Gizem Memiç voleybolcu mu?

Gizem Memiç voleybolcu mu, sporculukta profesyonel olduğu bir alan var mı varsa hangisidir?

Google Haberlere Abone ol
Gizem Memiç voleybolcu mu?

Gizem Memiç voleybolcu mu, sporculukta profesyonel olduğu bir alan var mı varsa hangisidir soruları son dönemlerde Survivor Gizem için merakla soruluyor.

Voleybolda gösterdiği performans onun için hayli ilgi çekici bir durum oldu. Çünkü seyirci, onun hangi sporla ilgilendiğini daha doğrusu voleybol oynayıp oynamadığını merak ediyor. 

İşte Gizem Memiç hakkında merak edilen bilgilerden bazıları ve biyografisi: 

Survivor Gizem Memiç, 16 Mayıs 1990 tarihinde doğdu. Türk model ve güzellik kraliçesi. 1 Nisan 2010 tarihinde Miss Turkey seçilmiştir.

Tacını bir önceki yılın kraliçesi Miss Turkey 2009 Ebru Şam'dan aldı.

Türkiye'yi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda temsil etti.

ilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı mezunudur.

7 Şubat 2016 tarihinde başlayan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer aldı.

Yarışmanın 115. gününde adaya veda ederek Survivor 2016'da 10. oldu.

Gizem Memiç bir süredir birlikte olduğu Burak Mert ile 2018 yılında evlendi.

Şimdi gelelim voleybol hikayesine: 

Gizem Memiç, voleybolla ilgili hikayesini bir röportajında şöyle anlatmıştı: 

Miss Turkey 2010 Güzellik Yarışması’nın birincisi Gizem Memiç’in önceliğinde ise diğerlerinin aksine eğitimi ile voleybol var. Gizem Memiç, bu sezon Çankaya Belediyesi Bayan Voleybol Takımı'nın formasını giydi.

Küçük yaşlarda tanıştığı voleybolu bir an bile bırakmayan Gizem, ailesinin yönlendirmesiyle Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’ndeki eğitimine devam ediyor.

Sonrasında oyunculuk ya da sunuculuk yapmak isteyen Gizem, fotoğraf çekip - çektirmeyi, dans edip - şarkı söylemeyi, tatlı yapmayı da çok seviyor.

- Güzelliğine güvenen her genç kızın hayalidir bunu tescillettirmek. Siz nasıl karar verdiniz?

- Küçük yaşlarımdan beri güzellik yarışmasına katılmayı istedim. Yaşamımda hep voleybol olsa da aklımın bir köşesinde güzellik yarışmasına katılmak vardı. Geçtiğimiz yıl yine çevremdekilerin “hadi sen de başvur” demesi üzerine Miss Turkey 2010 Güzellik Yarışması’na katıldım. Ama ailemi ikna etmek çok zor oldu. Uzun süre uğraştım.

- Neden?

- Önceliği eğitimime vermem gerektiğini düşündükleri için. Hatta yarışmanın elemelerine giderken bile gönüllü değillerdi. Elemelerde de kazanmamı istemediler. Birinci olduktan sonra ise çevremden gerçekten çok güzel tepkiler aldım. Okulda da ilk seçildiğim gün herkesin ilgi odağı haline gelmiştim.


 

Yorumlar