Umurbey’den Yeşilçam’a gönül bağı

Çanakkale’nin Lapseki İlçesine bağlı Umurbey Beldesinin Belediye Başkanı Sami Yavaş, İstanbul Yeşilçam Sinemasının uygulamaya koyduğu ’Askıda Bilet’ uygulamasına katkıda bulundu.Proje sahibi Çanakkaleli Sinema Uzmanı Nizam Eren’in...

Google Haberlere Abone ol
Umurbey’den  Yeşilçam’a gönül bağı

Çanakkale’nin Lapseki İlçesine bağlı Umurbey Beldesinin Belediye Başkanı Sami Yavaş, İstanbul Yeşilçam Sinemasının uygulamaya koyduğu ’Askıda Bilet’ uygulamasına katkıda bulundu.

Proje sahibi Çanakkaleli Sinema Uzmanı Nizam Eren’in öncülüğünde başlatılan uygulama için açıklamada bulunan Belediye Başkanı Sami Yavaş, " Nizam bey ile tanışıklığımız 2015 yılının sonunda düzenlediğimiz Umurbey sinema günlerinin öncesine dayanıyor. Açılışı ilk olarak Peri Masalı filmi ile yapmıştık.Nizam Eren’in yakın dostu olan filmin yönetmeni Biray Dalkıran’da bizlerle olmuştu.O günden bugüne sinema ile bir gönül bağımız var. Bu gönül bağı sayesinde bizde askıda bilet uygulamasına katkı vermek istedik. Kendilerine bir kez daha teşekkür ederim.Spora ve sanata desteğimiz aratarak sürecek" dedi.

Yorumlar