Sıfır 1 Adana 5. Sezon 8. Bölüm Full İzle - Sezon Finali Bölümü

Sıfır 1 Adana 5. Sezon 8. Bölüm ile final yaptı. Sıfır bir Adana dizisinin sezon finali de önceki bölümler gibi kanlı sahnelerle doluydu. Dizideki birçok karakter, başta Savaş olmak üzere ölüyor.

Google Haberlere Abone ol
Sıfır 1 Adana 5. Sezon 8. Bölüm Full İzle - Sezon Finali Bölümü

Sıfır 1 Adana 5. Sezon 8. Bölüm ile final yaptı. 13 Mart 2019 Çarşamba günü yayınlanan son bölüm ile Sıfır bir Adana izleyenler yine kanlı sahnelerle karşı karşıya kalıyor. 

Sıfır 1 Bir Zamanlar Adana dizisinin son bölümünde başta Savaş Satış olmak üzere birçok karakter ölüyor. 

Mahallede çıkan çatışma nedeniyle cezaevine düşen Savaş, müdürü öldürdüğü için başka bir cezaevine nakledilmişti. Ancak buradaki cezaevinde bu kez mahkumlar tarafından kurulan bataklığın içine düşmüştü. Savaş, kara düzenin sahipleriyle yaşadığı problemde savaşmayı seçmişti. Düzenleri bozulan uyuşturucu ve gasp çetesi de Savaş'ı bitirmek için cezaevi yönetimiyle işbirliğine gitmişti. Sezon finalinde, çete Savaş'ın toparladığı ekibin koğuşunu basarak hepsini öldürüyor. Savaş da mahkeme dönüşü iki çete lideri tarafından düşürüldüğü tuzakta öldürülüyor. 

Sıfır 1 Adana izleyenler Savaş'ın dışarıda Gökhan ve Cihat'a teslim ettiği arkadaşlarının hazin sonunu da seyredecek. 

Cihat ve arkadaşları, Doğan'ın çağrısı üzerine toplanıyorlar. Ancak Doğan, Gökhan tarafından tuzağa düşürülerek öldürülüyor. 

Cabbar ve arkadaşları Doğan'ın gömüldüğünü düşenerek ormanlık alanda yaptıkları kazıda aradıkları arsa sahibinin de Gökhan tarafından önceden gömüldüğünü öğreniyorlar. 

Aramalarda Doğan'ın cesedine de rastlıyorlar.

Gökhan ise Cabbar ve arkadaşlarının Doğan'ın cesedini bulduğunu öğrenir öğrenmez Cihat'a tuzak kuruyor. 

Cihat, amcasının oğlu Abbas'ı Gökhan'ın mekanında bulup öldürüyor. Gökhan'ın haber verdiği polisler ise Cihat'ın peşine düşüyor.

Polis ile Cihat'ın arasındaki kovalamaca çetenin bağ evine kadar devam ediyor. 

Cihat bağ evinde içeri girermez büyük bir şokla karşılaşır. 

Abbas'ın tecavüz ettiği kadın kendini asar intihar etmiş.

Polisler evin etrafını çevirerek Cihat'tan teslim olmalarını isterler. Polisin içeri girmeye çalıştığı anlardan itibaren neler olduğu bilinmiyor.

Savaş'ın cezaevine düşmesinden sonra gözü para ve hırs bürüyen Gökhan'ın çeteyi karanlık bir dehlize soktuğu Sıfır 1 Adana dizisinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği ise henüz belli değil.

Yorumlar

Faruk Bence savaş ölmez ölürse filim biter arkadaşlar