Survivor Türkiye-Yunanistan bitiyor mu?

Farklı televizyon kanallarında geçtiğimiz yıllarda yayınladığında reyting rekorları kıran Survivor Türkiye-Yunanistan'ın ekrandan kaldırılacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Survivor Türkiye-Yunanistan bitiyor mu?

Survivor Türkiye-Yunanistan yayından kaldırılıyor mu? 2019 yılında yayına giren ve büyük reyting beklentisi olan Survivor Türkiye-Yunanistan'ın yayından kaldırılacağı iddia edildi. Peki bu iddialar ne kadar gerçek?

YAYINA VEDA EDECEK

2019 yılında Türkiye ve Yunanistan'da aynı anda yayına giren ve iki ülkeden yarışmacıların katıldığı Survivor Türkiye-Yunanistan yayından kaldırılıyor. Survivor Türkiye-Yunanistan formatı yayına veda edecekken yerine normal formatı olan Survivor 1 Mart ayı itibariyle izleyicisiyle buluşacak. Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve yayınlanan program Ilıcalı'nın kanalı TV8 ve Yunanistandaki kanalda yayınlanıyordu. Ilıcalı bir kuşla iki kuş vurmak istiyordu. Ancak formatın her iki ülkede beklenen etkiyi göstermediği ve izleyici tarafından ilgi görmediği belirtildi.

ESKİ FORMATTA DEVAM EDECEK

İddialara göre, Survivor Türkiye-Yunanistan formatında beklediğini alamayan Ilıcalı eski formatla yola devam edecek. Survivor Türkiye-Yunanistan formatının ekrandan kaldırılmasıyla Acun Ilıcalı 15 gün içinde ünlüler ve gönüllüler ekiplerini belirleyerek Survivor 2019'un çekimlerine başlayacak. 

RESMİ AÇIKLAMA YOK

İddialarla ilgili TV8 yönetiminden ve Acun Ilıcalı'dan henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Sonhaberler

Yorumlar