Toruntay’dan Ankara’nın başkent oluşunun 94’üncü yıl dönümü mesajı

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, “Milli mücadelenin kalbi olan Ankaramızın başkent oluşunun 94. yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş...

Google Haberlere Abone ol
Toruntay’dan Ankara’nın başkent oluşunun 94’üncü yıl dönümü mesajı

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, “Milli mücadelenin kalbi olan Ankaramızın başkent oluşunun 94. yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Ankara’nın başkent oluşunun 94. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “İstiklal Harbi’nin idare merkezi olan Ankaramız, Cumhuriyetimizin kuruluşuna ev sahipliği yapmış, büyük azim ve kararlılıkla sürdürülen kurtuluş mücadelemizin odak noktası olmuştur. Meclisimiz, kazanılan zafer sonrası bu büyük milletin geleceğini belirlemede çok büyük pay sahibi olan Ankaramızı Cumhuriyetimizin başkenti ilan etmiş ve bizlere büyük onur yaşatmıştır. Ankaramız, Cumhuriyetimizin kuruluşunda olduğu gibi şimdi de önemli kararların alındığı bir merkezdir. Ülkemizin başkenti olma gururunu taşıyan Ankaramız, bu gururu sahip olduğu tarihi ve kültürel değerleriyle layıkıyla taşımaktadır. Milli mücadelenin kalbi olan Ankaramızın başkent oluşunun 94. yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar