Survivor 3 Nisan ödül oyununu kim kazandı? - 40. Bölüm

Suvivor Türkiye Yunanistan 3 Nisan 2019 Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle 40. Bölüm ile hayranlarının karşısına çıktı. Survivor 2 Nisan'da yarışmacılar araba ödülü için ter dökmüştü. Arabayı kazanan isim ise Sabriye olmuştu. Peki Survivor 3 Nisan 40. Bölüm hangi takım kazandı, ödül oyununu kim kazandı, kim kaybetti?

Google Haberlere Abone ol
Survivor 3 Nisan ödül oyununu kim kazandı? - 40. Bölüm

Survivor Türkiye Yunanistan yarışması 40. Bölümü 3 Nisan 2019 Çarşamba Saat 20.00 itibariyle TV8 ekranlarından yayınlandı. Survivor yeni haftada neler yaşanacak, neler olacak, kimler elenecek, kimler kalacak? 3 Nisan 2019 Çarşamba günü dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim kaybetti, bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim elendi? Hepsi hafta boyunca haberimizde olacak.

SURVİVOR 3 NİSAN ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Ödül oyununda siyah ve beyaz takımlar arasında kıyasıya bir yarışma devam ediyor. Beyaz takım avantajla öndeydi. 

Ödülün sahibi Beyaz Takım oldu.

SURVİVOR 3 NİSAN SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 3 Nisan Çarşamba etabında erkeklerde sembol oyununu Yusuf kazandı. Yusuf iki hafta boyunca dokunulmaz olacak. 

Kadınlarda ise sembol oyununu Büşra kazandı.

YENİ TAKIMLAR BELLİ OLDU

Öte yandan Survivor 3 Nisan etabında yeni takım eşleşmeleri belli oldu.

SURVIVOR 2 NİSAN ARABAYI KİM KAZANDI?

Survivor ödül yarışmalarından araba kazanma yarışı 2 Nisan'da yapıldı. Yapılan yarışmada bu hafta arabayı Milli Sporcu Sabriye Şengül kazandı. Survivor 1 Nisan'da erzak oyununu da Türkiye takımı kazanmıştı.

SEMBOL MÜCADELESİNİ KİM KAZANDI?

Survivor 2 Nisan'da sembol mücadelesi de yapıldı. Erkeklerde sembolü alan isim Emre oldu. Kadınlarda ise bu hafta sembolün sahibi Melisa oldu. 

SURVIVOR 2 NİSAN SALI CANLI İZLE - 39. BÖLÜM

SURVIVOR TÜRKİYE YUNANİSTAN 2019 CANL İZLE 

SURVİVOR 31 MART ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan’ın 37. bölümünde dokunulmazlık oyununu Türk takımı kazandı. Böylece bu hafta da adadan ayrılacak isim Yunanistan takımından olacak. Geçen hafta da dokunulmazlık oyunlarını Türkiye takımı kazanmış, adadan ayrılan isim Yunan yarışmacılardan birisi olmuştu. Bir önceki hafta ise Türk yarışmacı ayrılmıştı.

31 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan’ın 37.bölümünde iletişim oyunu oynandı. İletişim oyununu kim kazandı? İletişim oyununu erkeklerde Okay, kadınlarda Melisa kazandı. Okay ödüle Emre ve Sabriye’yi götürürken, Melisa, Seda ve Hikmet’i ödüle götürdü. İletişim oyunu sonrası ödüle giden yarışmacılar duygu dolu anlar yaşadılar ve büyük moral depoladılar. 

ERZAK OYUNUNDA KORKUTAN ANLAR

Survivor 30 Mart 2019 Cumartesi günü etabında Türkiye ve Yunanistan takımları arasında erzak oyunu oynandı. Erzak oyunu sırasında yarışmacılardan Atakan baygınlık geçirerek korku dolu anlara neden oldu.

ERZAK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 30 Mart 2019 36. Bölüm erzak oyununda Türkiye ve Yunanistan takımları kıyasıya mücadele etti. Türkiye takımından Atakan hastaneye kaldırılırken, takım erzak oyununu kazanmayı başardı. 

