Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde 344 km hıza ulaştı

Bir sürücü Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde dün akşam saatlerinde 344 kilometre hız yaptı. Sürücü hız denemesini kameraya kaydetti

Google Haberlere Abone ol
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde 344 km hıza ulaştı

İstanbul'un üçüncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim'de, araç yoğunluğu az olduğu için sürücülerden bazıları aşırı hız yapıyor. O sürücülerden biri köprüyü 344 kilometre hızla geçti. O anları görüntüleyen sürücüsü, sosyal medyada da paylaştı. Araçtaki göstergeden sürücünün geçiş saatinin 18.30 olduğu belirlendi.

"NORMAL ŞARTLARDA YAPILMA ŞANSI YOK"

DHA'da yer alan habere göre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışına sayılı günler kala Avrupa Şampiyonu motosikletçi ve AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu hız rekoru denemesi yapmıştı. 350 kilometre hıza ulaşan Sofuoğlu yaptığı açıklamada, "Gelmeden önce belki '300 kilometre hız yaparım' diyordum ama o anki rüzgarda 350 kilometre hızın sorun olmadığını hissedince ben de gazı kesmedim. Bu köprünün de rekoru saatte 350 kilometre ile şu anda bizde. Bilmiyorum daha sonra kırılır mı çünkü biz bunu trafiğe kapalı alanda yaptık. Normal şartlarda yapılma şansı zaten yok. Bugün bir fırsat verildi bize, biz de o fırsatı rekorla tamamladık" demişti.

Yorumlar