Gerçeğin Peşinde İzle full 25 Eylül 2020 Cuma

Gerçeğin Peşinde yeni sezon bölümleriyle de yine dolu dolu bir şekilde hayranlarıyla buluşuyor. Gerçeğin Peşinde 25 Eylül 2020 Cuma son bölüm full izle:

Google Haberlere Abone ol

Gerçeğin Peşinde yeni sezonda yeni sunucusuyla Star TV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Daha önce İnci Ertuğrul'un sunumunu yaptığı programı artık Serap Paköz sunuyor. Karanlıkta kalan olayların aydınlatıldığı, faili meçhul cinayetlerin çözümlendiği, kayıpların bulunduğu program her gün yeni bir konuyla ekran geliyor.

GERÇEĞİN PEŞİNDE 198. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Gerçeğin Peşinde 191. Bölüm Full Tek Parça: 

Gerçeğin Peşinde 185. Bölüm Full Tek Parça izle:

GERÇEĞİN PEŞİNDE ESKİ BÖLÜMLERİ HAKKINDA

Gerçeğin Peşinde 14 Nisan Salı günü itibariyle Star TV ekranlarında yeni konular ve konuklarla hayranlarının karşısına çıkıyor. Ekrem Aykan cinayeti artık çözülme aşamasına geliyor. Maktulü bulan kardeş Yüksel tutuklu olarak yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. 

GERÇEĞİN PEŞİNDE 14 NİSAN NELER OLDU? 

Aden Su'nun annesi Kadriye Hanım ile telefonda konuşuldu. Aden Su'nun annesinin söyledikleri İnci Ertuğrul'u çileden çıkardı. Aden Su'nun annesi sosyal medyadan tanıştığı bir kadına Aden'i teslim ettiğini söyledi. 3,5 yaşında olan Aden Su'nun annesi sunucuyu ve izleyicileri şaşkına uğrattı. Gerçeğin Peşinde ekibi kayıp olan 3,5 yaşındaki Aden Su'yu Niğde'de buldu.

GERÇEĞİN PEŞİNDE 19 ŞUBAT ÇARŞAMBA NELER OLDU? 

Cinayete kurban giden Ekrem Aykan ailesinden biri tutuklandı. Ekrem Aykan cinayetinde Çanakkale Ezine'de öldürülmüştü. Cinayette tüm gelişmeler Gerçeğin Peşinde programında

Emircan'ın babası Enver Abaoğlu karnesini aldıktan sonra ortalıktan kaybolan çocuklarının bulunmasını istiyor.

 Gerçeğin Peşinde programında iki haftadan bu yana ele alınan 17 yaşındaki Emircan Abaoğlu kız arkadaşı Sude'nin ortadan kaybolması olayında aramalar devam ediyor. ile, 17 Ocak'ta karnesini aldıktan sonra kayıplara karıştı. 2 haftadır kayıp olan çocuklar Gerçeğin Peşinde programında aranmaya devam ediliyor. Emircan'ın babası Enver Abaoğlu oğlunu aramak için canlı yayına çıktı, Sude'nin babası da canlı yayına bağlandı. İki aile de çocuklarının bulunmasını bekliyor. 

GERÇEĞİN PEŞİNDE 18 ŞUBAT SALI NELER OLDU?

Gerçeğin peşinde bugün ekranlarda yine çok konuşulacak konulara imza atacak. Kayıplar, cinayetler, olaylar çözüme kavuşacak. 

GERÇEĞİN PEŞİNDE 17 ŞUBAT 2020 NELER OLDU?

Gereçeğin peşinde bugün Havva Durmaz'ın kızlarına ulaştı. Ayrıca 96 yaşındaki Azmi Bayar kayıp. 7 çocuğu , 35 torunu olan Azmi Bayar'ın ne zaman kayboldu bilinmiyor. Fahrettin Mutlu Azmi Bayar'ın oğlu babası kaybolmadan gördüğü rüya çekin kurtarın beni dediğini söylüyor. Babamın başına mutlaka bir iş geldi diyen Fahrettin Mutlu rüyadan sonra babasının kaybolduğunu söylüyor. 

GERÇEĞİN PEŞİNDE CANLI YAYIN İZLE 

Metin Uslu işyerinden çıktıktan sonra bir daha da kendisinden haber alınamadı. Yakınları Metin Uslu'nun bulunması için İnci Ertuğrul'a başvurdu. Peki, Metin Uslu nerede ? Metin Uslu neden kayboldu ? 85 yaşındaki Azmi Bayar öldürüldü mü ? Azmi Bayar öldürüldüyse kim tarafından ve ne için öldürüldü ? Azmi Bayar para için mi öldürüldü ?

Metin Uslu'nun eşi Gülsüm Uslu katıldığı programda eşinin en son 5-6 ay önce görüldüğünü söylemişti. Metin Uslu'nun kızkardeşi ise ağabeyinin uzun süre ortadan kaybolacağını beklemediğini söyledi.