30 MART SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

30 Mart 2019 Survivor 36. Bölüm dokunulmazlık oyunu da yine iki takım arasında kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Takımlar avantaj elde etmek için büyük bir uğraş verdi. Ancak sonunda gülen taraf Türk takımı oldu. Erzak oyununu kazanan Türk takımı dokunulmazlık oyununa moral ile gitti. Survivor 2019’un 36. bölümünde dokunulmazlık oyununu 10-6 Türk takımı kazandı.

27 MART DOSTLUK OYUNU

Survivor 27 Mart'taki 35. Bölümünde dostluk oyunu oynandı. Survivor Türkiye Yunanistan’ın 35. Bölümünde dostluk oyununu erkeklerde Atakan ve Spyros olurken kadınlarda Sabriye ve Elpida oldu. Elpida ödüle Melisa'yı götürürken, Spyros Hikmet'i götürdü. Sabriye ise ödüle Katerina Dalaka'yı,  Atakan da Panagiotis'i ödüle götürdü.

26 MART SURVIVOR SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan 26 Mart 2019 Salı günü etabında yarışmacılar arasında öncelikle sembol oyunu oynandı.

Peki, sembolü bu hafta kim kazandı?

Bu hafta erkeklerde sembolün sahibi Yusuf oldu.

Kadınlarda ise sembol oyununun sahibi Büşra oldu. 

YUNAN TAKIMINDA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Bu hafta dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Yunanistan takımı kendi arasında eleme oyunu oynadı. Yunanitan’da bu hafta elenen isim Patrick Ogunsoto oldu.

26 MART ELEME OYUNUNU KİM KAYBETTİ

Öte yandan bugün Survivor'da eleme oyunu da oynanacak. 

25 MART ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Türkiye ve Yunanistan takımları 25 Mart'ta düzenlenen 33. Bölüm'de hamburger için mücadele etti. Kıyasıya bir yarışmanın sergilendiği ödül oyununda taraflar birbirlerine hayli zorladı. Ancak oyunun sonunda gülen tarafn Türkiye takımı oldu.  33. Bölümünde ödül oyununu Türk takımı 10-7 kazanarak ödülün sahibi oldu. 

SURVIVOR 25 MART ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 25 Mart etabında yarışmacılar arasında büyük ödülün araba olduğu oyun oynandı. Yarışmanın finaline Nikos ve Sude kaldı. Acun Ilıcalı, daha önceki arabayı Yunan takımından birinin kazandığını hatırlatarak Nikos'a, "Sıra Türkler'de" dedi ancak Nikos, "Hayır, olmaz. Ödül çok büyük" dedi. Sude ile Nikos 5'er tahta açtırma yarışmasında yarıştılar. Doğru rengi tahmin eden yarışmayı kazanacaktı. Sude ile Nikos arasındaki büyük mücadeleyi Sude kazandı. 25 Mart Survivor arabayı kazanan isim Sude oldu.

SURVIVOR 24 MART ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 24 Mart 2029 Pazar akşamı düzenlenen 32. Bölümünde ilk olarak ödül oyunu düzenlendi. Ödül oyununda takımlar kendi aralarında yarıştı. Bu haftaki ödül, iletişim imkanından faydalanmaktı. Erkeklerde iletişim ödülünün sahibi bu hafta Hikmet oldu. Kadınlarda Seda oldu. Seda, Bora ve Sude'yi iletişim ödülüne götürdü. Hikmet ise Melisa ve Yusuf'u iletişim ödülüne götürdü. 

SURVİVOR 24 MART DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor 24 Mart dokunulmazlık oyunu büyük bir mücadeleye sahne oldu. Takımlar başa baş gittiler. Türkiye takımı 8-7'ye kadar önde götürdü. Türkiye takımı sonunda ikinci dokunulmazlık oyununu 10+7 kazanmayı başardı. Bir önceki dokunulmazlık oyununu ise Yunanistan takımı kazanmıştı. Bu nedenle bir kez daha dokunulmazlık oyunu oynanacak. Bu kez kaybeden, kendi arasında elemelere gidecek.

Takımlar arasında yapılan Best Of oyunu berabere sonuçlanınca takımlar bayrak yarışına gitti. Bayrak yarışında Türkiye takımı kazandı. Böylece üçüncü dokunulmazlık oyununu Türkiye takımı kazanmış oldu. Dokunulmazlık oyunlarında durum 2-1 oldu.

