Reyting sonuçları açıklandı - 8 Aralık 2018 Cumartesi

Merakla beklenen 8 Aralık Cumartesi reyting sonuçları açıklandı. Buna göre AB'de O Ses Türkiye birinci olurken, totalde ise İkizler Memo-Can dizisi birinci oldu.

Google Haberlere Abone ol
Reyting sonuçları açıklandı - 8 Aralık 2018 Cumartesi

Hafta sonunda hangi televizyon kanalının hangi programın birinci oldu, merak ediliyor. Bunun için reyting sonuçları merakla bekleniyordu. 8 Aralık 2018 Cumartesi gününe ait veriler açıklandı. 

Buna göre 8 Aralık Cumartesi günü AB Reyting Sonuçlarında TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışması birinci sırada yer aldı. Reytingi ise 7,56 oldu. 

FOX Ana Haber ise ikinci sıda yer aldı. Puanı ise 5,74 oldu. Reytgni sıralamasında Star TV'de yayınlanan Erkenci Kuş üçüncü sırada yer aldı. Puanı ise 5,5 oldu. 

Kanal D'de yayınlanan İkizler Memo-Can dizisi beşinci sırada yer alırken, TRT 1'de yayınlanan ailecek izlenebilen Kalk Gidelim dizisi ise sekizinci sırada yer aldı.

TOTALDE SONUÇLAR

Reyting sonuçları totalde daha farklı oldu. Totalde İkizler Memo-Can dizisi 7,52 ile birinci, Erkenci Kuş 6,18 puan ile ikinci, O Ses Türkiye 5,68 puan ile üçünü sırada yer alırken., TRT 1'in Kalk Gidelim dizisi 3,82 puanla 11'inci sırada yer aldı.

Yorumlar