Rüyada fare görmek ne anlama gelir?

Rüyada fare görmek, birden fazla şekilde yorumlanmıştır. En önemli anlamı ise rızıktır. Fareler bol bereketli ve rızıklı yerlerde olduğundan rüya sahibinin rızkının genişleyeceği anlamı taşır. Rüyada görülen fare, rüya sahibinin kazancının bolluğuna işarettir.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada fare görmek ne anlama gelir?

Rüyada fare görmek birçok şekilde yorumlanmıştır. Bunlardan en önemli ve anlamlısı rızıktır. Rüyada fare görmek, rüya yorumu, rüya sahibinin rızkının çokça artacağı anlamını taşır. İmama Nablusi'ye göre bazen hırsızlıkla tabir edilen rüyadır.

Rüyada görülen fare, rızkın genişleyeceğine işaret ettiği gibi bazı yorumcular tarafından hırsıza da tabir edilmiştir. Bazen rüyada fare görmek fitne çıkaran bir kadına işaret eder.

Rüyada fareyi yuvasından yada bir yerden çıkarmak: Kişinin rüyada fareyi yerinden ya da yuvasından çıkardığını görmesi, o yerde nimet ve bereketin az olacağına delalet eder.

İmam Nablusi'ye göre rüyada fare görmek : Nablusi'nin tabirinde farenin dişisi ile erkeği arasında fark yoktur. Bir kişi fare avladığını ve ona sahip olduğunu görse, kötü ve fitneci bir kadına işaret eder.

Rüyada fareyi öldürmek: Fare öldürdüğünü görmek, kötü ve huysuz bir kadını yenmeye işarettir.

Yine İmam Nablusi Hz. şöyle yorumlamıştır; Rüyada küçük fare görmek, kişiye gizli çalışan ve küçük zararlar veren bir kimseye yorulur. 

Yorumlar