Türk patron Kamboçya'da işçisi tarafından öldürüldü

Güney Asya ülkelerinden Kamboçya'da iş yerleri bulunan Ercan Avcı bu iş yerlerinden birinde çalıştırdığı işçisi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Kardeşinin cenazesini alan Şeref Avcı ise kardeşinin eşinin cenaze işlemleriyle ilgilenmediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Türk patron Kamboçya'da işçisi tarafından öldürüldü

Kamboçya’da kendine ait iş yerlerinden birinde çalıştırdığı işçisi tarafından bıçaklanarak öldürülen 46 yaşındaki Ercan Avcı’nın cenazesine eşi sahip çıkmayınca ağabeyi tarafından Adana’ya getirtildi.

46 yaşındaki Avcı, Kamboçya'da işlettiği iş yerlerinden birinde çalışan işçisi Halim Toker'i hırsızlık yaptığı gerekçesiyle işten çıkarmıştı. Duruma sinirlenen Halim Toker ise 11 Haziran Salı günü eski patronu Ercan Avcı’yı boğazından bıçaklayarak ağır yaraladı. 6 gün boyunca hastanede yaşam mücadelesi veren Ercan Avcı, tüm müdahalelere rağmen 17 Haziran Pazartesi günü hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı olarak aranan Halim Toker kısa süre sonra yakalandı. Toker çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'KARDEŞİMİN KARISI CENAZEYE SAHIP ÇIKMADI'

Ercan Avcı’nın ağabeyi Şeref Avcı, kardeşinin karısının cenazeye sahip çıkmadığını dile getirdi,”Konsolosluktan kardeşimin karısı Ç.A.’yı aradıkları zaman cevap olarak, ’Bizi bir daha bunun için aramayın, bizi rahatsız etmeyin’ dediğini öğrendik. Cenaze ile şimdiye kadar hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar. Daha sonra kardeşime ait malları, kardeşim hastanede henüz ölmemişken satılığa çıkarttı. Hiçbir şeylerini üstlenmiyor, biz bu olayın peşindeyiz. Kardeşimin eşine hiçbir şekilde ulaşamıyoruz, aradığımızda telefonlarımıza cevap vermiyor” dedi.

Ercan Avcı’nın cenazesi ağabeyi Şeref Avcı tarafından Adana’ya getirildi. Adana Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsisinin ardından cenaze defnedilmek üzere Adana’nın Pozantı ilçesine götürüldü.

Yorumlar