GMT Coin nedir, kimin, sahibi kimdir, yorumları nasıl?

GMT Coin nedir, kimin, Green Metaverse Token sahibi kimdir, yorumları nasıl?

Google Haberlere Abone ol
GMT Coin nedir, kimin, sahibi kimdir, yorumları?

GMT Coin nedir, kimin, Green Metaverse Token sahibi kimdir, yorumları nasıl soruları son birkaç gün içerisinde birçok kripto para birimi sert bir şekilde düşüş kaydederken gösteridiği yükseliş grafiğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Sadece son 24 saat içerisinde yüzde 50'ye yakın bir artış kaydeden GMT Coin kimin, nerede, kim tarafından üretildiği merak ediliyor. 

Green Metaverse Token (GMT) şu anda piyasa değerine göre 63. kripto para birimi olarak sıralanıyor. Bugün 3.12 dolar 'a ulaştı ve şimdi 3.06 dolar 'da oturuyor. Green Metaverse Token (GMT) fiyatı son 24 saatte yüzde 49.19 arttı. Green Metaverse Token şu anda 7 borsada işlem görüyor ve 24 saatlik işlem hacmi 5,542,954,015 dolar .

İlk ortaya çıktığında 6 milyar adetle arz yapan GMT Coin şu anda piyasaya sadece 600 milyon adet coin sunmuş durumda. Bu da coinin daha cazip hale gelmesini sağlıyor. 

Sistem diğer kripto para birimlerinden farklı bir şekilde işliyor. Öncelikle STEPN denilen bir mobil uygulama üzerinden hareket edilmesi gerekiyor. Koşarak, yürüyerek ve hareket ederek para kazandıran uygulama türlerinden biri olan STEPN'i cep telefonlarınıza indiriyorsunuz. Sonra da buraya üyelik yaparak Bitcoin ve benzeri kripto paralarla Metaverse aleminde kullanılabilecek bazı ürünler satın alıyorsunuz. GMT varlıklarınz veya kripto paralarınız bu şekilde aktif hale gelmiş oluyor.

Solana blok zinciri tarafından desteklenen GMT belirteci, STEPN’in yerel belirtecidir. GMT jetonu, bahis ödülleri ve jetonları STEPN uygulamasında yakma seçeneği sunar. Jerry Huang ve Yawn Rong tarafından kurulan Social-Fi ve Game-Fi öğelerine sahip bir Web 3 yaşam tarzı uygulamasıdır.

STEPN projesinin resmi Litepaper’ına göre GMT, kullanıcılara toplam tokenlerin yüzde 30’una yakınını tahsis ediyor. Buna karşılık, ekosistem fonunun yüzde 30’u çeşitli topluluk geliştirme programları ve eşantiyonlar için kullanılıyor.

Ayrıca, yaklaşık yüzde 16,3’ü özel satış için, yüzde 7’si kamu satışı, yüzde 2,5’i danışma ekibine ve yüzde 14,2’si ekip için kullanılacaktır. GMT jetonu, sınırlı bir 6 milyar jeton kaynağı ile gelir ve Mandala Exchange, BTCEX ve diğerleri gibi önde gelen borsalarda bulunur.

Sequoia Capital, DEFI Alliance, Almeda Research vb. gibi kripto endüstrisinin önde gelen isimleri tarafından desteklenen 254 sıralı token, CoinMarketCap’e göre 24 saatte 2.848.875.638 ABD doları hacimle 0.68 ABD dolarından işlem görüyordu.

Resmi web sitesinde hala yerel token hakkında ayrıntılı bilgi bulunmasa da, GMT’nin Binance çıkışı birkaç piyasa katılımcısının dikkatini çekmiş gibi görünüyor.

Ancak kripto piyasasının ne kadar değişken olabileceği de unutulmamalıdır. Bu nedenle, piyasa katılımcılarının sonuçlara ve yatırımlara geçmeden önce derinlemesine araştırma yapmaları ve kripto piyasasıyla ilgili riskleri bilmelerini ve buna göre hareket etmelerini şart koşuyor.

NORMAL COİNLER GİBİ ALINMIYOR

GMT , diğer ana kripto para birimlerinin aksine, bir dizi kripto borsasında listelenmiştir, doğrudan fiat para ile satın alınamaz. Bununla birlikte, önce herhangi bir büyük borsadan Bitcoin, ETH, USDT, BNB satın alarak ve ardından bu madeni parayla işlem yapmayı teklif eden borsaya aktararak bu parayı yine de kolayca satın alabilirsiniz, bu kılavuz makalesinde size ayrıntılı olarak adım adım yol göstereceğiz. GMT jetonu satın al

Önce Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), Binance (BNB) gibi büyük kripto para birimlerinden birini satın almanız gerekecek…

Fiat para yatırma kabul eden en büyük kripto borsalarından biri olduğu için Binance Exchange'i burada kullanacağız.

KYC işlemini bitirdikten sonra. Bir ödeme yöntemi eklemeniz istenecektir. Burada bir kredi/banka kartı sağlamayı veya bir banka havalesi kullanmayı seçebilir ve genellikle Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), Binance (BNB) gibi başlıca kripto para birimlerinden birini satın alabilirsiniz.

Bitirdikten sonra, mevcut piyasa çiftlerine bağlı olarak Binance'den borsaya bir BTC/ETH/USDT/BNB yatırmanız gerekecek. Depozito onaylandıktan sonra borsadan GMT satın alabilirsiniz .

GMT token ticareti için en iyi borsa şu anda: Binance , Mandala Exchange

Jeton-jeton ticareti için en iyi borsalar. Talimatları takip edin ve sınırsız para kazanın


 

Yorumlar