Suriyelileri gasbeden şüpheliler yakalandı

- Antalya'da para ve cep telefonlarını gasbettikleri 4 Suriyeliden birini de silahla yaralayan 2 zanlı gözaltına alındı

Google Haberlere Abone ol
Suriyelileri gasbeden şüpheliler yakalandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da kağıt toplayıcılığı yapan 4 Suriyelinin para ve cep telefonlarını gasbeden 2 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, silahlı iki kişi, Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi'nde kağıt toplayıcılığı ile geçimini sağlayan Suriyeli Yahya Hüseyin, Cemal Ramadan, Mahmut El Ahmet ve Fehed El Hıdır'ın yaşadıkları eve geldi. Suriyeli 4 kişiyi tehdit ederek 2 cep telefonu ve 150 lirayı gasbeden şüpheliler evden ayrıldı.

Bu sırada şüphelileri takip eden Yahya Hüseyin de şüpheliler tarafından ayağından vurularak yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Hüseyin'i Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Olaya ilişkin araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarından kimliklerini tespit ettiği şüpheliler M.B. ve A.B'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin, cep telefonlarından birini sattığını, diğerini de kargo ile başka bir ildeki yakınlarına gönderdiği saptandı.

Polisteki ifadelerinde suçlarını kabul eden ve uyuşturucu temin etmek amacıyla suçu işlediklerini söyleyen şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yorumlar