Yalova'da 15 Temmuz şehitleri için hatim duası edildi

YALOVA (AA) - Yalova Merkez ve Çınarcık Merkez camilerinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Kur'an-ı Kerim okundu ve hatim duası edildi. İl Müftülüğü tarafından Merkez Cami'de öğle namazının ardından düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Yalova'da 15 Temmuz şehitleri için hatim duası edildi

YALOVA (AA) - Yalova Merkez ve Çınarcık Merkez camilerinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Kur'an-ı Kerim okundu ve hatim duası edildi.

İl Müftülüğü tarafından Merkez Cami'de öğle namazının ardından düzenlenen programda, 15 Temmuz şehitleri için Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılmasının ardından İl Müftüsü Turgut Açari tarafından hatim duası edildi.

Çınarcık İlçe Müftülüğünce de Merkez Cami'de düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programda din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim okundu.

İlçe Müftüsü İdris Yavuzyiğit, programda yaptığı konuşmada, "Bazı insanlar sureti haktan görünüp dini duygularımızı, değerlerimizi, mukaddesatımızı, ordumuzu, askerimizi, polisimizi istismar ettiler. Rabb'im onlara bir daha fırsat vermesin." dedi.

Yorumlar