Şarkıcı Berkay alkollü araç kullanarak trafiği birbirine kattı

Arda Turan ile yaşadığı sorun nedeniyle gündeme gelen Şarkıcı Berkay, bu kez alkollü şekilde araç kullanarak trafiği birbirine kattı.

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcı Berkay alkollü araç kullanarak trafiği birbirine kattı

Arda Turan ile yaşadığı kavgayla gündeme gelen şarkıcı Berkay Şahin, önceki akşam bir mekandan çıkarken görüntülendi. Berkay'ın ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Eğlencenin dozunu kaçıran şarkıcı trafiği birbirine kattı. Şu sıralar ikinci kez baba olacağı haberiyle gündemde olan Berkay dün akşam mekan çıkışı sergilediği tavırlarla çevredeki insanların dikkatini çekti.

Eğlencenin dozunu kaçıran Berkay muhabirlerle konuşurken yaptığı hareketlerle de şaşırttı. Sıklıkla aynı cümleleri tekrar eden Berkay, alkollü bir şekilde aracının direksiyonuna geçerek trafikte bulunan diğer insanların canını da tehlikeye atarak, sorumsuz bir davranışa imza attı.

ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMANIN CEZASI NE KADAR?

Geriye doğru beş yıl içinde; ilkinde 6 ay, ikinci defasında 2 yıl, 3 ve fazlasında 5’er yıl ehliyet belgesine el konulur. Ehliyet 2 yıl süreyle elinden alınan sürücüler, sürücü davranışları geliştirme eğitimine katılmak zorundadır.

Yorumlar

Abdulmuslımova Zagrat Abasovna selam
feqan salam