SURVİVOR 23 MART ERZAK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan 23 Mart 2019 Cumartesi günü düzenlenen 31. Bölümü'nde ilk olarak erzak oyunu oynandı. Türkiye ve Yunanistan takımları erzak kazanabilmek için büyük bir mücadele içine girdiler. Takımların birberiyle kıyasıya yarıştığı erzak oyununu Yunanistan takımı kazandı. Türkiye takımının favori isimlerinden Hikmet'in erzak oyununda kaybetmesi herkesi şaşırttı.

SURVIVOR 23 MART 2019 DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 23 Mart dokunulmazlık oyunu Türkiye ve Yunanistan takımları arasında çok sert bir mücadeleye sahne oluyor. Yunanistan takımı önde görünüyor. 23 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı, sorusunu merak eden seyircilere kötü haber Hikmet'ten geliyor. Çünkü Türkiye takımının en favori isimlerinden Hikmet bile dokunulmazlık oyununda rakibini yenemedi. Hikmet ile Tony'nin yarıştığı oyunda Hikmet kaybetti. Hikmet'in ilk kez aynı gün iki oyunda da kaybetmesi herkesi şaşırttı.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Yunanistan takımı kazandı. Yunan oyuncularının, "Hakan'ın ayrılması nasıl da belli oluyor. Hakan gittikten sonra psikolojileri bozuldu" şeklinde yorum yapmaları dikkat çekti. Hakan, geçen hafta da kaybedilen dokunulmazlık oyunlarından sonra Türkiye takımından elenen isim olmuştu. 

SURVIVOR 20 MART 2019 SALI SONUÇLARI

Survivor Türkiye Yunanistan 20 Mart 2019 Çarşamba etabında Türkiye takımı Hakansız ilk günün yaşadı. 

Hakansız ilk gün adada dostluk yarışması düzenlendi.

Erkeklerde dostluk mücadesini kazanan Vasilikos ve Bora oldu.

Kadınlarda ise Elpıda ve Büşra dostluk oyununu kazandı.

Elpida Melisa'yı ödüle götürürken Büşra, Ria'yı ödüle götürdü.

Bora karşı takmdan Nikos'u ödüle götürürken, Vasilikos Yusuf'u götürdü.

BİL BAKALIM YARIŞMASINI KIZLAR KAZANDI

Survivor Türkiye Yunanistan'ın 30. bölümünde 'bil bakalım' oyununda erkekler ve kadınlar arasında müthiş bir mücadele yaşandı.

Başabaş geçen oyunda, kadınlar oyunu kazanarak sevinçlerini timsah yürüyüşüyle gösterdiler.

Survivor Türkiye Yunanistan'a 19 Mart 2019 Salı akşamı veda eden isim Türk takımından Hakan olmuştu. Eleme adayları Atakan, Hakan ve Bora olmuştu. Hakan'ın elenmesi başta Acun Ilıcalı olmak üzere bazı arkadaşlarını üzdü. Hakan ise, adaya veda konusunda, "Benim için erken bir veda oldu. Ancak bu bitişin benim için başka başlangıçlara vesile olacağını düşünüyorum" dedi.

SURVIVOR 18 MART ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan 18 Mart 2019 Pazartesi günü düzenlenen 27. Bölüm'de takımlar ödülü oyununda mücadele ettiler. Ödül oyununda ödül kek ve çiğ börekti. Ödülü kazanan Yunan takımı oldu. 

ARABA ÖDÜLÜ KİMİN OLDU?

Yarışmacılar ayrıca otomobil ödülü için kıyasıya mücadele etti. Oyunda karma takıma ayrılan yarışmacılar Siyah ve beyaz takım olarak 2 gruba ayrıldı.

Kazanan ise Dimitra'nın takımı oldu ve 'siyah mı beyaz mı?' oyunundan sonra Tony otomobilin sahibi oldu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Öte yandan bu hafta dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Türkiye takımından elenecek isim için adaylar belli oldu. Buna göre, Atakan, Hakan ve Bora eleme adayları oldu. Survivor 29. Bölüm'de kimin eleneceği belli olacak.

SURVİVOR 27 MART PAZAR AKŞAMI NELER YAŞANDI?

