The Taste Türkiye başvuru başladı - KATILIM FORMU

The Taste Türkiye yeni sezon başvuruları başladı. FOX TV'de geçen sezon düzenlenen The Taste Türkiye yarışması büyük beğeni toplamıştı. Yarışma yeni sezonda bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor. Yeni sezon başvuruları ise başladı. Peki, The Taste başvuru nereden ve nasıl yapılıyor, başvuru şartları nelerdir?

Google Haberlere Abone ol
The Taste Türkiye başvuru başladı - KATILIM FORMU

The Taste Türkiye yeni sezon başvuru başladı. The Taste Türkiye başvuru formu ve katılım şartlarıyla ilgili bütün detayları toparladık.

Televizyon dünyasının son dönemlerde en popüler programları genellikle yemek programlarından oluşmaya başlayınca sektör de bu alanda şekillenmeye başladı.

Birçok televizyon kanalında hafta içi her gün yemek programı yayınlanıyor. Bunlardan biri de Fox Tv'de yayınlanıyordu.

Fox Tv bu alandaki ilgiyi görmüş olmalı ki yeni bir yemek programıyla seyircinin karşısına çıkıyor. 

Program Siemens Ev Aletleri iş birliğiyle 15 Mayıs Çarşamba saat 20.00’de ilk bölümüyle ekrana geliyor.

Yeni yemek programının adı ise The Taste.

The Taste başvuru nereden ve nasıl yapılıyor?

Programın yapımcısı Provizyon Medya.

Programın aslı Amerika, Hollanda ve Belçika’da yayınlanıyor.

YARIŞMANIN FORMATI

The Taste yarışmasının formatı ise şöyle: Toplamda 12 adayın yarışacağı “The Taste Türkiye”de tüm yarışmacılar, Siemens’in yenilikçi ve teknolojik ankastre ürünleri ile hazırladıkları birbirinden lezzetli yemekleri jüriye beğendirmeye çalışacaklar.

Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Ali Ronay, Şemsa Denizsel ve Rafet İnce yemekleri hangi yarışmacının hazırladığını bilmeden sadece tadarak değerlendirecekler. Başarılı buldukları adayları, kendi takımlarına dahil edecekler.

Eleme turunda tattığı yemeği kimin hazırladığını bilmeyen jüri, kendi ekibinden birini eleme riskiyle karşı karşıya kalacak.

Programa gelen misafir şeflerin belirlediği konseptte yemeklerini hazırlayan takımlardan en başarılı performansı sergileyen yarışmacı, dokunulmazlık kazanacak.

The Taste Türkiye”deki uzun maratonun sonunda yalnızca bir kişi birinci olmanın gururunu yaşayacak ve büyük ödülün sahibi olacak.

The Taste başvuru nereden ve nasıl yapılıyor?

THE TASTE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar

Tarkan Vanlı Müge hanım biz Tarkan Zeynep Vanlı olarak sizleri severek izliyoruz hem hayalimiz siniz bizim sizleri çok seviyoruz sizinle iftihar ediyoruz sizleri Allah ayağınıza taş değdirmesin lütfen bu bizim telefon numaramız 0539 913 61 04
Tarkan Vanlı Müge hanım biz yeni evliyiz çok zor durumdayız durumumuz hiç iyi değil lütfen Allah rızası için bize yardım edin 1K sizler ne kadar iyi ve temiz kalpli insanlarsınız herkesin yüzünü güldürdünüz gibi bizim de yüzümüzü güldürsün Allah ne muradınız varsa versin lütfen lütfen sesimizi duyun Müge hanım
ali inal merhaba ben ali iş bulsan bana