerek tepki çekmişti.

Google Haberlere Abone ol
Gökçek'in istifa toplantısında gerginlik

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifasını açıkladığı sırada, toplantı salonunun dışında bekleyen kalabalık bir grup, programı takip eden Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen'e saldırdı. Polis kalabalık grubu dağıtarak belediye binasından uzaklaştırdı.
Beyaz TV ile Akit TV arasındaki kavga, Akit TV'nin Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen'in Melih Gökçek ile CHP arasında bir işbirliği olduğunu iddia etmesiyle başlamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını istediği Gökçek hakkında, Akit TV'nin Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen canlı yayında şu ifadeleri kullanmıştı: "İddialara göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın Angora evlerinde CHP'li kurmaylarla bir araya geldi. Evet, CHP'li kurmaylara Melih Gökçek'in 'size geçebilirim' mesajı verdiği iddia ediliyor."

Yorumlar