Survivor 27 Mart 2019 Pazar akşamı dokunulmazlık oyunları oynandı. Yunanistan takımı iki dokunulmazlık oyununu kazanmış oldu. Bu nedenle Türkiye takımı kendi arasında eleme oyununa gitti.

Dokunulmazlık Oyunu:

 Survivor Türkiye Yunanistan’da 27. bölümde 2. dokunulmazlık oyunu 10-8 Türk takımının oldu. Böylelikle 1 dokunulmazlık Yunan takımının 1 dokunulmazlık da Türk takımının oldu.

Final oyununda Yunan takımı dokunulmazlığın sahibi olarak Türk takımı bu hafta elemeye kaldı.

Finalden sonra ada konseyi kuruldu. 

Bireysel Dokunulmazlık Oyunu:

Erkeklerde ise bireysel dokunulmazlığın sahibi Yusuf oldu.

Bireysel dokunulmazlıkta kadınlarda Büşra oyunu kazandı.

İletişim Oyunu:

Survivor 17 Mart 2019 Pazar günü 27. Bölümü'nde iletişim oyunu oynandı. İletişim ödül oyununda erkeklerde Okay kazandı. Kızlada ise Seda kazandı.

Seda iletişim ödülüne Sude ve Hikmet'i götürdü.

Okay ise Büşra ve Yusuf oldu.

Böylelikle iletişim ödülünü kazanan yarışmacılar sinema izlemeye hak kazandılar. 

Survivor Türkiye Yunanistan 2019'un dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar "Erzak Oyunu"nu oynamış. Erzak, oyununu herkes kazanmak için elinden geleni yapmaya çalışmıştı.

Survivor'da bugün oynanan erzak oyununu 10-8 Türk takımı kazandı. 

 16 mart dokunulmazlık oyununu Yunan takımı 10-6 kazandı. 

SURVIVOR SON BÖLÜM CANLI İZLE - 13 MART 2019 25.BÖLÜM

Adada yapılan ödül yarışmaları ile elenme oylamaları sonuçlandı.

Peki Survivor 13 Mart yarışmasında ve elemelerinde neler oldu? İşte detaylar 

Survivor 13 Mart 2019 Çarşamba 25. Bölüm'de kadın ve erkekler takımı arasında "bil bakalım" yarışması düzenlendi. Yarışmayı kadınlar kazandı.

SURVIVOR 12 MART KİM ELENDİ?

Survivor'un 23. Bölümü'nde Yunanis takımı dokunulmazlık oyununu kaybetmişti. Bu nedenle Survivor 12 Mart etabında Yunanistan takımından bir kişi elenecekti. 

Yunanistan takımı kendi arasında yaptığı istişarede bireysel dokunulmazlığı olan Afroditi'den isim istedi. O da Simos, Vasilikos ve Spyros'un isimlerini verdi. SMS oylamasının sonucunda ise Simos elenerek Survivor Türkiye Yunanistan 2019 yarışmasına veda eden isim oldu.

Yarışmacıların yaptığı oylamada çıkan isim ise Tony olmuştu.

DOSTLUK OYUNUNU KAZANANLAR

Öte yandan ödül oyunlarından sonra dostluk oyunları da düzenlendi. Dostluk oyununu kazanan Tony ve Okay oldu. Kadınlarda ise dostluk oyununu Melisa ve Dimitra kazandı. 

ÖDÜL OYUNUNU TÜRKİYE KAZANDI

Survivor Türkiye Yunanistan 12 Mart 2019 Salı akşamı düzenlenen 24. Bölüm'de ödül oyunu düzenlendi. Odölü oyununda ödül karnıyarıktı. Ayrıca karnıyarıkın yanında bir de içecek de verilecekti. 

Türkiye ve Yunanistan takımı ödül oyununda kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Sonuç olarak Türkiye yarışmayı 10-3 önde bitirerek ödülleri kazandı. 

12 Mart Salı akşamı bir de eleme heyecanı yaşanacak.

11 Mart 2019 Pazartesi 23. Bölüm'de ödül yarışması düzenlenmişti. Ödül olarak hamburger verilecekti. 

Türkiye ve Yunanistan takımları kıyasıya bir mücadeleye girerek, ödül için yarıştılar.

Yarışmayı Yunanistan takımı 10-7 önde bitirerek bu haftaki ödülün sahibi oldu.

