Özendirici mi oldu? Müge Anlı'da ortaya çıkan cinayetin aynısı saatler sonra başka bir şehirde işlendi

Müge Anlı'da bugün sabah saatlerinde Afyonkarahisar'da 10 gün önce işlenen cinayetin itirafları geldi; üzerinden saatler geçmeden benzer bir cinayet haberi Siirt'ten geldi. Programda ortaya çıkan cinayetin detaylarında bir kız çocuğu annesine şiddet uygulayan babasını öldürmüştü. Bugün de Siirt'te bir kız çocuğu, programdan saatler sonra babasını öldürdü. Olayların bu şekilde gelişmesi akla, "özendirici mi oldu" sorusunu getiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Özendirici mi oldu? Müge Anlı'da ortaya çıkan cinayetin aynısı saatler sonra başka bir şehirde işlendi

Müge Anlı programının 15 Şubat 2019 Cuma günü programında yaşananlar çok konuşulmuştu. Programda, genç bir kız 10 gün önce babasını öldürdüğünü itiraf ediyordu. Genç kızın itirafı, program sunucusu dahil birçok kişiyi duygulandırmış, hemen hemen herkes, ölen kişinin yerine, öldüren kişiye üzülmüştü. Genç kızın duygusal sözlerle kendinisi savunması stüdyodaki herkesi duygulandırmıştı. 

Alakası olup olmadığı bilinmiyor; ancak Müge Anlı'nın programından saatler sonra benzer bir cinayet haberi Siirt'ten geldi. 

Siirt’in Kurtalan ilçesinde 16 yaşındaki kız çocuğu, annesine şiddet uygulayan babasını pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Olay, Kurtalan ilçesi Sümer Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, Veysi S. bugün öğlen saatlerinde eşiyle tartıştıktan sonra şiddet uyguladı. Evde bulunan 16 yaşındaki S.S., pompalı tüfeği alarak annesine sürekli şiddet uygulayan babasına kurşun yağdırdı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve güvenlik güçleri sevk edildi. Veysi S. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, S.S. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Yorumlar