Yıldırımlı miniklerden yürekleri ısıtan yardım

Yıldırım Belediyesi, Vanlı çocukları unutmadı.Yıldırım Belediyesi bünyesinde hizmet veren YIL-MEK okul öncesi eğitim sınıfı öğrencileri, Van’ın Kıyıcak İlkokulu ana sınıfı öğrencilerine harçlıklarından biriktirdikleri paralarla...

Google Haberlere Abone ol
Yıldırımlı miniklerden yürekleri ısıtan yardım

Yıldırım Belediyesi, Vanlı çocukları unutmadı.

Yıldırım Belediyesi bünyesinde hizmet veren YIL-MEK okul öncesi eğitim sınıfı öğrencileri, Van’ın Kıyıcak İlkokulu ana sınıfı öğrencilerine harçlıklarından biriktirdikleri paralarla aldıkları kışlık ayakkabı ve giysileri gönderdi. Millet Mahallesi YIL-MEK okul öncesi eğitim sınıfı öğrencilerini gösterdikleri hassasiyetten dolayı tebrik eden Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Çocuklarımız böyle bir projeyi hayat geçirmek için harçlıklarını biriktirmiş. Kardeşlerinin üşümemesi için fedakârlıkta bulunmuşlar. Küçücük yüreklerin bu davranışından etkilenmemek mümkün değil. Onların bu davranışı milletimizin sahip olduğu insanî hasletlerin bir yansıması ve aynı zamanda verdiğimiz eğitimin hedefine ulaştığının delili” dedi.

Millet Mahallesi okul öncesi eğitim sınıfı öğrencileri, Van’daki arkadaşlarına yardım etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Yorumlar