Survivor Dimitra kimdir? Dimitra kaç yaşındadır?

Türkiye'nin en çok izlenen yapımlarından olan Survivor bu yıla yine damgasını vurdu. Survivor Türkiye ve Yunanistan formatında yayınlanan programda Türk ve Yunan yarışmacılar yarışıyor. Yarışmada en çok merak edilen isimlerden biri de Dimitra Vamvakousi. İnternet üzerinden, Survivor Dimitra Vamvakousi kimdir? sorusunun yanıtı aranıyor.

Google Haberlere Abone ol
Survivor Dimitra kimdir? Dimitra kaç yaşındadır?

Survivor Dimitra Vamvakousi kimdir? sorusu internet üzerinden sıkça araştırılıyor. Survivor Türkiye-Yunanistan programının son bölümü ekrana geldi. Programın izleyicileri Yunan yarışmacıların kim olduğunu araştırıyor. Özellikle performansıyla dikkat çeken Dimitra Vamvakousi'nin kim olduğu sıkça araştırılmaktadır. 

DİMİTRA VAMVAKOUSİ KİMDİR?

Survivor Türkiye-Yunanistan programının Yunan yarışmacısı olan Dimitra Vamvakousi 24 yaşındadır. Ulusal Spor Akademisi Kolejinden mezun olan Dimitra dalış sporuyla yakından ilgileniyor. Vamvakousi aynı zamanda modellik ile ilgili yakından ilgileniyor ve modelliğe ilk adımlarını atıyor. Sırık atlamada mesleki kariyer yapmış olan Dimitra Vamvakousi kişilik olarak kendini dinamik ve pozitif olarak tanımlıyor.

1995 yılında Yunanistan'da dünyaya gelen Dimitra Vamvakousi 55 kilo ve 1.74 boyundadır. 

Yorumlar