Gerçeğin Peşinde Son Bölüm İzle 363. Bölüm full tek parça izle

Gerçeğin Peşinde son bölüm yani 363. Bölüm 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü Star TV ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor. Programın en son bölümünde Tahsin Yiğit, kendisinden 17 yaş küçük bir genç ile ilişki yaşayan karısının iki genç kızını da yanına almasına tepki gösterip yardım istedi.

Gerçeğin Peşinde 18 Mayıs 2021 Salı günkü bölüm veya 364. Bölüm full tek parça izlemek isteyenler doğru adreste. Yeni bölümde Onur Akbal, eski eşinin gidip eniştesiyle evlendiğini belirterek kızını görmek istediğini ancak göremediğini söylüyor. 30 Mart 2021 Salı günkü bölümü ile hayranlarının karşısına çıkan Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programını canlı izlemek isteyenler haberin altındaki linkten ulaşabilirsiniz. Son bölümün tamamı yayınlandığı andan itibaren buradan sizlerle paylaşılacaktır. Gerçeğin Peşinde 364. bölüm birazdan burada.

GERÇEĞİN PEŞİNDE 362. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

Gerçeğin Peşinde 362. Bölüm 14 Nisan 2021 Cuma günü yayınlanan bölüm:

Programın son günlerinde üzerinde uzun süreli durulan konu Birol Aslan'ın 7,5 yıldır ortadan kayboluşu; öldürüldüğünden şüphe edilişi ve şüphelilerle konuşulması yera lıyor. Birol Aslan'ın ölümünde köylüsü şüpheli olarak suçlanıyor. 

GERÇEĞİN PEŞİNDE 355. BÖLÜM FULL İZLE

GERÇEĞİN PEŞİNDE 354. BÖLÜM FULL İZLE 

 

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