'Ülkem İçin Bir Fikrim Var' diyorsanız Cumhurbaşkanlığı sizi bekliyor

'2019 Yılında Ülkem İçin Bir Fikrim Var' diyenlerden biriyseniz Cumhurbaşkanlığı sizi dinlemeye hazır.

Google Haberlere Abone ol
'Ülkem İçin Bir Fikrim Var' diyorsanız Cumhurbaşkanlığı sizi bekliyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Dairesi Başkanlığı tarafından ülkenin geleceğine katkı sunmak isteyen herkesin sesine kulak verilmesi sağlanacak. 

Bu kapsamda, "2019'da Ülkem İçin Bir Fikrim Var" projesi başlatıldı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklama: 

“2019’da Ülkem İçin Bir Fikrim Var” platformuna hoş geldiniz.

Ülkemizin ilerleyişinin her birimizin aklı, duygusu, düşüncesi, öngörüsü ve vicdanı ile mümkün olacağı düşüncesindeyiz. Ülkemize, geleceğimize, dünyadaki yerimize ve duruşumuza katkı sağlayacağına inandığınız bir fikriniz varsa bizimle paylaşmanızı temenni ediyoruz. Belirtmek isteriz ki, “2019’da Ülkem İçin Bir Fikrim Var” platformu, yalnızca gerçekleştirilebilecek uygulamalara, politikalara ya da mevcut işleyişlerin geliştirilmesine ilişkin fikirleri kapsamaktadır. Şikâyet ya da bilgi talebi niteliğindeki başvurular mevcut sistemler üzerinden devam etmektedir. Uygulama, projelerin sunulup kaynak desteği sağlanmasına dönük süreçlerden de ayrılmaktadır. Buradaki amaç, ülkemizin her bir ferdinin herhangi bir alanda öneri ve fikirlerini devletimizin birimlerine doğrudan aktarabileceği bir kanal oluşturmaktır.

Fikirlerinizi kısıtlayabileceğinden kapsama ilişkin detaylar burada verilmemektedir. 2000 karakterlik bir ifade alanını özgürce kullanmanız için size bırakıyoruz. Kurumlar ile gerçekleştirilecek ön değerlendirmeden sonra fikrinize ilişkin daha detaylı bilgi, ilgili kurumlar tarafından sizden istenebilecektir. Bu nedenle iletişim bilgilerinize ihtiyacımız olduğunu vurgulamak isteriz.

2019 yılı boyunca sürecek olacak projemiz ile hayat tecrübeleriniz ve bilgi birikimlerinizi fikre dönüştürüp bizimle paylaşmanız, Türkiye için büyük önem taşımaktadır. Bu bilinçle, ülkemizin geleceğine yapacağınız ilham verici katkılar için şimdiden çok teşekkür ederiz.

Siz de ülkem için bir fikrim var diyorsanız aşağıdaki form üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Ülkem İçin Bir Fikrim Var

Yorumlar

Yasar Ercetin merhaba ben bir fikrim projeye forum dorduruyorum 1 aydan fazla oldu cevap gelmedi ne zaman gelir
.... Ülkem için bir fikrim var projesine başvurusu ve platformu unutuldu herhalde hiç bir söyleşi reklam vb hiç bir ses çıkmıyor tv internet vb gibi iletişim araçlarından.
zeliha kabakcisaygilar Sehrin siveti görünümü tarih olması uzun dayanıklı çarpık olmaması için belediyeler in katkısı olmasını dusunuyorum herkes kendi kafasına göre yapı yapmaları çirkin görüntü oluyor
ufuk Ülkem için bir fikrim var düşünce projesi çok mantıklı bir fikir işe yararlı olabilecek kendisine guvenen fikirlerini gerçekleşmesini isteyen kişiler ülkemiz için faydalı fikirlerin gündeme gelerek geliştirilerek devlet desteği ile insanlık için faydalı olabilecek projelerin gerçekleştirilmesi hem ülkemizin dünyadaki konumu ve ülkemiz icin ekonomoik açıdan faydali olabilecek fikirlerin gerçekleşmesi gerçekten çok güzel fikirdir dusuncedir ama projesi mantıklı olan kişiler sonuna kadar desteklenmelidir.
VİLDAN YÜKSEKDAĞ Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun gerçekten ülkede zor durumda insanlarda zor durumda ama cumhurbaşkanımız bununda üstesinden gelecektir Allahın izniyle ama gerçekten insanların mağduriyeti çok büyük mesala cumhurbaşkanımız kredilerin faizlerini biraz düşürtsün kobi desteği deniyor benim eşim gitti girişimcilik belgesi aldı ama dükkan açamadı git dükkanı aç belge fatura getir kredi al oda verecekleride meçhul zaten o aşamaya gelebilsem ben krediyi hiç almam krediyi versinler insanlar iş yapsın lütfen inşAllah msjim dikkate alınırsa sayın cumhurbaşkanımız duyarsız kalmayacağını biliyorum lütfen ben hayır hatır hibe birşey istemiyorum sadece kredilerin önünü makul ve mantıklı bir şekilde açın biz kendi işimizi kendimiz yaparız saygılar ALLAH işinizi rast getirsin inşAllah