Barış Sekmen tarafından 9 Ocak tarihinde kaçırıldığı iddia edilen Yasemin Tonbaş'ın teslim edilip edilmediği merak edilirken Barış'ın annesi Hamide Sekmen telefonla canlı yayına bağlanarak Yasemin'in Barış tarafından kaçırıldığını iddia etti. Ancak, Yasemin Tonbaş ise babası tarafından şiddet gördüğünü ve Barış ile kendi isteğiyle kaçtığını söyledi. 

Yasemin Tonbaş'ın babası Sezai Tonbaş'ı aradı. Kızından haber alamadığını söyleyen babaya İnci Ertuğrul müjdeyi verdi. Ertuğrul, Yasemin Tonbaş'ın Jandarmaya teslim edildiğini açıkladı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde kaybolan 86 yaşındaki Alzheimer hastası Azmi Bayar'ın ailesi programa katılarak Azmi Bayar'ın bulunmasını istedi. 30 Aralık tarihinden bu yanan kayıp olan ve kendisinden haber alınmayan Bayar  nereye gitti?

Kayıp olan Azmi Bayar'ın boynunda içinde para olduğu iddia edilen bir kese ile kayıplara karıştığı belirtilirken, dedesinin kendisinden para istediği iddia edilen torunu canlı yayına katılarak iddialarla ilgili konuştu. Azmi Bey'in çok parası olduğu ve isteyen herkese borç veren biri olduğu kaydedildi.

Programın bugünkü etabında yıllardır biyolojik babasının gerçekte kim olduğunu öğrenmek isteyen Aycan Güven, annesi Ayşe Berberoğlu ile birlikte canlı yayına çıkarak yardım talebinde bulundu. Aycan, kim olduğunu bildiği babasıyla DNA testi yapılmasını istiyor. Annesi de aynı talepte bulunarak büyük bir yükten kurtulmak istiyor.

Programa buün katılan bir diğer yarışmacıysa 27 yaşındaki Songül Ural oldu. İki çocuk annesi Songül hanım ise eşinin eve gelmemesinden şikayetçiydi.

Kanber Özay ise çocukları ve karısı tarafından sokağa atıldığını belirterek kendisine yardım edilmesini istedi.

İnci Ertuğrul'un hazırlayıp sunduğu Gerçeğin Peşinde 8 Ocak 2020 Çarşamba günkü etabında, uzun zamandır kendisinden haber alınamayan bir kadın bulundu. Gerçeğin Peşinde 10 Ocak 2020 Cuma günü yine dolu dolu geçiyor. Programda bugün ayrıca 18 yıldır kızını göremeyen Emin Erbaş'ın hikayesi de gündeme alındı. Programda ayrıca köyünde elektriklerin kesilmesiyle birlikte öldürülen Yusuf Güneş'in kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü sorgulandı.

Mehmet Toğan en son eşiyle birlikte mantar topladığı yaylada görülmüş, bir daha da görülmemişti. Programın önceki etabında düğün günü dolandırılan Kemal Çelik'in hikayesine yer verildi. Kemal Çelik, sadece iki hafta evli kaldığı kadın tarafından dolandırıldığını belirterek derdine derman aradı. Programın geçen haftaki etabında da birkaç gündür konu olarak işlenen Menekşe Alkılınç konusu ele alındı. Programın bugünkü etabında Menekşe'nin babası Mansur Alkılınç da konuştu, kendini savundu. Menekşe ve annesi ise babaları Mansur Alkılınç'ı suçladı. Gerçeğin Peşinde 17 Ekim'de konuklarından birisi Rus asıllı Ekaterina Efimova oldu. Efimova, Türk eşinin iki çocuğunu kaçırdığını belirterek kendisine yardım edilmesini istedi.

Programın 16 Ekim Çarşamba günkü etabında eşinin ailesinden şiddet gördüğü belirtilen Sadiye hanımın durumu ele alındı. Öte yandan programın bugünkü etabında Menekşe Alkılınç isimli genç bir kadının eşinin arkadaşı tarafından cinsel istismara uğradığını ve dolandırıldığını anlattığı anlar yer aldı.

İNCİ ERTUĞRUL İLE GERÇEĞİN PEŞİNDE 15 KASIM 2019

Sunuculuğunu İnci Ertuğrul'un yaptığı yeni Gerçeğin Peşinde programında hafta içi her gün saat 13.30 itibariyle yeni konular ele alınıyor.

Gerçeğin Peşinde programının Yapımcılığını Bloom Medya tarafından üstlenilmiş durumda.

Gerçeğin Peşinde programında genel olarak ele alınan konular şöyle:

Yaşanmış hikayeler, faili meçhuller, kayıp kişiler, ayrı kalıp kavuşmak isteyenler gibi...

Programda danışman olarak görev yapan isimler de bulunuyor.

Bunlar Adli Tıp Uzmanı Taner Güven ve Avukat Hasan Kocabey'dir.

 

Yorumlar

Zeyno Serap hanim sizi cok severim kibarliginiz diksiyonuz sesiniz hayraranim ama su dudaklarinizi eski haline getirin s leri bile cok zor soluyorsunuz ve cevremde hep ayni dusuncedeyiz biz botoksa karsi digiliz ama dudaklarinizl
Gulnur 15 ocak ysyin tekrarini ixlemek istiyorum