MOTOSİKLET ÖDÜLÜ YARIŞMASI

Öte yandan Türkiye ve Yunanistan takımları arasında motosiklet ödülü yarışması düzenlendi. Yarışmayı Türkiye takımı kazandı.

Türkiye takımı da kendi arasında yaptığı yarışmada motosikletin sahibini belirledi.

Yapılan yarışmayı Büşra kazandı. Büşra motosikletin sahibi oldu.

SURVIVOR 10 MART 22. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Survivor Türkiye Yunanistan 10 Mart 2019 Pazar akşama 22. Bölüm'de kıyasıya bir mücadele yaşandı. Türkiye ve Yunanistan takımları ikinci dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Yarışmacıların bütün güçlerini ortaya koyduğu yarışmada sevinen taraf Türkiye takımı oldu. Türkiye takımı 10 Mart dokunulmazlık oyununu 10-6 önde bitirerek kazandı.

YUNANİSTAN TAKIMINDA BİREYSEL DOKUNULMAZLIK MÜCADELESİ

Öte yandan Survivor 10 Mart Pazar 22. Bölüm'de Yunanistan takımında bireysel dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Türkiye takımının dokunulmazlık oyunlarını kazanması sonrası Yunanistan takımı kendi arasında eleme yarışması düzenledi. Kızlar ve erkekler kendi aralarında oynadıkları oyunlarla bireysel eleme yaptılar.

10 Mart Survivor izleyenler Yunanistan takımındaki mücadeleye tanıklık etti. 

Erkek Yunan yarışmacıları kendi aralarında yaptıkları yarışmada ilk dokunulmazlığı Vasilis Vasilikos kazandı.

Kadın Yunan yarışmacıların yaptıkları mücadelede ilk dokunulmazlık kazanan isim ise Afroditi oldu. 

İLETİŞİM OYUNU İÇİN KIYASIYA MÜCADELE

Survivor Türkiye Yunanistan 10 Mart 2019 Pazar akşamı düzenlenen 22. Bölüm'de Türkiye takımı kendi aralarında "aileleriyle iletişim" kurma hakkı elde etmek için mücadele etti. Erkeklerde oyunu Okay kazandı. 

Kadınlarda ise iletişim oyununu Sude kazandı.

SURVİVOR TÜRKİYE YUNANİSTAN 21. BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI

Survivor Türkiye Yunanistan 21. Bölüm'de takımlar erzak ve dokunulmazlık için yarıştı. Erzak yarışmasını Türk takımı kazanarak un imkanına kavuştu. Un kazanan Türkiye takımı büyük heyecan yaşadı. 

Öte yandan Survivor 9 Mart 21. Bölüm'de dokunulmazlık yarışması da kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık yarışmasını da Türkiye takımı kazandı. İkinci dokunulmazlık yarışı ise 22. Bölüm'de 10 Mart Pazar akşamı oynanacak.

Survivor Türkiye Yunanistan son bölümde elenen isim belli oldu. 

Survivor Türkiye Yunanistan'da bu hafta dokunulmazlık olayını Yunanistan takımı kazanmıştı. Bu nedenle Türkiye takımından 3 kişi elenecek isme aday olmuştu. 

Yapılan oylamada Okay, Hakan ve Ecem arasından Ecem elenen isim oldu. 

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan yarışmasının 4 Mart 2019 Pazar günü etabında iki takım kıyasıya bir mücadele sergiledi. Survivor dokunulmazlık oyunu ile Survivor ödül oyununun oynandığı 4 Mart'ta yarışmalardan birini Türkiye, bir diğerini ise Yunanistan takımı kazandı.

Survivor 2019'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunun Türkiye takımı kıyasıya mücadele sonunda kazandı. Türkiye ve Yunanistan takımlarının mücadelesi nefes kesmeye devam ederken İlk dokunulmazlık oyununu Türkiye takımı 10-8 kazandı.

Dokunulmazlık oyunu öncesinde ödül oyununa ise Seda tüm yarışmacıları korkuttu. Seda ödül oyunu sırasında parkurda engele çarparak yere yığıldı. Panik dolu anlar yaşatan Seda'nın yardımına arkadaşları koştu. İşte dokunulmazlık oyunu ve Survivor son bölümde yaşanan tüm ayrıntılar…

SURVİVOR ÖDÜL OYUNU

Survivor ödülü oyunu da büyük bir kapışmaya sahne oldu. Yarışmacıların ter döktüğü ödül oyununda Türkiye takımı istenen başarıyı ortaya koyamadı. Survivor ödül oyununu Yunanistan takımı 10-8 önde bitirerek kazandı.

