The Taste Türkiye 9 Ekim 2019 neler oldu, kim kazandı?

The Tase Türkiye 9 Ekim 2019 Çarşamba akşamı itibariyle yeni sezona başlıyor. Yeni sezonun ilk bölümünde yarışmaya yeni jüri üyelerinin dahil olduğu, Şemsa Denizsel'in ise olmadığı görülüyor. The Taste Türkiye Sezon Finali bölümü 29 Temmuz 2019 Pazartesi yapılmıştı. Sezon finalinde Muhittin birinci olmuştu. Peki, The Taste Türkiye 25 Eylül 2019 Çarşamba kimler katıldı, kimler elendi, kimler kazandı?

Google Haberlere Abone ol
The Taste Türkiye 9 Ekim 2019 neler oldu, kim kazandı?

The Taste Türkiye 9 Ekim 2019 Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle FOX TV ekranlarından yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor. Yeni ekip ve yeni yarışmacılarla seyircinin karşısına çıkan The Taste Türkiye'de Şemsa Denizsel yok; ancak onun yerine Esen Hünal ve Hazer Amani jüri heyetinde yer alıyor. The Taste Türkiye en son sezon finalini 29 Temmuz 2019 Pazartesi günü yapmış, Muhittin sezon şampiyonu olmuştu. Peki, The Taste Türkiye 9 Ekim 2019 Çarşamba günü kimler katıldı, kimler elendi, kimler kazandı?

Önceki sezondan... Yarışmacılar final gününde ilk etapta baklava tatlısı yaptı. Baklavaların tadına bakan isim ilk olarak Maksut Aşkar oldu. İlk etapta yarışmadan elenen isim 22 yaşındaki aşçı Hümeyra Karslı oldu. İkinci etapta ise ise üç malzemeden bir menü yapılması istendi. Malzemeler domates, balık ve şeftali olarak belirlendi. Geri kalan yarışmacılar bu üç malzemeden bir menü oluşturup jüri üyelerine sunacak. Büyük finale ise Muhittin ile Eren kaldı. İkili "Kokoreç, ciğer ve dana dil"den bir menü ortaya koyacaklardı. İkiliye bir saatlik süre verildi. İkisinden biri The Taste Türkiye 2019'un şampiyonu olacak. İkilinin mücadelesinden Muhittin The Taste Türkiye Sezon Finali Şampiyonu oldu. 

Muhittin ile birlikte hocası Ali Ronay da şampiyon sayılıyor.

1 TEMMUZ 2019 ELENEN VE KAZANAN?

The Taste 1 Temmuz 2019 Pazartesi yarışmasında kazanan isim Muhittin oldu, elenen isim ise Sevgi oldu.

Yaklaşık 4 aydır yarışmada olan Sevgi ayrılmadan önce veda konuşması yaptı.

Geçen 7. bölümde Ali Şef'in takımından 3 kişi geri kalmıştı. Bunlar da, Muhittin, Sevgi ve Mustafa oldu.

Rafet'in takımı ise Emirhan ve Eren'den oluşuyor.

Şemsa'nın takımı Efe Kaan, Hümeyra ve Selin.

Ünlü şeflerin rehberliğinde, maharetlerini ortaya koymaya çalışan aşçılar ve profesyonel aşçı adayları büyük bir eğitimden geçiyor.

The Taste Türkiye 8. Bölüm 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü akşam saat 08.00'de FOX TV ekranlarında seyircinin karşısına çıkıyor.

The Taste Türkiye programının yeni fragmanı ise şöyle:

Yorumlar