Samsung Galaxy J7 telefon kazandınız mesajlarına dikkat!

Gala'dan gelen Samsung Galaxy J7 akıllı cep telefonu kazandığınıza dair cep telefonunuza gelen SMS'e dikkat, kesinlikle geri aramayınız. Çünkü dolandırılmak üzeresiniz.

Google Haberlere Abone ol
Samsung Galaxy J7 telefon kazandınız mesajı nedir?

Gala'dan gelen telefon kazandınız veya Samsung Galaxy J7 Akıllı Cep Telefonu kazandığınıza dair, telefonunuza SMS yoluyla gelen mesaja dikkat edin. 

Telefon üzerinden dolandırıcılık yapan çetelerin yeni numaralarından sadece bir tanesi olan bu dolandırıcılık tuzağına sakın düşmeyin. 

13 Aralık 2018 itibariyle birçok vatandaşın cep telefonuna 02129670211 numaralı bir telefon numarasının aranmasını isteyen SMS geldi. 

SMS'de "Firmamızadn ... numaralı hattınıza 1500 TL değerinde Samsung Galaxy J7 akıllı cep telefonu tanımlanmıştır. Bilgi için 02129670211 arayın" mesajı yer alıyor.

Mesaja inanarak numarayı arayanlar dolandırıcıların tuzağına düşüyor.

Bazı telefonlara da, "Tebrikler 2Yıl KVK Garantili SAMSUNG Galaxy J7 Cep Telefonu Kazandınız Ücretsiz Teslimat ve Bilgi İçin 02129670679 Neyin nesi?" şeklinde mesajlar geliyor.

Bu tür mesajlara kesinlikle itibar edilmemesi gerekiyor.

PTT'DEN PARA YATIRILMASINI İSTİYORLAR

Dolandırıcılar mesaj attıkları bazı isimlere de, kazandıkları cep telefonlarını alabilmeleri için ilgili PTT şubesine giderek para yatırmalarını istiyor. 

Genellikle 90 TL ya da 110 TL para yatırılmasını isteyen dolandırıcılar, paranın yatırılmasından sonra kurbanlarına hiçbir şey göndermiyor.

Telefon numaralarından biri de şöyle: 

0850 660 01 80

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

Yunus Bana 554424******* NUMARALI HATTINIZA GALAXY S7 EDGE AKILLI CIHAZ TANMLANMSTIR.UCRETSIZ TESLIMAT VE KARGO ICIN ARAYN ISTANBUL DIGITAL PLATFORM MERKEZI 02129670598 B370 diye geldi geri dönüş yaptım istemiyorum dedim dil dökmeye başladılar yok deyince yüzüme kapadılar ve msj halen duruyor silmedim olası bir durumda bu msj ile savcılığa suç duyurusunda bulunucam
Serhat Anneme de msj geldi tebrikler telefon sitenizi almak için arayın diye aradık pttye bikaç gün içinde gelcekmiş kargoyu almazsak herangi bi dava yada haciz gelirmi diye endişem var
ADMİN YA ANALAMADIĞIM SEY KİŞİLER LİNK ALIP İNTERNET ÜZERİ KİŞİLERİ DOLANDIRIYO DEVLET YÖNETİM SİSTEMİDE BUNA SEYİRCİ HİÇ BİŞEY YAPMIYOLAR ŞİKAYET EDİLİNCEDE BULUNAMIYO BEN FACEBOOK VATSAB UYGULAMA EDİNCEM ANAMIN KIZLIK SOYADINA KADAR İNCELEMEDEN UYGULAMAYA ONAY VERMİYOR BUNLAR NASIL UYGULAMA EDİNİP MİLLETİ SOYUYOLAR ANLAMIŞ DEĞİLİM MANTIĞIMDA BUNA KABUL ETMİYOR....YÖNETİM VE SİSTEME İSYAN EDİYORUM.
Ayse Sayin; AYSE s....... Ama soyismi tamamını yazmislar Kayip Esya Burosu SAMSUNG S8'leri 199 TL'den satisa cikardi, Sizde siparis vermek icin hemen tiklayin; http://tiny.cc/yknrfz B370
Ahmet Koru teklonoji market adinda sms atiyolar Samsung galaxi s7 kazandiniz diye ppt subesine 100 tl vergi parasi yatirmanizi istiyolar sakin aramayin sonra surekli arayip duruyolar paranizi kaptirmayin