Tchibo'dan katlanabilen yemek kabı

Tchibo, fonksiyonel ürünlerle hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Tchibo'dan katlanabilen yemek kabı

Tchibo’nun Katlanabilen Yemek Kabı ile yolculukta veya farklı zamanlarda düzenli yemek taşımak problem olmaktan çıkıyor. Kabın, üç farklı ebattaki bölmesinde farklı yiyecekler yerini alıyor ve birbirlerine karışmıyor. Kullanıldıktan sonra düz şekilde katlanabilen yemek kabı, az yer kaplayarak kolay bir şekilde saklanabiliyor.

Yeni mutfak koleksiyonunda birbirinden kaliteli ve pratik yardımcılar sunan Tchibo'nun, keyifle kullanılan ürünleri arasından Katlanabilen Yemek Kabı dikkat çekiyor. 

Tchibo Katlanabilen Yemek Kabı'nın üç farklı ebattaki bölmesinde aynı anda farklı yiyecekler birbirine karışmadan taşınabiliyor. Klipsli kilitleri, yemek kabının kolay açılmasını ve kapanmasını sağlıyor. Tchibo Katlanabilen Yemek Kabı, yiyecekleri taşımanın yanı sıra saklamak, ısıtmak ve dondurmak için de kullanılabiliyor. Fonksiyonel özelliği sayesinde kullanılmadığı zaman ürün katlanabiliyor ve yer tasarrufu sağlayarak saklanabiliyor. Yemek kabı ile birlikte sunulan çatal-kaşık kombinasyonu, kapağın üst kısmındaki küçük bir bölmede muhafaza ediliyor. Tchibo'nun yeni mutfak koleksiyonunda ayrıca benzer özellikler taşıyan Katlanabilen 2’li Saklama Kabı da yer alıyor.

Tchibo'dan katlanabilen yemek kabı

69,95 TL fiyatla müşterilerin beğenisine sunulan Tchibo Katlanabilen Yemek Kabı, Tchibo mağazalarından, internet mağazasından veya 444 28 26 numaralı telefondan Tchibo müşteri hizmetleri hattı üzerinden telefonla sipariş vererek alınabiliyor.

Yorumlar