Yurtiçi kargo müşteri hizmetleri şikayet telefonu

Yurtiçi kargo müşteri hizmetleri şikayet telefonu, şikayet hattı, nasıl şikayet edilir. sorularının yanıtı araştırılıyor. Peki, Yurtiçi kargo müşteri hizmetleri şikayet telefonu kaçtır?

Google Haberlere Abone ol
Yurtiçi kargo müşteri hizmetleri şikayet telefonu

Yurtiçi kargo müşteri hizmetleri şikayet telefonu, şikayet hattı, nasıl şikayet edilir. sorularının yanıtı araştırılıyor. Peki, Yurtiçi kargo müşteri hizmetleri şikayet telefonu kaçtır?

Kargo şirketleri üzerinden ürün teslimi alan vatandaşlar zaman zaman sorunlar yaşayabiliyor. Bu durumda vatandaşlar kargo şirketlerinin şikayet hattını araştırmaya başlıyor.

İnternet üzerinden sipariş veren veya bir yakınının gönderdiği kargonun kendisine iletilmesinde vatandaşlar zaman zaman sorunlar yaşıyor.

Ya gelen kargosu hasarlı oluyor, ya kargosu yanlış yönlendiriliyor, ya da kargosu geç eline ulaşıyor. Bu durumda hakkını arama yoluna başvuran vatandaşlar kargo şirketini arıyor.

Türkiye'nin en büyük kargı firmalarından biri olan Yurtiçi kargonun iletişim hattı da vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor.

Türkiye'nin 81 ilinde ve bir çok ilçesinde hizmet ağı bulunan Yurtiçi kargo, diğer kargo şirketleri gibi zaman zaman ürün ulaştırmakta sorunlar yaşayabiliyor.

Vatandaşlar Yurtiçi kargo müşteri hizmetleri şikayet telefonu, şikayet hattı, nasıl şikayet edilir. şeklinde araştırmalarını sürdürüyor. İşte o soruların yanıtı:

NASIL ŞİKAYET EDEBİLİRİM

Aldığınız ürün hasarlı çıktıysa veya ürününüz farklı adrese yönlendirilmişse, ya da ürününüz elinize geç ulaştıysa başvurmanız gereken adımlar var.

Öncelikle gelen kargoyu size kargoyu getiren görevlinin önünde paketinden çıkartın. Ürününüzde herhangi bir problem varsa kargo şirketinin görevlisi ile birlikte bir tutanak tutturun ve ürünün hasarlı olduğu gerekçesiyle ürünü alamayacağınızı bildirin.

Ürününüz farklı bir adrese yönlendirildiyse müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Durumunuzu anlatın, kargo takip numarası ve teslim bilgilerinizi ileterek kargonuzun doğru adrese yönlendirilmesini isteyin.

Kargonuz elinize geç ulaştıysa yine müşteri hizmetlerini aramanız gerekir.

ŞİKAYET HATTI

Kargonuz ile ilgili yaşadığınız problemi kargo firmasının ilinizdeki temsilcisine giderek şikayette bulunabilirsiniz. 

Veya kurumun numarasını arayarak şikayetinizi iletebilirsiniz. İşte o ulaşım kanalları:

Genel Müdürlük Adresi:

Adres:Eski Büyükdere Cad. Ayazağa yolu Kargo Plaza, No.17/19 Maslak Sarıyer/İSTANBUL

Yurtiçi Kargo İletişim Hattı 0212 365 2496 - 0212 365 2498 - 444 99 99

Faks: 0212 365 2479

Şikayetlerinizi kurumun sitesinde yer alan şikayet ve öneri kısmından da ulaştırabilirsiniz.

Yorumlar

Yasemin Gönderici tarafından sağlam kutu aliniyo bize ulaşınca parçalamış halde aliyoruz
Bengu Yurtici kargo dan şikayetçiyim gelmedi kleri halde gelmis gibi görünüp unuttuk diyip gciktirdiler 2 gun kargo bekliyorum kucuk bebeğime mama aldım hala getirmediler yaziklar olsun sizin yaptığınız hizmete birde aldığınız para haram.olsun
muro erzurum yurtiçi nenehatun şubesi istanbuldan kargo gelecekti gelmiş adrese gelmedikleri halde geldik bulunamadı dediler sırf adrese gelmemek için beni yalacı çıkarıyorlar telofondaki bayan sanki mecburum gidip almaya sırf bu yüzden ürünü iade ettim hizmet sıfır bilin
Mehmet Oral 25 kasımda İnternetten sipariş verdim siparişim geldi yalnız yurtiçi kargo Osmaniye istiklal şubesi benden 2 defa 290 TL çekim yaptılar konuyu şubeye ilettim ama maalesef muhatap bulamadım konunun incelenerek fazla kesilen paranın tarafına iade edilmesinin istiyorum barkod no 304320006951 bundan dabir sonuç alamazsam ana haber bülteninde ve cumhuriyet başsavcılıklarında suç duyurusunda bulunacağım
Sakine şenli Evde olduğumuz halde herhangi bir sipariş dağıtımı veya herhangi bir not bırakılmadan siparişim edirne merkez tunca şubesine gönderilmiştir.tunca şubesini arayarak yardımcı olmalarını rica ettim fakat sorun çözülmedi.lütfen geri dönüş yapıp sorunu çözerseniz memnun oluruz