Türk ve Azerbaycanlı üst düzey askeri yetkililer Bakü'de toplandı

BAKÜ (AA) - Türkiye ve Azerbaycan'ın üst düzey askeri yetkilileri, iki ülke arasındaki askeri iş birliğini geliştirmek amacıyla Bakü'de bir araya geldi.Genelkurmay Başkanlığı Genel Plan Prensipler Başkanı Korgeneral Yavuz Türkgenci...

Google Haberlere Abone ol
Türk ve Azerbaycanlı üst düzey askeri yetkililer Bakü'de toplandı

BAKÜ (AA) - Türkiye ve Azerbaycan'ın üst düzey askeri yetkilileri, iki ülke arasındaki askeri iş birliğini geliştirmek amacıyla Bakü'de bir araya geldi.

Genelkurmay Başkanlığı Genel Plan Prensipler Başkanı Korgeneral Yavuz Türkgenci başkanlığındaki Genelkurmay Başkanlığı ve Savunma Bakanlığının üst düzey yetkilileri, 10. Azerbaycan-Türkiye Yüksek Düzeyli Askeri Diyalog Toplantısı'nda Azerbaycanlı askeri yetkililerle görüştü.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, toplantıda, iki ülke arasındaki askeri ilişkilerin mevcut durumu ve ilişkilerin daha fazla geliştirilmesi için yapılması gerekenler gözden geçirildi.

Türkiye ve Azerbaycan arasındaki askeri ilişkilerin 2018'deki faaliyet programının da müzakere edildiği toplantı 7 Aralık'ta sona erecek.

İki ülke arasındaki askeri iş birliği konularının değerlendirildiği Yüksek Düzeyli Askeri Diyalog Toplantıları, 2007'den bu yana yılda bir kez yapılıyor.

Yorumlar