Tatilcilerin geri dönüş yolculuğu başladı

- Tatilciler, Ramazan Bayramı tatilinin son gününde Muğla ve ilçelerinden geri dönüş yolculuğuna başladı

Google Haberlere Abone ol
Tatilcilerin geri dönüş yolculuğu başladı

MUĞLA (AA) - Muğla ve ilçelerinde, Ramazan Bayramı tatilinin son gününde tatilcilerin geri dönüş yolculuğu nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanıyor.

Farklı illerden bayram tatili için Muğla ve ilçelerine gelenler, özellikle öğlen saatlerinden itibaren dönüş yolculuğuna başladı.

Muğla'nın farklı ilçelerinden yola çıkan tatilciler, Menteşe ilçesi Bölge Trafik Kavşağında yoğunluk oluşturdu. Araç trafiği zaman zaman durma noktasına geldi. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri, belirli noktalarda trafik akışını yönlendirirken, sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bodrum ilçesinde de tatilciler, yaşadıkları illerde tatil yörelerinden dönenler nedeniyle oluşması muhtemel yoğunluğu dikkate alarak erken yola çıktı.

İlçede, özellikle Turgutreis, Akyarlar, Ortakent, Bitez, Konacık, Gümbet mahallesindeki tesislerde ve ikametlerde konaklayan tatilcilerin, dönüş yolunda tercih ettiği Turgutreis-Torba Kavşağı güzergahındaki bazı noktalarda trafik akışında aksama yaşandı. Araç yoğunluğu özellikle ilçe merkezi ve yakın mevkilerde yaşandı.

Torba kavşağından sonra Bodrum- Milas karayolunda ise trafik akışının normal olduğu gözlendi.

- Bodrum hatırası

Bazı tatilciler, geri dönüş yolunda Bodrum Antik Tiyatro mevkisinde hatıra fotoğrafı çektirdi, öz çekim yaptı. Vatandaşlar, Bodrum Kalesi ve deniz manzaralı yerde durarak tatillerinin son anlarını fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştirdi.


Yorumlar