Ödüllü PUBG Turnuvası İstMarina AVM’de nefes kesecek

Dünyayı peşinden sürükleyen efsane oyun PUBG, 13-14 Nisan tarihlerinde İstMarina AVM’de oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Player’s Arena Espor etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek PUBG Turnuvası’nda, bireysel en iyi skoru yapan oyuncular büyük ödüllerin sahibi olacak.

Google Haberlere Abone ol
Ödüllü PUBG Turnuvası İstMarina AVM’de nefes kesecek

Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi’nde eğlence devam ediyor. Sosyal ve kültürel aktiviteleri ile her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar sunan İstMarina AVM, bu hafta sonu Espor severleri bir araya getiriyor.

13–14 Nisan’da İstMarina AVM’de kurulacak Player’s Arena’daki karşılaşmalarda, oyun severler benzersiz bir deneyim yaşamaya hazırlanıyor. İki gün boyunca sürecek turnuva kapsamında katılımcılar, oyun dünyasına damgasını vuran PUBG (PlayerUnknown's Battlegrounds) oyununu deneyimleyecekler. Ünlü Twitch yayıncılarından Miafitz’in de 13 Nisan Cumartesi 12:00’de alanda oyuncularla olacağı Player’s Arena etkinliği için geri sayım başladı. Dünyayı peşinden sürükleyen PUBG oyununun oynanacağı turnuvada oyuncular en iyi olmak için yarışacak. 13:00 – 19:00 saatleri arası 10’arlı gruplar halinde alana alınacak oyuncular bireysel(solo) olarak mücadele edecekler. Bir seansın ortalama 30 dakika sürdüğü kıyasıya mücadelenin sonunda 20:00’deki finalde 1’inci, 2’nci ve 3’üncü olanlar büyük ödülün sahibi olacak.

Cumartesi ve Pazar 10.00–13.00 saatleri arasında etkinlik alanındaki Player’s Arena kayıt masasından turnuva kaydını yaptıran 16 ve üstü yaş grubu oyuncular turnuvaya ücretsiz katılabilecek. Kişi sınırı olacak kayıtlarda, kayıt sırasına göre oyuncular turnuvaya dahil edilecek.

Oyuncuların kıyasıya mücadele ettiği bir ortam sunan PUBG’de oyuncuların temel amacı çeşitli silahlarla diğer oyuncuları etkisiz hale getirip en sona kalan oyuncu olmak.

Yorumlar

İsimsiz Turnuva için kendi bilgisayarımızı mı getiriceğiz