23 ŞUBAT 2019

Survivor Türkiye - Yunanistan 23 Şubat 2019 Cumartesi günü mücadelesi çok zorlu geçiyor. Türkiye ve Yunanistan takımları arasındaki dokunulmazlık yarışmasını bilindiği üzere bu hafta Türkiye kazanmıştı. Yunanistan takımından bir kişi elenecekti. İşte o elenen kişi 19 Şubat 2019 Salı günü yapılan SMS oylamasında belli oldu.

Bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Yunan takımında İoulieta, Spyros ve Vasilis eleme adayları olmuştu. Yapılan SMS oylamasıyla birlikte adaya veda eden isim belirlendi.

Yunan takımı, Türk takımına karşı dokunulmazlıkları kaybetti ve takımlarından eleme adayları çıkardı. 3 isim arasında yapılan SMS oylamasıyla birlikte hayallerine veda eden isim belli oldu.

 İoulieta, Spyros ve Vasilis arasından bir isim bu akşam yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda etti.

Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesine veda eden isim en az oyu alarak İoulieta oldu.

 Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesinde bu akşam iki takım yarışmacıları da karınlarını doyurabilmek adına mücadele verdiler.

Kol kuvvetinin oldukça önemli olduğu oyunda, yarışmacılar sıcak hava şartlarında zorlu anlar yaşadı.

Kıran kırana süren mücadeleyi Türkiye kazandı ve ödülleri olan pizzayı afiyetle yediler.

İşte Survivor 2019 yarışmasının ilk gün bilançosu:

SURVIVOR CANLI İZLE - 23 ŞUBAT 2019 CUMARTESİ

Survivor Canlı İzle

 2019 başladı. Adadan ilk görüntüler gelmeye başladı. Survivor Canlı İzlemek isteyenler internet sitesi üzerinden izleyebilir. Survivor 2019 ilk yarışmasında neler oldu? Türkiye ve Yunanistan takımlarından hangisi kazandı? Survivor 2019 ilk gün dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor 2019 ile ilgili bilgiler:

Survivor Türkiye - Yunanistan 19 Şubat 2019 Salı akşamı saat 20.00 itibariyle TV8 ekranlarında başladı.

Yarışmayı geçen yıl sunan Alp Kırşan'ın yerine bu yıl Murat Ceylan geldi. 

Survivor 2019 ilk mücadelesinin sonuçları belli oldu.

Türkiye ve Yunanistan takımları arasında erzak ve baraka yarışı yapıldıktan sonra bir de dokunulmazlık yarışı yapıldı.

SURVIVOR CANLI İZLE - 2 ŞUBAT 2019 CUMARTESİ BÖLÜMÜ

Survivor 2019 ilk gün mücadelesinde Türkiye ve Yunanistan takımları kıyasıya mücadele etti. İlk günün ödülü baraka ve erzaklardı. 

İlk günün yarış parkuru ise denizde bulunan sala koşmak ve daha sonra da salı karaya sürmekti. Bu etabı Türkiye kazandı.

İkinci etapta ise sepete top atma kapışması yaşandı. Bu etabın kazananı da Türkiye takımı oldu.

Ayrıca haftada iki kez oynanması beklenen dokunulmazlık mücadelesi de 2 Şubat 2019 Cumartesi günü yapıldı. 

İlk günün dokunulmazlık oyununu Türkiye takımı kazandı.

Yarışmacılar arasında yaşanan gerilim üzerine Acun Ilıcalı İstanbul'da "ada konseyi" kurdu.

Kurulan konseyde, adaya gitmeden gönderilmek istenen yarışmacı için oylama yapıldı.

İlk oylamada Büşra ve Yusuf en fazla gönderilmek istenen iki isim oldu.

Acun Ilıcalı sonucu Eser Yenenler Show'da açıkladı.

Survivor 2019

Konseyin göndermek istediği isemler de Eser Yenenler'in programında açıklandı.

Yorumlar