Getir'de Kapıda Ödeme var mı, ödeme yöntemi seçenekleri nelerdir?

Getir'de Kapıda Ödeme var mı? Getir uygulamasını kullananlar memnun mu? Getir uygulaması yorumları, 10 dakikada siparişi kapıya götürmek gibi bir hedefle kurulan Getir uygulamasını merak eden vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Getir'de Kapıda Ödeme var mı, ödeme yöntemleri ne?

Getir'de Kapıda Ödeme var mı, ödeme yöntemi seçenekleri nelerdir? Getir nedir, kullananlar memnun mu, yorumlar, Getir uygulamasını indirmek isteyenlerin son zamanlarda gündeminde olan konuların başında geliyor. Online ticaretin bir adım ötesine geçerek "hızlı online ticaret" modelini başlatan "Getir"  uyguladığı sistemle her geçen gün hızla büyüyor. Ancak diğer büyük online ticaret sitelerinde olduğu onun da ödeme yöntemleri konusunda hala bazı kuralları var. Onlardan biri de ödeme yöntemleri konusunda. Getir'de Kapıda Ödeme var mı, ödeme yöntemi seçenekleri nelerdir?

İlk başlarda sadece Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirlerde bulunan Getir, daha sonra 81 ilin tamamında faaliyet göstermeye başladı.

Getir hem market hem de restorant alışverişlerine imkan sağlayan bir uygulama olarak öne çıkıyor. 

Uygulama üzerinden verdiğiniz market alış verişlerinizi kapıya kadar getiren şirket bunun için minimum bir ücret alıyor.

İlk siparişlere 20 TL hediye veren uygulama daha sonraki siparişlerde de indirimler uyguluyor.

60 TL ve üzeri alışverilerde müşteriden ücret almayan uygulama, aynı zamanda yemek siparişleri de alıyor. getir, getir yemek ve getir büyük gibi hizmetleri olan uygulamanın kullanıcılarının memnun olup olmadığı merak ediliyor. 

İşte yorumlar: 

Getir uygulamsını kullananlardan hem memnun olan hemde memnun olmayanlar var.

Bazı yorumları sizler için derledik:

Play markette uygulamaya puan veren bir kullanıcı: 

"seni ozledik..." push mesaji ile yorum yazmami tetikleyen uygulama. ben haftalar oncesinden biraktim sizi! siparisim surekli 20 dakika gorunmesine ragmen 1 saatte gelmedi, kuryeyi aradim sirada daha cok paket var abla dedi. callcenter ukalalik yapti. uygulamanizi ilk kullananlardanim ama artik rakibinize gectim. en azindan bu sorunlari yasamiyorum. sevimli goruncem diye o pushlari atacaginiza sorunlarla ilgilenin. rekabetci piyasa hik diye gidersiniz valla yazik olur benden soylemesi. hadi bye!" ifadelerini kullanmış.

Bir diğer kullanıcı ise "Uygulama mükemmel, sistemi ve işleyişi güzel. Ürünlere zam gelmese de diğer harcamalarım(kira, elektrik, özellikle doğalgaz) belimi büktüğünden artık bana pahalı gelen bir uygulama oldu. Yaza doğru nasip olursa tekrar kullanırım" değerlendirmesinde bulunmuş.

Ürünün teslimat süresinden şikayetçi olan bir kullanıcı ise "Uzun zamandır kullandığım fakat artık asla kullanmayacağım bir program. Talep arttıkça; teslimat süresi ve ürün fiyatları da arttı. Tahmini 8 dakika sonra teslimat gösterip 35 dakika sonra sipariş getiriyorlar. Müşteri hizmetleri arandığında ise asla yardımcı olunmuyor . Uzun teslim süresi , yüksek ürün fiyatları ve sinir harbi" demiş.

GETİR ÖDEME ŞEKİLLERİ

Getir siparişi verenler iki şekilde ödeme yapabiliyor. Hem dijital hem de kapıda ödeme seçeneği kullanılabiliyor.

Dijital ödeme için yalnızca bir sefer sisteme tanımladığınız banka veya kredi kartınız ya da elinizde bulunan İstanbul Kartınız yeterli! Cüzdana ihtiyaç yok! Üstelik kredi kartı bilgilerinizi Getir dahil kimse göremez.

Kart bilgileriniz Mastercard'ın ödeme altyapısı Masterpass ya da BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından korunur. Siparişinizi onayladığınızda sipariş tutarı otomatik olarak kartınızdan çekilir.

Kapıda ödeme özelliği ise sadece GetirYemek’ten ‘Restoran Getirsin’ seçeneği ile verdiğiniz siparişlere özel.

Bu siparişlerde yemeğinizi restorana ait kurye getirir, kendi pos cihazı ile ödemeyi kapıda alabilir.

GetirYemek’ten ‘Restoran Getirsin’ seçeneği ile verdiğiniz siparişlerinizi yemek kartlarıyla da kapıda temassız ödeyebilirsiniz.

Getir'de kapıda ödeme seçeneği sadece "Restoran Getirsin seçeneği"nde geçerlidir.

Getir İletişim ve Adresleri:

+90 (850) 532 50 50

[email protected]

Etiler Mah. Tanburi Ali Efendi Sok. Maya Residences Sit. T Blok No:13/334 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye 34337


 

Yorumlar