Seydişehirli nakliyecilere kamyon garajı

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından Taşıyıcılar Kooperatifi yanında bulunan 18 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Kamyon Garajında çalışmalar tamamlandı.Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Seydişehirli nakliyecilere kamyon garajı

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından Taşıyıcılar Kooperatifi yanında bulunan 18 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Kamyon Garajında çalışmalar tamamlandı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Memiş Göktepe ve Taşıyıcılar Kooperatifi Müdürü Mehmet Bükücü çalışmaları yerinde inceledi. Alaylar 2 Mahallesi Taşıyıcılar Kooperatifi yanında bulunan belli bir bölümü Seydişehir Belediyesi ve Taşıyıcılar Kooperatifine ait olan 18 bin metrekarelik alanda yapılan sathi kaplama çalışması tamamlanarak kamyon sahiplerinin hizmetine sunuldu.

Şehir içindeki kamyon ve tırların şehir dışına rahat ve güvenli bir şekilde park edilmesine yönelik çalışmaların tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Yeni kamyon garajında çalışmalarımızı taşıyıcılar kooperatifimiz ile birlikte ortaklaşa yürüttük. Kooperatife üye olan nakliyeci kardeşlerimiz araçlarını buruya rahat bir şekilde park edebilecekler.18 Bin metrekarelik alanda yaptığımız sathi kaplama çalışması ile kamyon garajında, şehir içindeki kamyon ve tırların merkez dışına park edilmesi ile şehir trafiğine katkı sağlayacağı gibi şoförler için de bir istirahat ve araç bakım alanı olacak. kendilerine hayırlı olsun "dedi.

Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Memiş Göktepe ise Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a kendilerine yapılan hizmetten dolayı teşekkür etti.

Yorumlar