Soylu oyunu kullandı: Bugün söz milletin

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eşi Hamdiye Soylu ile birlikte 31 Mart yerel seçimleri için Gaziosmanpaşa'daki Dobruca Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Soylu burada kısa birde açıklamada bulundu. Soylu, "Ufak tefek olayların dışında. Bütün arkadaşlarımız güvenlik tedbirlerini aldılar. Milletimiz huzur içerisinde oyunu kullanacaktır. Bu gün söz milletin" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Soylu oyunu kullandı: Bugün söz milletin

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oyunu kullandı.
Bakan Soylu ve eşi Hamdiye Soylu ile birlikte, saat 08.00'de oyunu kullanacağı Gaziosmanpaşa'da Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki Dobruca Ortaokulu'na geldi. Soylu ve eşi 1004 numaralı sandıkta oylarını kullandı.

Bakan Soylu oyunu kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bugün Türkiye'de bir demokrasi havası var. Sabah 07.00 itibariyle bir çok vilayette oy kullanma işlemi başladı. Geri kalan vilayetlerde de 08.00'de oy kullanma başladı. Şu ana kadar her hangi bir olay intikal etmiş değil. Ufak tefek olayların dışında. Bütün arkadaşlarımız güvenlik tedbirlerini aldılar. Milletimiz huzur içerisinde oyunu kullanacaktır. Bu gün söz milletin" dedi.

Bakan Soylu çıkışta bir süre vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Soylu daha sonra eşiyle birlikte okuldan ayrıldı.

Yorumlar